Reklama

Reklama

Zabiják & bodyguard

  • Česko Zabijákův osobní strážce (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejlepší bodyguard na světě dostane nového klienta, nájemného vraha, který musí svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Aby se včas dostavili k soudnímu řízení, musí oba zapomenout na to, že jsou tak trochu jiní a že si možná až příliš lezou na nervy. (Vertical Entertainment)

Recenze (739)

Luciee113 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý film. Plno akce, napětí, vtipu a dokonce i lásky :) Viděla jsem ho v kině, po dlouhé době doma a ještě si ho určitě někdy zase pustím :) ()

subic 

všechny recenze uživatele

Objektivně? Fakt to za moc nestojí. Jím na tohle do kina? To bych tam asi dost trpěl. Jít na film, kde hrají Samuel L. Jackson, Gary Oldman a Salma Hayek, od toho má jeden velká očekávání. Nijaký Ryan Reynolds mě vlastně snad ještě nikdy moc neoslovil. Jediné, co bylo fajn, byla mlátička v kuchyňské restauraci následovaná mlátičkou v prodejně nářadí, to bylo jak z filmů se Stathamem. To dál doplňují hlášky Jacksona a Hayek má taky pěkně prořízlou držku. Ale co dál? Všechny akce jsou takové sterilní a někdy až směšné i na komedii. Hledám důvod, proč bych to měl někdy chtít vidět znovu třeba za pár let, abych tomu mohl dát 3 frčky. Možná bude lepší zapomenout a pak někdy se uvidí. 50% ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Nakonec se z toho vyklubala docela solidní zábava. Obě hlavní postavy mi byly sympatické od samého počátku, jedna akční scéna střídá druhou, občas se tam vyskytne nějaká vtipná hláška. Konec byl očekávatelný, ale podobné filmy si na nějakém příběhu moc nezakládají. 70% ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele

Na to, že to má být komedie, tak jsem ani jednou nezasmál. Jinak natočený je to hezky. Jackson i Reynolds hrají dobře a celý film táhnou. Do očí bijící je zde neschopnost padouchů automatickými zbraněmi trefit cokoliv na deset metrů a také vybuchující cokoliv a kdykoliv. ()

Hovadin 

všechny recenze uživatele

Samuel se se svým oblíbeným slovem opravdu vyřádil a filmu to jen a jen prospělo. Ryan znovu nezklamal, miluju humor toho chlapa. Dohromady to dalo naprosto dokonalou akční komedii. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Už když vidíme plakát, brečíme smíchy - a to máme původního Bodyguarda moc rádi! S. L. Jackson a Ryan Reynolds spolu utvořili výjimečnou filmovou dvojku, neuvěřitelnou symbiózu, kdy každý vyplňuje všechna hluchá místa filmu a rozpálí to na plný pecky! Skvělé dialogové přestřelky, stylové akční scény a drsný humor už nikdy nebudou tak zábavné. 80% ()

mrclTV 

všechny recenze uživatele

Ehm no neviem, táto nenáročná zábava, tieto akčné komédie, mne sa väčšinou veľmi nepáčia. Hitman´s Bodyguard je jeden z tých filmov, ktoré ma neoslovili. Najviac ma dorazilo, že agentka Interpolu má uložený kontakt s názvom Interpol. WTF? :D To mal byť úmyselný vtip alebo zúfalosť tvorcov? Nevtipný film, ktorý si myslí, že to utiahne na neustálom shitovaní a fuckovaní. Ale mýli sa. Slabučké dve * (aspoň scéna "ranný panák na letnej terase" bola slušná). PS: A prečo do Haagu jednoducho neleteli lietadlom? ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Akční jízda jak má být - svižné, vtipné a "trochu" šílené. Chemie mezi hlavní dvojicí funguje parádně a jejich věčné rozpory jsou opravdu vtipné. Netřeba asi zmiňovat, že nereálnost tu hraje prim. Hodnocení: 77/100. ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

U tohoto filmu je skvělé, jak je prezentován. Z trailerů bylo patrné, že jde o komedii, která nemá obdoby a ano, je to tak. Reynolds a Samuel jsou v rolích opravdu mistrovští a děj jede jak má (délka 118 minut není znát). Vtipných pasáží je dostatek a pak vám nabídne romantiku z jiného pohledu (Uvidíte, pochopíte). Pokud tedy vyhledáváte akční komedii, která baví hláškami a skvělými herci, tak rozhodně jděte. ()

kubas369 

všechny recenze uživatele

7/10. Pro ty co zažili devadesátky je tohle povinnost vidět a užít si to. Zbytek si může jít trhnout nohou. Potencionál to ale bohužel mělo ještě větší. Škoda. ()

