Reklama

Reklama

Zabiják & bodyguard

  • Česko Zabijákův osobní strážce (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Nejlepší bodyguard na světě dostane nového klienta, nájemného vraha, který musí svědčit u Mezinárodního soudního dvora. Aby se včas dostavili k soudnímu řízení, musí oba zapomenout na to, že jsou tak trochu jiní a že si možná až příliš lezou na nervy. (Vertical Entertainment)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (739)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,MOU PRACÍ JE DRŽET TĚ DÁL OD NÁSILÍ...“ /// Do banální zápletky narvaná hromada vražednejch vtipů a bezduchý akce, která má jediný pravidlo – nenechat umřít hlavní hrdiny. Jakoby v tomhle filmu nešlo vo nic jinýho, než dělat si prdel! Nejenže bavěj šílenou akcí (v jednom okamžiku se honí motorka, auta a motorovej člun), ale je z nich cejtit, jak si to užívaj. A vy? Stačí jen uvěřit, že S.L. Jackson se nechystá zestárnout, vyprsená Salma chce bejt krvavou a Reynolds… je prostě Deadpool! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Celej můj život je lemovanej mrtvolama. 2.) Chystaj se mě zavřít do cely se Salmou Hayek. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR **** AKCE **** NAPĚTÍ * ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

První půlka ještě trochu drhne, jakmile však Reynolds s Jacksonem opustí Londýn, bavil jsem se málem královsky. Jistě, Zabiják a bodyguard je béčko jako řemen a v rozpočtu chybí tak 10 mega na to, aby se eliminovalo pár fakt hnusných triků a vůbec dost laciný vizuál. Hughes ale dobře věděl, že z producentů víc nevydojí, takže vsadil na kvantitu a v podstatě tenhle těžký souboj vyhrál. Do velké míry za to může Jackson, který si svého zabijáka neskutečně užívá (v životě byste neřekli, že mu je 68 let!), a druhým opěrným pilířem je akce, s níž se vůbec nešetří a kaskadéři se na ní očividně vyřádili. I když se tedy nekope první filmařská liga, jako zábavný výplach bych Zabijáka a bodyguarda s klidem doporučil. (7/10) ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

A co ta délka Patricku Hughesi? Pro podobnou "zápletku" by přeci bohatě stačila svižná hoďka a půl. Málokdy to napíšu, ale akce je tady prostě hrozně moc a to myslím v negativním smyslu. Některé honičky jsou docela fajn. Například ta na lodi nebo s Fordem, ale celkový dojem z filmu je spíš takový, že jsem z něčeho podobného jako divák asi už vyrost. Přitom se nedá říct, že by ústřední duo nebylo solidně zvoleno. Jak Ryan tak Samuel mají solidní vyřídilku a dostatek slovních nápadů aby se mohli špičkovat po většinu filmu. Trošku tomu ubližuje, že hlavní záporák jen nečině sedí a čeká na vyjádření tribunálu. Holt nikdy člověk nedostane co si zamane, ale tohle nejde označit jinak než za lehký průměr i v rámci žánru. 60% ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Ano. Zabiják a bodyguard je sice "béčko" jako řemen, ale rozhodně se nemá za co stydět. Má sympatické herecké obsazení, skvěle padnoucí R-kový rating a pár dost solidních hlášek. Z vedlejších postav nejvíce vyčnívá Kinckaidova manželka (ať už její linka z vězení, nebo barová scéna). Jediné, co mi vyloženě nesedělo byl soundtrack, který hlavně ze začátku připomínal hloupou televizní produkci. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Príbeh typický na žánrovku buddy action-comedy, jemne okorenený dvomi bláznami Jacksonom a Reynoldsom s niekoľkými bohovými scénami, pri ktorých som sa z chuti zasmial (spievajúci Jackson so zborom mníšok skutočne nemal chybu). Prosím, nerobte z toho žiadne pokračovanie, lebo s veľkou pravdepodobnosťou dopadne veľmi zle (ako to už pri druhých dieloch býva), ale s The Hitman's Bodyguards som bol v rámci žánru úplne spokojný. Akčno-komediálna jednohubka ako vyšitá. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (19)

  • V závěrečné honičce, kdy Kincaid (Samuel L. Jackson) pronásleduje Dukhoviche (Gary Oldman) po střeše, střelec v helikoptéře pálí ze zbraně H&K G36 s pevnou optikou, nicméně o záběr později (přes střelcovo rameno) vidíme jinou variantu této zbraně, a to G36C bez optiky. (polabecak)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

Zabiják & bodyguard dostanou pokračování

02.11.2018

Loňská akční komedie Zabiják & bodyguard se Samuelem L. Jacksonem (Skleněný) a Ryanem Reynoldsem (Deadpool) dostane pokračování. Snímek ponese v originálu název The Hitman’s Wife’s Bodyguard a… (více)

Zabiják a bodyguard se vrátí

Zabiják a bodyguard se vrátí

15.05.2018

Z malé akční komedie Zabiják & bodyguard se loni vyklubal solidní hit. Nikoho by tak nemělo překvapit, že se pracuje na dvojce, k níž by se měl vrátit celý vítězný tým. Scénář znovu sepíše Tom… (více)

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama