Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agentce FBI je nabídnut milion, když pomůže zloději utéct z uneseného letadla. (Filmbox)

Recenze (36)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Když chceš někoho podrazit, nenechávej ho naživu." Já se přiznám, že se mi přepadení letadla od začátku celkem líbilo, jakž takž slušně to i pokračovalo, ale jakmile rachitický botox začal z letadla za letu vyhazovat steroidové týpky, tak začal průšvih. Já tedy v podobných typech filmů snesu nejednu fyzikální debilitu, ale tady jsem se ocitl pod takovou palbou nesmyslů, že jsem si toho musel všimnout. Kromě toho asi není úplně v pořádku, že zástupci padouchů - technik Sharpe se zlobivou Sadie, mi byli mnohem sympatičtější než hlavní hrdinka. To ovšem neznamená, že bych s ní nebyl ochoten absolvovat romantický seskok na padáku. Takový zmetek zase nejsem. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Škoda začátek byl slibnej. Vypadalo to, že se jedná o ten typ podfinancovanýho béčka co bude aspoň záměrně stupidní a zábavný, ale platí to jenom pro první půlku. Nejvíc pobavil šaškující stevard a jeho nekompromisní likvidace. Pochopitelně o originalitě nemůže být ani řeč, pokud jste viděli pár filmů na téma únos letadla nebo snad rovnou úplně všechny (jako já) tak vás nemůže nic zaskočit. Klišé se vrší, akce je bohužel kurewsky málo, jak je u posledních podobných levných kousků zvykem a tak zůstává na pobavení jen ta brakovitost snímku, ale ten se bohužel v druhé půlce přepne do zbytečně vážné polohy a už to není ani zdaleka taková sranda.. Takže co tu stojí za zmínku? Mno Deniska je každopádně pořád šukézní. Dolph si tu určitě udělal slušnou bokovku natočenou za pár dní kterou si v záporné roli odseděl celou v pohodě za kniplem a dohromady tu má všehovšudy asi 15 minut a skončí neslavně. Efekty letadla kupodivu nejsou nejhorší a možná spolu s honoráři pro dvě hlavní hvězdy stáli nejvíc. Tak jako tak ve finále z toho je jenom další podprůměrný provařený direct to torrent kousek na který si za pár dní jen stěží vzpomenete.30% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Federální agentka Gretchen Blair (Denise Richards) je kvůli nerespektování rozkazu nadřízeného převelena z terénu do kanceláře ve Washingtonu. Letadlem také cestuje obchodník Terry (Kirk Barker), který začne být nervózní ve chvíli, kdy na palubu vstoupí Matthew Sharpe (Dolph Lundgren). Jeho podezření potvrdí setkání s exmanželkou Sadie (Greer Grammer). Terry nabídne Gretchen 50 milionů dolarů, pokud ho dostane z letadla živého... Lundgren ve filmu hraje nějakých 11 minut, v akci se moc nepředvede a proto je v závěrečných titulcích překvapením Tony Messenger jako Lundgrenův kaskadér / MR LUNDGREN'S STUNT DOUBLE. Neherec Chuck Liddell se jako Rawbones objevil pouze v malé roli a na plakátu nemusel být vůbec. Lungrenova manželka Jenny Sandersson se starala o jeho vlasy a makeup / PERSONAL HAIR AND MAKEUP ARTIST TO MR LUNGREN. HODNOCENÍ 30% ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

|5%| ALTITUDE, další akční pecka k novodobým a úžasným béčkům které mám tak rád. Teror v letadle, takže se jedná o velmi napínavý film ! Hm, no nic, chtěl jsem napsat dlouhý a zesměšňující koment, abych tento brak shodil jako vztek k tomu jak dnešní béčka upadají. Ale dochází mi síla. Lundgrena mám rád, ale v poslední době se moc v těchto sračkoidních filmech nepředvede. Zde má totálně zbytečnou roli. Po celý čas filmu ho tu máme, ale v záběrech je pouze po chvílích. Nepředvede nic důležitého, ani respekt nevzbuzuje, dokonce ani na vteřinu nepobaví a to už je teprv zlo. Ke konci tu má obyčejnou pranici, takže co se týče Dolpha, není o co stát. Zbytek filmu je totální nuda. Veškeré menší akční šarvátky, příběh, scénář – to vše je zde tak uhozené a nudné, že i já sám bych to natočil snad o chlup lepší. Chápu, nízký rozpočet, nulové herce, ale u z toho se dá vytřískat více ne? Pozor, pár bitek tu máme a převážně jsou v hlavní roli fightů ženy. I s tímto bych se smířil, ale tak debilně natočeny, sesnímány a klepajíc kamerou nasnímané bitky mi to totálně znechutili. Kdyby se film netvářil tak vážně, tak bych ho víc toleroval, ale některé scény mi vážně přišli trapné. Šaškující stewart ještě ušel, ale scéna, kdy omámený chlap (kladná postava) při turbulenci letadla vtiskne polibek ženské záporačce, to už bylo vážně moc. xD Před chvílí jsem dal 1*, ale nyní tomu dávám odpad. A to trailer vypadal celkem slibně. Neměl jsem přehnaná očekávání, říkal jsem si, že na ty 3* (lepší průměr) to utáhne úplně bez problémů a ono nic. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Unesené dopravní letadlo, sličná agentka FBI na jeho palubě a parta únosců, co nepatří k teroristům a má zájem jen o svého bývalého společníka, respektive o hodnotný materiál, který si s sebou přibalil na drahou "svačinu" v rámci dlouhého letu. To jsou celkem atraktivní atributy, kterými divák béčkových filmů nepohrdne. Ano, film nijak neskrývá, že je z béčkové produkce, přičemž občas budí dojem, že nějakou dobu ležel na stole vlivnému "áčkovému" producentovi, který s jeho realizací ale otálel, až film dostal punc ostrého béčka, které láká na Denise Richards a Dolpha Lundgrena. V případě Denisky může zavládnout spokojenost, do padesátky jí sice mnoho nezbývá, rve se jako kobyla, sexappeal má na rozdávání. Kdyby ve filmu neměla mnohem mladší konkurentku Greer Grammer, hájící zájmy temné strany, dalo by se napsat, že je tahákem filmu. Dolph Lundgren bohužel působí ve filmu nadpočetným dojmem. Hrál bez energie, jeho role byla spíše vedlejší, upozaděná, většinu času strávil v kokpitu, v němž (ne úplně věrohodně) pilotoval. Žádnou pořádnou bitku mu tvůrci nedopřáli. Údery tentokrát rozdávaly ženy, ovšem stran akce je to docela bída. Pár slabě a nepřehledně natočených bitek moc vzruchu nenadělalo. Oproti tomu se dá ocenit nápad, který do prudce ohraného námětu s únosy letadel, vnesl i něco nového. Nechybí ani zvrat ohledně změny charakteru jedné z postav, který se dá ale lehce odhadnout. Raritou je účast někdejší dětské hvězdy Jonathana Lipnickiho v roli rozverného stevarda, obrýleného klučinu ze série "Myšák Stuart Little" by v něm ale dnes už hledal jen málokdo. Za skromných cca 80 minut, co film trvá, ani nestihne nudit. Technická kvalita snímku je dost proměnlivá. Film si libuje v animacích scén, které jsou na rok 2017 legrační. Pro příznivce béčkových akčních spektáklů se může jednat o filmovou událost roku, méně náročný divák ocení porci nápadů a přeleští svícen nad Deniskou a Grírkou. Víc už se z toho nepodařilo vyrazit. 6/10 ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jak má pak člověk fandit těm hodnejm, když do záporáku obsaděj sexy kočku a Dolpha?? To pak člověk fandí teroristům a nějaká vybotoxovaná suspendovaná držka je mu u prdele.. no fakt. K filmu radši nic.. letadlo, teroristi, levný zpracování.. bla bla bla ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Expozícia skrachovaných hviezd, kde možno u Lundgrena je slovo hviezda príliš silné slovo. Pani Richardsová už dokazuje, že to nie je kráska spred 20 rokov a z plagátu sú pravdivé en modré očil. Únos lietadla je vyslovene trápny, takíto zločinci by nevylúpili ani sámošku, čisté nuly. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý film s nepřijemnou hlavní herečkou, tyhle filmy v letadle prostě nemusím nemají ve směs co nabídnout ale doufám že jednou překvapí. Konec trochu zapůsobil ale ne moc. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Zápletky v letadle jsou vždy atraktivní a zamrzí, když půlku filmu Merkin neví, co s tím a nudně přešlapuje na místě. Vynikající casting zločinců byl trestuhodně nevyužit, především role Lundgrena, Liddella. Velkým problém jsem viděl v obsazení hlavní hrdinky, jakož to policistky, která má všechny zlikvidovat. Akční scény jasně ukazují, že nic neumí a půlka z nich se raději odehrává ve stínu. V závěru samotná likvidace nemá šmrnc a vlažné tempo se nikterak nemění. Vizuál je překvapivě slušný, ale vše ostatní je hodně odfláklé.......4/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ujo za kamerou to ma celkom v ruke a technicka stranka na dts (direct to shit) pomery vyzera solidne. Ale co z toho, ked to reziserovi cely cas kurvi ujo za pisacim strojom jak stupidnymi dialogami tak celou tou imbecilnou nezmyselnou zapletkou nad ktorou som sa zasmial maximalne 1-2 krat (jednoznacne vedie WTF stevard). Takze to nedokazal zachranit ani ujo za PC, ktory krvopotne cely tyzden prekladal cz titulky. Denise Richards uz v xichte za vela nestoji a hrat stale nevie. Dolph ako hlavny zaporak cely film presedi v kokpite a v akcii sa skoro vôbec nepredvedie. Najviac zaujme jeho prvotne skoro nadprirodzene zjavenie. Ostatni su hnusne vyzerajuci no name herci. Okrem solidnej technickej stranky to ma este celkom peknu hudbu, takze kvôli tomu filmu dam jednu hviezdicku, ale vysledok je aj tak kurevska nuda s ktorou nema cenu stracat cas. 1/10. P.S. Existuju ludia, ktory tejto srajde dali rovnaky pocet hviezdiciek ako megapecke Under Siege 2. Nechapem ich, nerozumiem im, ale som rad, ze mam lepsi vkus ako oni. ;-) P.S.2 Snad to bolo dost strucne. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Dnes mám asi smůlu, nebo nevím. Další nudná podívaná bez špetky napětí. Dolpi celkem v poho, i když bych ho raději viděl v něčem akčnějším (to už je asi jen sen) Denise mi nikdy k srdci nepřirostla. Za mě 40% :( ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Denise Richards jako drsná policajtka, která je převelena, protože se nedrží příkazů, jako jediný, kdo může zachránit unesené letadlo? Proč ne, staly se už divnější věci. Dolph Lundgren jako záporák? No tak to určitě, jen je strašná škoda, že je tady tak moc upozaděn. Nic převratného, ale za mě to na průměr v akčním žánru stačilo. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Tak všichni tady na to napsali nejmíň slohový práce, takže stručně. Zábavný a zcela záměrně komediálně laděný béčko, který při nějakých 78 minutách čistýho času nenudí. Lundgren jako hlavní záporák zábavnej, Denise Richards jako akční hrdinka v pohodě a triky na podobnej typ filmu překvapivě podařený. Jasně je to levný, interiérový béčko, ale v tomhle žánru se dá pořídt i hůř. Navíc Denise Richards je v tomhle filmu lepší akční hrdina, než nevýraznej Randy Couture v Hijacked. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Snímek s hnusnevábně působící, překopanou druhou Daryl Hannah(musím si jednoduše postesknout, jak byly v mládí/začátcích kariéry neskutečně atraktivní+přitažlivé)a podívejte))viz. mořská panna Žbluňk! nebo úvodní Hvězdná Pěchota pro D.R.;navíc jí doporučené seskakování po vysunutých nouzových gumových"schůdkách" téměř při vzletu tedy jest bezkonkurenčně vymaštěné i v podobných demagogiích ()

AD P 

všechny recenze uživatele

Po druhom zhliadnutí to jednoducho musím stiahnuť na 1 hviezdu ( aj to len vďaka mojej slabosti pre D.Lundgrena ) inak to ozaj nestojí ani za ten odpad. Tá preplastikovaná Richards je tak umelá, že jej (ne)herectvo bije do očí a dobre že sa jej tvár nerozpadne priamo pred kamerou. S celkovým filmom by to bolo možno na tie 2hviezdy do momentu, keď začnú pasažieri opúšťať rotujúce lietadlo. Pri takej rýchlosti , len tak bez váhania ( a zranenia ) povyskakuje 200 pasažierov (a že to akože všetci stihnú ) do odletu , tak to už je teda riadna k.... ! No sorry... Dolph, prečo nás tvojich fanúšikov trápiš s takýmito sračkami ???  Ešte by si stále mal na viac !!! ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Cítil som silnú bolesť v podbrušku a dávilo ma pri tom filme. Kto toto dokáže dopozerať bez ujmy na zdraví, nech si dá facku a zlatého bludiščáka. ODPAD! ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Jako vážně?Nejradši bych tomu dal odpad, ale je fakt, že jsem to dokoukal do konce a viděl jsem i horší filmy. Denise Richards je fakt příšerná, vlastně jako vždycky, ale dřív byla aspoň hezká. Dolph je téměř celou dobu u kniplu a zbytek padouchů je naprosto děsných. Akce, vlastně byla tam vůbec nějaká akce? Takže asi tak. Jo a ta jedna hvězda je určitě i za výstup stewarda na začátku filmu, jeho výkon by měly aerolinky používat jako studijní materiál. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Každý má pro nějakého herce, či herečku slabost, no a na mě vyšel prostě a jednoduše Dolph Lundgren. Já toho chlapíka mám totiž v hledáčku už od začátku jeho kariéry a nějakým zvráceným způsobem jsem si ho zkrátka a dobře oblíbil, a to natolik, že dodnes sleduju každý brak, kterého se zúčastní, ovšem po pravdě, je to čím dál větší utrpení, i když na druhu stranu je to ještě pořád o hodně snesitelnější, než třeba taková produkce Stevena „muže s cejchou smrti“ Seagala. Každopádně, toto, už skoro „céčko“, je jen dalším Lundgrenovým provarem, a vůbec ho neomlouvá, že tu hraje dost vedlejší postavu, která tam navíc veškeré scény jen prosedí a navíc hloupě promele, aby pak na konci dostal od jednoho podvyživenýho tintítka facáka a lehnul jak podťatý. Fakt vystoupení k posrání. Nicméně, upřímně zároveň ale i pochybuji, že i kdyby zde Dolph hrál jinou, zásadnější roli, tak že by to ve výsledku dopadlo se samotným snímkem jinak, neboť s takovým scénářem a takovým zpracováním, to by nezachránil nikdo. Tuctový, laciný, s minimem špatně nasnímaný akce, bez napětí, bez atmosféry, bez spádu, s příšernými dialogy, zoufalými postavami, s trapným vývojem a ještě trapnějším závěrem, který zapůsobil už jako fakt parodie na druhou. Zmínit jinak musím ještě Denise Richards v ústřední roli, která se se svou vizáží blíží mílovými kroky k jiné kreatuře, jménem Tara Reid, a jejíž herecký výkon patří do skutečného Odpadu! Mě zkrátka upřímně laciný béčka, céčka, vážně nevadí, ba naopak, ale musí mě prostě alespoň něčím zaujmout, být něčím zajímavý, výrazný, zábavný, to ale Altitude není ani v jednom ohledu, takže fakt velká bída. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Koukatelná blbina, vcelku uvěřitelná vizuální stránka (letadlo za letu), dialogy podprůměrné, ale ne vražedně hloupé. Dolph se moc neukázal, ostatní ušli. Na jedno kouknutí za tisíc let. Za mne 45%. ()

Reklama

Reklama