Reklama

Reklama

Zabiják & bodyguard

  • Česko Zabijákův osobní strážce (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Nejlepší bodyguard na světě dostane nového klienta, nájemného vraha, který musí svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Aby se včas dostavili k soudnímu řízení, musí oba zapomenout na to, že jsou tak trochu jiní a že si možná až příliš lezou na nervy. (Vertical Entertainment)

Recenze (739)

RoyBatty444 

všechny recenze uživatele

Celkom humorné ale aj nechutné v zobrazení násilia a patetické (spomienky na minulosť) a potom že nájomný zabijak je dobrý človek. Herecky dobré v hlavných postavách aj keď S.L.J. zmrvil slovo Motherf...r. ()

MotMotkovich 

všechny recenze uživatele

Duo hádajících se agentů/policistů/gangsteů a nevím koho ještě už tu bylo na tolik variací, že nikdo s něčím podobným prostě nepřekvapí. Nicméně Salma je dokonalým ztělesněním zkratky MCBP a Jacksona musí mít každý v oblibě. Zkrátit to o nějaké zbytecne záběry a je to na 4*. ()

Al90 

všechny recenze uživatele

Ta Salma me tam nesedela a da se rict ze i se mi protivila..Inak film usel,ale preci jsem cekal asi neco vice :) Hold buddy movies se jiz nenatoci tak jak to slo v 80-90 letech... ()

Martinko991 

všechny recenze uživatele

FIlm som odkladal kým som si ho pozrel ako to len šlo a veru keby si ho aj vobec nepozrem o nič by som neprišiel. Akcia v poriadku, ale nič čím by film spravil dieru do sveta, humor takisto dalo sa pobaviť na niektorých hláškach, ale skrátka to nebolo ono humor robil v podstate len L. Jackson a Reynoldsov humor mal od humoru v Deadpoolovi na mííle ďaleko. V skratke čistý priemer a nič viacej, bodka. ()

HBJ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla teda jízda !! Rozbory tu přenechám všem těm sucharským chytrolínům a zkusím si vzpomenout, u kterýho letošního filmu jsem se takhle pobavil.? U žádnýho !! Fakt bomba a velká prdel, motherfucker :)) ()

kyblik2 

všechny recenze uživatele

No som sa zas nasmial niečo :) Dvojica úžastná, lepšia kombinácia snáď nemohla byť. Efektný a dynamický dej. Jackson stále vo forme. Pre mňa jeden za najlepších hercov rokov 90-17 :) Odsýpalo to, malo to šťavu a perfektné hlášky. Taký Bruce Willisových 16 blokov trošku inak :) ()

nedik 

všechny recenze uživatele

Skvělá jízda, bavil jsem se od začátku až dokonce, skvělé vtípky Reynoldse, dobrá akce. Jako na jedno podívání paráda. ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Taková oddychová akční jízda s několika více vtipnými dialogy a několika méně vtipnými dialogy. Koneckonců bych tento film považoval spíše za akční, kde občas hlavní postavy něco vtipně poznamenají, ale jako vyloženou komedii bych tento film nekonfrontoval. Jinak se mi to docela líbilo. ()

filmous 

všechny recenze uživatele

Akce, vtip, skvělí herci a troška romantiky. Příběh nic moc. Nájemný zabiják je poslední, kdo může usvědčit Běloruského prezidenta z genocidy. Shodou okolností mu pomáhá na cestě k nizozemskému soudu bodyguard. Jsou tak proti sobě postaveni dva protivníci co se musí spojit. Čeká je cesta plná brutality okořeněná vtipem a nekončící akcí. Nejde čekat nic jiného než happy end a toho se taky s malým vzratem v závěru dočkáte. ()

bodo1 

všechny recenze uživatele

Skvelá kokotinka. Dlho som nevidel lepší akčňák. A komenty miestnych buzerantov, prerajtíngovaných homocucačov čo si leštia péra na trapných spajdra hulko kapitánoch, mastia pišuláky, tak to je panoptikum kriplov a zabrzdených opičiek. ()

BullittSF 

všechny recenze uživatele

Trochu oldschool,trochu nekorektní newschool,dohromady nenáročná a příjemná zábava. Dobrá chemie mezi hlavními hrdiny pozitivem. ()

doogiemus 

všechny recenze uživatele

Vtipné, svieže a celkom originálne. Za tie nadávky s Ježišovým menom však dám hviezdu dole. Proste to bolí a kazí to celkový dojem, keď nadávajú s menom niekoho, na kom mi najviac záleží. ()

Pavlo 

všechny recenze uživatele

Paradne naslapany chlapsky film so skvelou akciou a hlaskami. Ako kvazi parodia na klasiku Strazca takmer dokonala. ()

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

Perfektní dvojice Jackson, Reynolds k sobě nečekaně výborně pasuje jak po komické tak i akční stránce.Skvělá Salma Hayek a její vězen'ská scénka(jinak ji ve fimu ale tolik neuvidíte).Dobré akční scény mixslé vtipem a k tomu spousta měnících se měst. ()

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

02.11.2018

Loňská akční komedie Zabiják & bodyguard se Samuelem L. Jacksonem (Skleněný) a Ryanem Reynoldsem (Deadpool) dostane pokračování. Snímek ponese v originálu název The Hitman’s Wife’s Bodyguard a… (více)

Zabiják a bodyguard se vrátí

Zabiják a bodyguard se vrátí

15.05.2018

Z malé akční komedie Zabiják & bodyguard se loni vyklubal solidní hit. Nikoho by tak nemělo překvapit, že se pracuje na dvojce, k níž by se měl vrátit celý vítězný tým. Scénář znovu sepíše Tom… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama