Reklama

Reklama

Mastnej škrtič

(festivalový název)
  • USA The Greasy Strangler (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Otec so synom sprevádzajú návštevníkov po ich meste. Počas jednej obchôdzky si všimnú ženu, ktorá sa im zdá príťažlivá a aj ona má záujem o syna. Dohodnú sa na schôdzke a už o pár dní sa v ich dome konečne objaví žena. To však neznamená, že sa veci zmenia k lepšiemu. Táto žena spôsobuje len ďalšie problémy v ich vzťahu a to ešte nie je najhoršou vecou, ktorá sa stala. V okolí sa totiž pohybuje sériový vrah, ktorý vraždí ich známych. (Marceloo)

(více)

Recenze (46)

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Fuj, cítím se po zhlédnutí téhle splašky špinavý. Asi jako kdyby člověka 93 minut znásilňovali Miloš Zeman s Donaldem Trumpem. A ještě u toho celou dobu mluvili, brr. Zážitek určitě silný, ale velmi, velmi, velmi nepříjemný. Rozmyslete se, jestli jej chcete podstoupit. Já teda nikdy více. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Tohle je opravdu MEGA úchylárna, kterou s největší jistotou už v životě neuvidim. Těžko vydržet pohled na tři takhle bizarní existence, které však u diváka nevyvolají smích, soucit ani lítost, nýbrž jen hnus a trapnost. Pokud vám teda nevadí dědek s velkym chujem, jeho retardovanej synátor, tlustá mařka s bobrem a povadlýma kozama, pojídání očních bulv a celkově fekální humor. Takže za co ta hvězdička? Za hudbu: je sice otravně monotónní, ale neuvěřitelně vlezlá a dost možná si jí budete nějakou tu chvíli v duchu broukat, než usnete. Anebo vám z ní praskne hlava. ()

Dadel 

všechny recenze uživatele

Film plný nechutností a ošklivých nahých lidí je poctou klasice Pink Flamingos z roku 1972, jejíž kvalit ovšem nedosahuje. Dobře naladěné publikum se zpočátku smálo každému prdu, ale nadšení rychle opadlo. Přesto stojí za vidění, ale ještě větší efekt by to mělo v nějaké "nepůlnoční" sekci ve Velkém sále plném nicnetušících lidí. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Otec so synom sprevádzajú návštevníkov po ich meste. Počas jednej obchôdzky si všimnú ženu, ktorá sa im zdá príťažlivá a aj ona má záujem o syna. Dohodnú sa na schôdzke a už o pár dní sa v ich dome konečne objaví žena. To však neznamená, že sa veci zmenia k lepšiemu. Táto žena spôsobuje len ďalšie problémy v ich vzťahu a to ešte nie je najhoršou vecou, ktorá sa stala. V okolí sa totiž pohybuje sériový vrah, ktorý vraždí ich známych. - Je to naozaj nesmierne odporné, čo však bolo cielom tvorcov, takže sa to dá asi považovať za vydarenú záležitosť. Už po režisérovom segmente G is for Grandad z ABCs of Death 2 som mal pocit, že s ním niečo nie je v poriadku. Po tomto celovečernom projekte si myslím, že ho v detstve zneužíval starý otec a snaží sa týmito nechutnými dielami poukázať na takéto problémy, pretože sa vlastnej traumy stále nezbavil. Mne sa celkom páčil aj príbeh a pôsobivý soundtrack, ktorý hral každú chvílku, ale aj tak sa mi nezdal otravný. Určite však musím dodať, že k tomuto dielu sa už nikdy nepriblížim. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Dal som sa napašmať názormi, že sa jedná o hnus z ktorého je divákovi špatne. Vsádzal som práve na tento fakt, že keď nič, tak aspoň uvidím niečo, čo ma po dlhšom čase pobúri. Bohužiaľ, nestalo sa. Je to skôr žalostne trápne, než v skutku hororové, kedy by divák aspoň z pohľadu gore dostal nejakú tu odmenu. Ide však o recesiu, kedy si samotná story spolu s hereckým obsadením nerobí piču len zo samých seba, ale hlavne z diváka samotného. Toto nemôže zapôsobiť ani ako originálny pokus, nie to ešte "niečo", čo má dlhodobo zakotviť v mysli "poslucháča" - 30% ()

darkrobyk odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád divné a vybočující filmy, každý ale není John Waters. Raději vodopády umělé krve, než jeden trapný umělý penis a banda křivejch hub k tomu. Jo, možná bych mohl dát hvězdu za vyletující oční bulvy, ale ty neskutečné kecy o ničem ji zašlapávají. Dohadování se tří imbecilů u automatu o tom, z čeho jsou bramborové lupínky, mi vtipné nepřišlo ani na chvíli... Pokud bych chtěl někoho ztrestat, přivážu ho k židli, na víčka mu dám jehly (jako Argento v Opeře) a pouštím mu tuhle zhovadilost do kola...zlatý německý nekromantický domácí underground. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Že je to úchylárna o tom není pochyb. Na druhou stranu jsem viděl daleko úchylnější, ujetější a celkově zvrhlejší a hlavně vtipnější úlety. Tohle sice může ze začátku bavit, ale postupem času se to přejí a už jen čekáte na konec. V podstatě je to film o ničem, kterej se snaží zaujmout svou ujetostí. Na mě je to ale dost málo. Slabší 2 hvězdy. Zlatá TROMA. ()

Socrates 

všechny recenze uživatele

Škoda, že si to neudrželo decentnost první půlhodinky, kdy se seznamujeme s plantážníky Braydenem Krasoněm (takovej zparchantělej Ozzy), taťkou Ronniem (takovej zparchantělej Klaus Kinsky) a jejich břitkým smyslem pro humor. Krasoň s taťkou mají rodinnej podnik - působí ve městě jako průvodci disco historií. Taťka je totiž starej disco král. Do jejich harmonickýho vztahu vnese nejistotu a stylový hádky jakási neforemná Žaneta, nastávají problémy a množí se pohledy na nepěkná těla a kašičky na podlaze. Občas ulítne i nějakej ten prd (fuj). Familie se však osvědčí jako pevná v základech a vše se elegantně vyřeší i v zájmu udržení rodinný tradice. ___ Opravdu slušnej úlet a mírně nechutná klasa. Klobouček Elijah Woodovi (produkce). ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Divný, ujetý film, plný divných, ujetých a nechutných lidí. Zakončení roku 2020 tímto Mastným škrtičem ? No neříkám nic. Několik dobrých scén i hlášek tu je, ale zde chápu hodnocení jak plný počet tak odpad. Já zůstanu někde mezi. Huči kuči disko čičí !! Doufám, že už to nikdy neuvidím. (328. hodnocení, Full HD) ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Správně praštěný film ve všech ohledech. Úplně chápu, že tenhle styl nemusí sednout každému, ale já jsem se smál od začátku do konce, až mi došly slzy. Naprostá klasika. Geniální. Nepřekonatelný soundtrack! ()

Othello 

všechny recenze uživatele

Přes veškerou tu snahu o divnost a nepohodlnost zkrátka nemůžu setřást představu, jak se u tohohle filmu nuceně smějou lidi, co nosí roláky a jejich dosavadní komediální etalon byl Napoleon Dynamite. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Mastnej škrtič“ je prostě snímek pro fajnšmekry bizarního filmu. Je to trochu slasher, ale ještě více je to romantické drama o vztahu k jedné ženě, kterou mezi sebou sdílejí otec a syn, kdy ale syn z tohohle moc nadšený není. Film není vyloženě explicitní, kamera zde není hardcore, více má upoutat to, jak jsou postavy vedeny, jak je příběh zvláštní, jak je podivné to, co se děje. A to se daří. ()

Hamaradža 

všechny recenze uživatele

Je brakový Hosking novým duchovným pokračovateľom Johna Watersa? Greasy strangler ho pripomína oplzlosťou a prehrávaním hercov, prácou s cringom/trápnosťou zas pripomína filmy Quentina Dupieux. Oproti obom je však o niečo menej sofistikovaný. Čo je škoda pretože obsahuje mnoho nápadov a len ťažko zabudnuteľných momentov. EDIT: The Greasy Strangler sa vo mne po niekoľkých mesiacoch rozložil, dozrel a z pôvodných dvoch hviezd mi vyrástol až na 4*. Pomerne unikátna, roztomilá vec s one-of-a-kind extravagantným soundtrackom. Bullshit artist. ()

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Tak toto čudo bolo tak divné, že som to nedokázal nedopozerať :D Chcem som vidieť dokument o natáčaní, to musí byť ešte väčšie peklo :D ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ťažko sa mi to hodnotí, lebo je to niečo medzi odpadom a štyrmi hviezdami. Takúto zvrátenosť son jakživ nevidel. "Prečo každému chutí káva s mliekom a nikoho nenapadne si dať miesto mlieka omastok...?" Wtf?! Bullshitartist! ()

Reklama

Reklama