Reklama

Reklama

Epizody(24)

Obsahy(1)

Čosonský šlechtic s politickými motivy přichystá plán, který spojí osudy dvou princů, z nichž jeden neví o své královské krvi. (Netflix)

Recenze (2)

Krysap 

všechny recenze uživatele

Bohužel, pitomému scénáři nepomůžou ani dobře hrající herci. Ač se kluci snažili, co to šlo, stejně jsem se nemohla ubránit poměrně často pocitu, že sleduju úplnou sr... Většinou jsem ten pocit měla, když se projevovala genialita Lee In Jwy. To, jak všechno věděl, všechno znal a od všeho měl klíče, bylo opravdu hloupý. A když se náhodou něco nepovedlo, tak to samozřejmě všechno předpovídal. Navíc se kolikrát choval naprosto pitomě a nelogicky, což platilo i pro ostatní postavy. V podstatě jsem si celou dobu kladla otázku, proč se ho král (už ten starej) prostě nezbavil? To k tomu jako neměl prostředky? A proč si ho nechal svobodně pohybovat po paláci? Mimochodem, ten starej král byl jeden z velkých plusů seriálu. Ten měl takový charisma, že bych si před nim sedla na zadek král-nekrál. Ještě musím zmínit to nepěkný děvče, co zpočátku v seriálu hrálo (a mělo víc testosteronu než oba hlavní hoši dohromady) - na tomhle případě je bohužel krásně vidět, co dokáže udělat nepopularita postavy s vývojem seriálu. Prostě jí lidi nemají rádi (především nebyla dostatečně krásná), tak jí prostě stáhneme někam do pozadí a nakonec jí necháme dojemně zemřít. Docela by mě zajímala původní verze scénáře, jaká měla být její role. Tak abych to tak nějak shrnula - za samotný děj ode mě tenhle podivný kočkopes má 2*. Třetí hvězdička je za kluky, kteří se hodně snažili, šlo jim to, ale bohužel jejich snaha byla směrovaná do špatnýho projektu (a to prosím musel chudák Sukie žrát syrovýho hada). ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Dorama plný gamblerství , podvodů , zrad , zajímavých zápletek a hlavně Jang Geun Suk plný energie . Seriál je poutavý a nastane zde spoustu zajímavých zvratů . Líbí se mi jak se zde za celej seriál změnili charaktery postav . Jedinej kdo zůstal svůj až do konce je Lee In Jwa . Byl to super záporák , i když občas to bylo opravdu přehnané jak měl všechno a všechny ošéfovaný , ale na to že Korejci přehánějí už jsem celkem zvyklá . Beak Dae Gil ( Jang Geun Suk ) a jeho dějová linka mohli být víc propracovanější . Hlavně jeho dějová linka s Seol Im , ale hrozně se mi líbili ty gamblerské souboje a pak ještě jaký byl jeho charakter na na záčátku a choval se bláznivě , ničeho se nebál a do všeho šel po hlavě . No a asi nejvíc se mi líbila dějová linka koruního prince (Jin-goo Yeo) , ten prostě od začátku věděl o co mu jde a z mladého poflakujícího se prince , se stal drsnej a osamělej král . Taky se na něm karma pěkně vyřádila . A musím zmínit , že na tak mladého herce předvedl opravdu vynikající výkon vzhledem jeho roli a tomu , že pak všichni zestárli o několik let . Seriál mi koncem trochu připomínal seriál Sharp Blade Hong Gil Dong (kde mimochodem hraje Jang Geun Suk ) , a to hlavně kvůli podobnosti postav kluků a moc se mi líbí ten fakt , že tady je Hong Gil Dong v podstatě Jang Geun Suk . Prostě obrácená role , než v Sharp Blade Hong Gil Dong . ()

Reklama

Reklama