Reklama

Reklama

Já, společnice

(seriál)
  • USA The Girlfriend Experience (více)
Trailer 2
USA, (2016–2021), 17 h 27 min (Minutáž: 24–32 min)

Tvůrci:

Anja Marquardt

Hrají:

Riley Keough, Paul Sparks, Mary Lynn Rajskub, Michael Therriault, Kate Hewlett, Alexandra Castillo, Parveen Kaur, Shaun Benson, Jeff Clarke, Kate Lyn Sheil (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(37)

Christine Readeová (Riley Keoughová) je studentka druhého ročníku právnické fakulty univerzity Chicago-Burnham a začínající stážistka v prestižní advokátní kanceláři. Pracuje tvrdě, aby se ve firmě prosadila, ale když jí její spolužačka představí atraktivní svět luxusních společnic, zaměří své úsilí zcela jiným směrem. Ženy, známé jako "Dívky na přání", poskytují svým klientům citové i sexuální vztahy za velmi vysokou cenu. Christine, která začne vést dva naprosto odlišné životy, profesi společnice rychle propadne, přitahována přívaly pocitů nadvlády a intimity. Seriál je inspirován stejnojmenným experimentálním snímkem Stevena Soderbergha z roku 2009. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele viviak k tomuto seriálu (1)

Já, společnice (2016) 

žiadny extra počin. je to zatial dost nudne a trpi to klasickym syndromom kedy sa citim trapne za hercov :D taktiez netusim kam to cele smeruje ale mozno sa ta co ju nato nahvorila odkrgluje...no a mozno kristiiin si zalozi vlastnu eskort firmu, who knws. kazdopadne este nejaky ten diel pozriem a uvidim ako dalej. zatial je to vsak dost povrchne. po 4 dieloch:hlavna prestavitelka sa 75% casu tvari ako robot coz. taktiez problem mam stym, ze je to cele len work sex repeat. nic viac. ako ok nejaky ten minidej sa v kazdej epizode najde ale stale je to take nejakepovrchne a vela krat ked sa clovek nad tym zamysli aj nerealne. no urcite by napriklad stihala chodit do rorobty a sukat s tromi ci kolymi typkami. no a este aj predvidatelne-vid to ze si to rozdala so sefom. ()

Reklama

Reklama