Reklama

Reklama

Agent Jebal - Dáma v Nesnázích

(amatérský film)

Obsahy(1)

Agent Jebal (Patrik Horyna) se ukazuje v pilotním dílu, kde je jeho úkolem zachránit mladou sekretářku tajné agentské agentury (Carrie Kirsten), která byla omylem unesena místo jiné agentky. Společně se pokouší utéct z tajného sektoru teroristů. (bestlama)

Recenze (21)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Ach ten hloupý dětský humor, který točí 99% český "scény" na YT dostal i Bendera.. nevím co to tu vůbec dělá. Svoje místo na ČSFD by si zasloužil spíš tenhle amáterskéj počin https://www.youtube.com/watch?v=ToWcYcsSEEc a to tam nejsou skoro žádné dialogy a je to skvělý, rozhodně doporučuji mrknout radši než na tenhle paskvil sepsanej během dvou minut. ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Nepočítajúc novšieho Zrádcu, toto by bol najhorší Bendrov film. Nefungujúce vtipy, nedobrá zápletka ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele

Kdybych měl srovnávat s Choose Cooking tak je toto downgrade. Problém je v tom, že CC působí v jistém slova smyslu jako už opravdu amatérský film a věc, která je v podstatě předzvěst celovečeráků, které kluci chystají. Agent Jebal je dle mého v podstatě jenom další video, které má své klasické Freakout YouTube kvality a moc to nepatří do filmové amatérské sféry. Tohle je vážně škoda. Líbila se mi myšlenka konfrontace mezi Horynou a Brunnerem. Ale když už bych tedy měl z tohohle udělat film, tak bych si trumfl na pětadvaceti minutovou promyšlenou příběhovku, klidně na pokračování. A opět problémy se zvukem. Teď by to mělo být už údajně vyřešené, ale i přesto je blbý, když si zesílíte zvuk, abyste slyšeli dialogy a pak vám prdnou bubínky až k mozkové kůře, když někdo vystřelí. Problém je v tom, že tohle nemá příběh. Je to perfektní jako další video na YouTube. Ale zcela irelevantní a nepochopitelné i pro amatérský festival jako CineTube. ()

JM87 

všechny recenze uživatele

Prostě takovej pubertální humor přenesenej do amatérskýho filmu. Když máte totalně vypatlanej mozek a nechcete nad ničím přemýšlet a nic brát vážně, tak je to fajne :) ()

Cermbo 

všechny recenze uživatele

Přijde mi, že autoři natáčí filmy jen jako hloupou srandu. Zkrátka je poznat, že nejsou filmaři, ale youtubeři. ()

Luisis 

všechny recenze uživatele

Na cesky pomery hodne kvalitni dilko od particky kolem Petra Brunnera.Ja jim rozhodne fandim.Dejte jim sanci.Neni to nic jednoducheho cele to dat dohromady. Kdo dava odpad je morous - 65% ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Zase to trochu kleslo, připomíná mi to Dead Life, ale v jiném stylu, herecké výkony opět na nic, ale dá se na to koukat a něco i hezky pobaví. 60% ()

Gantai 

všechny recenze uživatele

Na amatérský film velmi nadprůměrné efekty, herecké výkony dobré až na slečnu, humor fajn, konec filmu jsem ale předpověděl a závěr ruské rulety taky. Trošku horší než Czech Max Payne, ale i tak slušná podívaná na 10 minut. ()

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele

Carrie to prostě celé posrala. Mohlo to být tak dobrý, kdyby se aspoň trochu snažila vydat nějaké emoce. Byla jako robot. Jinak Bendr a Patrik zase skvělý výkon. ()

Staple 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo poněkud slabší. Myslel sem že postava Jebala je vtipnější, perverznější a tak vůbec, ale vyloženě zklamán sem z něj nebyl. S paní sekretářkou už to bylo horší. Zahraná byla dost bídně. Co se záporáka a jeho kumpánů týče, tak jsem velmi spokojen. Hlupáci pod vedením drsnějšího hlupáka. Palec na horu. Celý film byl vlastně jedna velká přestřelka, což byl hlavní kámen úrazu. Těšil sem se na bláznivý humor a skvělé dialogy jako u Choose Cooking. To se naštěstí ukázalo aspoň na konci. Myslím že Petr Brunner má ambice na to stát se českým Kevinem Smithem, jen to chce příště víc přitlačit na pilu u scénáře. Takže za 3*. ()

Calypso 

všechny recenze uživatele

Na základě hereckého výkonu Carrie Kirsten se bohužel tenhle film ode mě lepšího hodnocení nedočká. To by byla jedna hvězdička a ta druhá je sražená za to, že oproti Chosé Cookingu to bylo opravdu slabé. Bohužel ()

ClarityW. 

všechny recenze uživatele

Za Patrika dávam 1 *. Slečna rozpráva ako keby ju niekto "Jebal ",krásavica má toľko hereckého talentu, že po chvíľke pozerania na ten "film" som mala chuť oskalpovať Bendra za tento počin.. Porucha osobnosti a problémy so sluchom zaručené. ()

Stigys 

všechny recenze uživatele

Absolutně úžasné efekty i kamera. Vadil mi zvuk, dialogy nebyly dostatečně hlasité. Výborné herecké výkony od Vadima Tkačenka, Petra Brunnera a Patrika Horyna. Pouze ta holka se nedokázala věrně a přirozeně vžít do role- mluvila jako páťák při čtení. Jinak jak píše výfuk, místo malých dílů po deseti minutách, by výsledný produkt mnohem lépe dával smysl jako celek o délce 30 - 40 minut. Za mě *** ()

Reklama

Reklama