Reklama

Reklama

Epizody(13)

Recenze (4)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá natočená psychologie o holce, které dělalo dobře dostávat prachy za sex a tak se vzdala špatné a nemravné kariéry právničky, aby šla dělat slušlný povolání, prostituku, ale samozřejmě i se všemi následky, která to může mít, zejména pokud se člověk zaplete do pochybných praktik svýho šéfa. Střih, hudba, sexuální scény, všechno má jednotný "neutrální" styl vyprávění. Serie není o sexu, ale o hlavní hrdince, který se věnuje až do morku kostí. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja šľapka v prvej sérii prinieslo kurvu nevídaných rozmerov, ktorá šuká s toľkými chlapmi, od šéfa po posledného smetiara, že človek si tých chlapov ani nepamätá a normálne mu splývajú. Našťastie v polovici série príde aspoň nejaká dráma, niečo ako firemný thriller, žiaľ záver je opäť len o bohapustom nezriadenom sexe. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Soderberghův "originál" se mi kdysi moc nelíbil,ale tohle ve finále celkem příjemně překvapilo.Není to žádná extrémní pecka,ale jako artová jednohubka v malých dávkách a trochou té soft erotiky proč ne.Je každopádně škoda,že se v rámci děje hodně klouže po povrchu a i když se tu rozjede poměrně dost různých zápletek (stalker,soukromý detektiv,práce,rodina,mail,...),tak žádná z nich není moc uspokojivě uzavřena a některé úplně vyšumí do ztracena.To samé se dá říct i o hlavní postavě.Riley Keough je sice lepší herečka než Sasha Gray,ale ač se snaží a tvůrci vypadají jako by rádi přišli s něčím hlubším,její vývoj je nakonec takový nijaký a úplně sem nevěděl co si o ní myslet...60% ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série The girlfriend experience o mladé Christine, která se ze skvělé studentky práv a stážistky stane luxusní prostitutka, která bere litr na hodinu v dolarech. To samo by neutáhlo třináct dílů kdyby to byly jen zážitky prostitutky ale míchá se do toho kariéra, intriky v právnické firmě, klient stalker, rozeslání porna se svým aktem všem koho měla Christine v adresáři čili dopad na rodinu, nějaký očko který chce usvědčit Christine z prostituce atd. Celkem mne to zaujalo, protože způsob vyprávění místama jako nezávislý film, herečka Riley Keough hraje líp než pornohvězda Sasha Grey, která hrála ve filmu v Dívce na přání , z kterého tento seriál vychází ( možná nehrála hůř, ale ten film byl hroznej) . Nahota je v každém dílu, ale není to žádná divočina jak by se dle komentářů mohlo zdát. Hlavní hrdinka je tajemná a její motivace a konání zůstali neodhaleny, ale to mi nevadilo. Co ale nemám rád, když se glorifikujou televizní tvorbou povolání typu zloděj nebo prostitutka. Tady byli klienti hrozně fajn, možná jen občas podivíni, ale žádné násilí, ponižování a celkově ten byznys nebyl ukázaný moc realisticky. ()

Reklama

Reklama