Reklama

Reklama

Zabiják & bodyguard

  • Česko Zabijákův osobní strážce (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Nejlepší bodyguard na světě dostane nového klienta, nájemného vraha, který musí svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Aby se včas dostavili k soudnímu řízení, musí oba zapomenout na to, že jsou tak trochu jiní a že si možná až příliš lezou na nervy. (Vertical Entertainment)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (739)

boshke 

všechny recenze uživatele

Měl jsem trochu obavy, že si Hitman´s Bodyguard všechny vtipy vystřílel už v trailerech, které se tedy částečně potvrdily, ale i tak jsem se dobře bavil. Celý film příjemně nadsazený, akce originální (honička v C-Maxu či bitka v hobby marketu), Ryan se Samuelem si vyloženě sedli. Jackson by si měl nechat udělat na ten svůj retardovanej výtlem copyright... 80% ()

-OverLord- 

všechny recenze uživatele

Tak to se povedlo! Konečně zase nadupaná akční jízda mixnutá ostrou komedií, kde se hláškama ani krví nešetří. Rkový rating je prostě paráda a ostatní filmoví tvůrci by si z toho měli vzít příklad. Jackson po delší době opět ukazuje, že je komediální král, a maximálně si to užívá, protože mu role sedne jako prdel na hrnec. Hlášky neberou konců a natěšeně jsem čekal, co dalšího z něj zase vypadne. Reynolds mu obstojně sekunduje a dohromady tvoří výbornou komickou dvojku. Na pár scén jen tak nezapomenu. To vše je doprovázeno parádním soundtrackem. Vadou na kráse je možná jen pár béčkových efektů a do očí bijící zelené plátno. No a legendárního Oldmana tady zastiňuje (stejně tak legendární) Jackson, ale to úplně všechny. Sečteno a podtrženo, je to svižná akční ptákovina a děsná prdel. ()

Reklama

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Zabiják a bodyguard je buddy komedie. A velmi kvalitní buddy komedie. A to nejen kvůi tomu, že si nepamatuju, že bych se přestal smát. Každý herec je do své role správně obsazen- Samuel L. Jackson si s jeho Kincaidem neuvěřitelně vyhrává, Reynolds mu zdatně sekunduje, Gary Oldman hraje psychopatickýho rusáka a Salma Hayek je Salma Hayek. Akční scény jsou dobře natočené (celá scéna rvačky s domácími potřeby skvělá), Reynolds s Jacksonem se vtipně doplňují. Možná to jenom měli skončit dřív, přece jenom se z jednoho konce nakonec stane druhý který možná až moc hraje na jistotu, film skončí tak nějak samovolně a kazí první a lepší polovinu. Pořád ale dost dobrá komedie. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Príbeh typický na žánrovku buddy action-comedy, jemne okorenený dvomi bláznami Jacksonom a Reynoldsom s niekoľkými bohovými scénami, pri ktorých som sa z chuti zasmial (spievajúci Jackson so zborom mníšok skutočne nemal chybu). Prosím, nerobte z toho žiadne pokračovanie, lebo s veľkou pravdepodobnosťou dopadne veľmi zle (ako to už pri druhých dieloch býva), ale s The Hitman's Bodyguards som bol v rámci žánru úplne spokojný. Akčno-komediálna jednohubka ako vyšitá. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Nahláškovaná jízda od začátku do konce. Jackson je za božana a Reynolds v Deadpool módu (vlastně by mohlo jít o prequel). Akce parádní, lokace neokoukané. Navíc takhle vymazlenou old school honičku (člun, motorka, auto) jsem viděl naposledy v Božské relikvii od Jackieho Chana. Posraná Praha! ()

Galerie (88)

Zajímavosti (19)

  • Pieseň "Nobody Gets Out Alive", ktorú v jednej scéne v aute spieva Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) Michaelovi Bryceovi (Ryan Reynolds), znie aj ako posledná pieseň počas záverečných titulkov. Herec túto skladbu pre film skutočne napísal aj naspieval. (Makky)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. května 2017 v Hongkongu. (Varan)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

02.11.2018

Loňská akční komedie Zabiják & bodyguard se Samuelem L. Jacksonem (Skleněný) a Ryanem Reynoldsem (Deadpool) dostane pokračování. Snímek ponese v originálu název The Hitman’s Wife’s Bodyguard a… (více)

Zabiják a bodyguard se vrátí

Zabiják a bodyguard se vrátí

15.05.2018

Z malé akční komedie Zabiják & bodyguard se loni vyklubal solidní hit. Nikoho by tak nemělo překvapit, že se pracuje na dvojce, k níž by se měl vrátit celý vítězný tým. Scénář znovu sepíše Tom… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama