Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Recenze (184)

POMO odpad!

všechny recenze uživatele

Robot Monster je sci-fi céčko, v ktorom je sci-fi atmosféra tvorená poletujúcimi bublinami z bublifuku. Kto neuvidí, neuverí! ()

Douglas 

všechny recenze uživatele

Co říci o filmu, kde je hlavním záporákem maník v kožichu a jakousi helmou na hlavě, který v 90% minutáže chodí po horách či mluví do kusu desky /obrazovka/ a ostatní hrdinové provádí velmi vtipné věci...? Nic, je to neuvěřitelná sranda, nejde než se smát a smát, neboť jen tak se dá o filmu říci, že je vynikající. A to ještě s nadhledem kosmické stanice MIR (než spadne). Ne, je to neuvěřitelná hloupost, kravina, šílenost a z hlediska zde užívané kvalitativní stupnice více než jen odpad, spíše ultraodpad. Ačkoli to zní neuvěřitelné, Robot Monster je dokonce větší hrůza než Woodovy klasiky, ale zároveň je vtipnější, takže to prostě musíte vidět - nebo spíš... měli byste, protože já jsem si během sledování opět uvědomil, proč tak miluji filmové médium a v čem všem můžu objevovat jeho "kouzlo". ()

Lima odpad!

všechny recenze uživatele

"Pane doktore, asi takhle - viděl jsem prapodivnýho týpka v kožichu (asi to byl mimozemšťan), jak nukleárním útokem zlikvidoval veškeré lidstvo na Zemii. Přežilo šest lidí - děda, babka, klučík, holčina, nějaká kost a libovej seladon. A voni byli poslední hrozbou pro jiný týpky v kožichu někde na ňáký jiný planetě. A tak ten v tom kožichu (ne, nebyl to Leoš Mareš) chodil furt ňákou pustou krajinou , aby je dostal. A řeknu vám, bylo mi ho dost líto. Furt chodit pěšky v tom kožichu. Proč se třeba nesvezl? Má atomovky, má vesmírnej koráb a přitom musí supět po kopcích? No řekněte, pane doktore, je to normální? Ale bez citu nebyl, ne ne. Von se zamiloval, do tý kosti. A tak šel po ní. A vona jak utíkala s tím playboyem, tak hrozba nehrozba, zabouchla se do toho seladona (ne do toho s tím kožichem) a naplánovali si líbánky. Sice nevím, kde je chtěli trávit, ale taková cesta rozbořenou Paříží spojená s prohlídkou mrtvol, to by nemuselo být špatný. Ale to já jenom tak fantazíruju...A taky jsem tam viděl plazmovou obrazovku z papundeklu a u ní asi ňákej magor foukal do bublifuku, protože tam poletovaly bubliny, ale nevím proč. Jo, a taky se tam mihly pravěcí ještěři a ....Au! Au!Já si nevymejšlím. Já to viděl, pane doktore! Pusťte mně, já nechci injekci! Prosím! Pomoc......" ()

Tsunami_X odpad!

všechny recenze uživatele

Uměle vybudovaný kult a nesnesitelná nuda v kombinaci s nezvládnutou filmovou stránkou tvoří z tohoto díla produkt, který stojí maximálně za odškrtnutí na poli rarit, ale jako samostatný celek a bez davové/divácké hysterie v žádném případě nefunguje a zklamanému příjemci přináší pouze tupou oživenou fotografii bizarních výjevů. ()

Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Jedním slovem neuvěřitlené. Stačí kožich gorily, helma potápěče a máte mimozemšťana. Pár několika minutových záběrů, které použijete hned několikrát a máte hodinový film. Stoprocentně přehrávající herce, šílenou hudbu a máte o zábavu postaráno na celej den (jako parodie jednozačně na pět hvězdiček)... ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně zvrácená zábava, na níž by se režisérova impotence dala vyučovat v rámci odstrašujících příkladů. Prozradit cokoliv o ději by znamenalo spoilerovat, protože tento příběh by šel odvyprávět za deset minut a ne za šedesát, jak to udělal Phil Tucker. Střídání tří exteriérů, které se vzájemně bijí o to, který z nich bude vypadat levněji, potvora v kostýmu, z nějž musel mít strach snad jenom jeho nositel, protože v tom kožichu muselo být opravdu vedro, šestka příšerně hrajících herců, pobíhající za doprovodu monotónní hudby Elmera Bernsteina. Kladem tak bezesporu zůstane fakt, že je to neskutečně zábavné a infantilní tak, že se na tento film snad ani nedá hněvat. Rozhodně však stojí za vidění, protože po tomhle si pak každý přehodnotí svoji vlastní definici hodnocení „odpad!“. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťan nevypadá jako slizská příšera, zelenej šmejd s tykadlama, ani jako nějakej obří chapadlák, ale jako pořádně ochlupenej opičák s mikrovlnkou místo hlavy! No na téma demence tohohle filmu by se dala napsat maturitní slohová práce, tak ale proto se omezím na jedno jediný slovo - paráda! I am built to have no emotions. (screeny) ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Mýli sa kto si myslí, že najhoršie filmy točil Edward D. Wood Junior....každopádne ak v Tatrách stretnete medveďa v skafandri s anténkami, okolo ktorého sa budú vznášať bublinky...utekajte ! 0/10 ()

Kulmon odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší z nejhorších ... Maník v chlupatým kožichu a helmou na hlavě simuluje mimozemšťana běhajícího po skalách s cílem vyvraždit lidstvo ... ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

The best of the worst. Stejně zábavné jako to nejhorší od Eda Wooda. Vidět v Imaxu 3D verzi a zemřít! ()

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Tvůrci týhle šílenosti snad museli bejt zhulený, jinak si to nedokážu vysvětlit. Film jsem viděl v rámci pořadu MST3K, kde během filmu pořád někdo vykřikuje "vtipný" hlášky jako "This monkey is schizophrenic." a podobně, takže to byl ještě větší opruz a u filmu jsem v kuse nevydržel dýl než tak 20 minut. Naštěstí je film hodně krátkej, takže jsem to po částech nějak přetrpěl až do konce a teď se můžu chlubit, že jsem viděl největší píčovinu na světě. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se rozmýšlel, jestli dát tomuto filmu "odpad!" nebo "*****". Nakonec jsem se rozhodl pro druhou možnost, protože hodnocení "odpad!" by se mělo dávat jen filmům, se kterými nestojí za to ztrácet čas, ale Robot Monster je naopak něco, co musíte vidět! Příběh o robotích mostrech (v medvědím kožichu) kolonizujících zemi, a do toho ještě ještěrky, obří bublifuk o bůhvíco ještě:) Za těch několi záchvatů smíchu si to pět hvězdiček zaslouží:) ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Tato významná sociologická sonda vás naučí mnohé, o čem jste zatím neměli ani tušení. Například, že archeologie se zabývá otloukáním jeskynních maleb kladivem a nošením úlomků do muzea k výzkumu. Nebo že svému nadřízenému nejlépe pomůžete udržet disciplínu v rodině, když pěkně svážete jeho mladou dceru (akorát hrozí, že si ji pak budete muset vzít). Nebo že Darth Vader měl jednu dobu v šatníku kožich a tykadla. Přišlo mi to relativně dokoukatelné, i pro tu milosrdnou délku. A identifikoval jsem i pár filmů, ze kterých byly vykradeny záběry. P.S. nejde obhájit hodnocení bez spoileru, dokomentuji v diskusi... ()

berg.12 

všechny recenze uživatele

Jestli se "Robot Monster" kvůli něčemu vyplatí, pak je to rozhodně začínající Elmer Bernstein (Sedm Statečných). Mezi lacinými ultrashity je to téměř hudební skvost, i když o to více dodává filmu na absurditě. Jinak na Edovy s láskou dělané braky to nemá ani omylem. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Nemusel bych, ale musím. Takhle obludně rou-mentický nedokázal být ve svých nejzářnějších letech ani Edward D. Wood Junior. Vyskytnout se tam ještě Bela Lugosi, nejsem již mezi živými. :) ()

Eddard odpad!

všechny recenze uživatele

Děsivé. Děsivé, když si uvědomíte, že ve stejnou dobu se hráli v kině Wyllerovi Prázdniny v Římě... Smál jsem se, ale někde uvnitř jsem byl spíš vyděšený z představy, že to skutečně někdo myslel vážně. "I am ordered to kill you... I have to do it with my hands." Spaste se kdo můžeš. 0% ()

Dan9K odpad!

všechny recenze uživatele

Pomůže mi někdo s tím koncem? Já jsem ho nepochopil. Zbytečně to shodilo jinak slibně rozjetý film. Btw. škoda, že si ty děti nakonec nehrály na rodinu, to mohlo být docela zajímavé. ()

liborek_ odpad!

všechny recenze uživatele

Tady fakt nejde jinak... U Woodových filmů jsem se alespoň celou dobu srdečně smál, ale u tohoto snímku mi na začátku vykouzlila úsměv pouze Ro-manova vizáž a to bylo vše... Dál už jsem jen kroutil hlavou, co všechno filmový pás snese... Tímto končím svou sérii ultrašpatných filmů, kterými jsem si zpestřoval závěr roku 2007 :-)) ()

Reklama

Reklama