PlysovyMacko 

všechny recenze uživatele

Ryan a Samuel robia to, co robia najlepsie - hraju samych seba. Doberanie, hlaskovanie, slovo motherfu*ker zaznie v kazdej druhej vete. Na popukanie. Kopec akcie, krv strieka. Ale po skonceni vo mne z filmu nic neostalo, je to tupa zabava. ()

Pete 

všechny recenze uživatele

Co si budeme, tohle je standardní hollywoodská hovadina, dnes už trochu retro zábava. Hafo přestřelek, honiček, neustále hádky a kulometné dialogy nesourodé dvojice černobílých buddies. Právě ty posouvají tenhle popcorn lehce nad průměr žánru, ale takovým laciným způsobem, který mi připomněl kousky jako Mr.&Mrs.Smith nebo třeba RED. Zkrátka doufal jsem, že to bude větší sranda. Jinak Raynolds se na toho ko*ota hodí, Jackson je pořád ten správnej Bad Motherfucker, ostatní jsou však trestuhodně nevyužití, včetně Salmy a Oldmana, jehož je na tyhle generické padouchy fakt hrozně škoda. ()

vlKousek 

všechny recenze uživatele

Jackson je prostě naprosto úchvatný herec. Jeho nezaměnitelná dikce a vůbec ta bezstarostnost v projevu. Reynolds se fakt snažil, ale hold byl naprosto zastíněn. 90% ()

SilentMemory odpad!

všechny recenze uživatele

Tisíckrát spracované, ničím originálne. Akoby som mala deja vu, par vtipných momentov ale inak nenápadité a otravné. Zbytočná strata času pre mňa ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Trochu šablónovitá buddy akčná komédia, ktorá možno nebude patriť do úplnej žánrovej topky, ale hlášky sú celkom dobre napísané, akčné scény sú pútavo natočené, a naviac je ich tu dostatok. Film si drží svoje tempo a neustále sa tu niečo deje. Finálne vyznenie výrazne povyšuje hlavne Samuel L. Jackson, ktorá si svoju nahláškovanú rolu viditeľne užíva, a zatieňuje aj snaživého Reynoldsa. Ale aj zvyšok osadenstva (Oldman, Hayek) spĺňa svoj účel. 70%. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Krimikomedie provede diváka několika zeměmi a hlavně mnoha prostředími, kde se odehrávají honičky v autech, na motorkách nebo člunech v grachtech starého dobrého Amsterdamu. Té akce je na malého českého človíčka až moc, působí to někdy až přehnaně. Kdyby dvojici hlavních představitelů netvořili Ryan Reynolds a Samuel L. Jackson, nebyla by moje spokojenost zase až taková. Lepší než ty jejich ruchačky jsou jejich kecy a jiskření mezi nimi. Jen mě mrzí, že zase hlavní záporáci pochází z východní Evropy, i když místo Rusů jde o Bělorusi. Ale je v tom vůbec nějaký rozdíl? Hollywoodští autoři jedou podle šablony, v severských filmech představují zase mafiánské zlo zločinci ze zemí bývalé SFRJ ()

katka74 

všechny recenze uživatele

Skvělé!!!! Nehraje si na velké umění, nebere se moc vážně, je to akční a zábavné. Vzájemná chemie mezi hlavními hrdiny je hmatatelná, staré love songy pod jejich "romantickými" dialogy mě fakt baví. S.L.Jacksonovi role sedla jak prdel na hrnec, je jako vždycky vynikající. Reynolds hraje slušně to svoje a má fakt dobrou fyzičku, naběhá a namlátí toho dost. Salma Hayek je kus!!! Takhle vypadat v padesáti?!?! Filmu hodně svědčí evropská velkoměsta, pro mě to má mnohem větší kouzlo - stejně jako první Bourne.... ()

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

02.11.2018

Loňská akční komedie Zabiják & bodyguard se Samuelem L. Jacksonem (Skleněný) a Ryanem Reynoldsem (Deadpool) dostane pokračování. Snímek ponese v originálu název The Hitman’s Wife’s Bodyguard a… (více)

Zabiják a bodyguard se vrátí

Zabiják a bodyguard se vrátí

15.05.2018

Z malé akční komedie Zabiják & bodyguard se loni vyklubal solidní hit. Nikoho by tak nemělo překvapit, že se pracuje na dvojce, k níž by se měl vrátit celý vítězný tým. Scénář znovu sepíše Tom… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama