Reklama

Reklama

Typická prázdninová komedie z horkých pláží exkluzivního přímořského letoviska v kalifornském Malibu. Jejími hrdiny jsou mladí lidé, kteří touží jen po jednom - vzrušující zábavě. Tak například fotograf Chet je zcela posedlý objevem krásné slečny Rightové. Blonďatá Shelley je zase šéfkou bláznivé dívčí skupiny. Když se vyhlásí atraktivní "soutěž v bikinách", chce jistý Mad Dog pomoci Shelley do té míry, že vzbudí pozornost místních policistů. Nakonec se Chet, Shelley i Mad Dog ocitnou v luxusním plážovém domě jako pomocníci. Tam prožívají léto, na které určitě nikdy nezapomenou... (Intersonic)

(více)

Recenze (12)

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Taková hodně trhlá komedie s hnusnou kamerou založená hlavně na (polo)nahých sléčnách, které by byly docela hot, nemít na hlavě dnes již poněkud směšné účesy. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jasně, že o děj tu nejde. Prim tu hrajou pěkný holky na který se opravdu dobře dívá, ale potíž je v tom, že vydařeného humoru je tu pomálu a přeci jenom to by u komedie mělo být to hlavní, takže za ty pěkný holky si to ty dvě hvězdice vyslouží, ale víc ani náhodou. Ani z nostalgie ne.25% ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Co bych mohl napsat o filmu jemuž jsem tady uvedl co nejvyšší hodnocení a je o tom jak se holky v plavkách procházejí po pláži? Děj,no děj cha cha :-) Ber me,že to nějakej děj má a berme v úvahu,že herci umějí aspoň trochu hrát,tak se na to dá dívat. Holky jsou super,hlavně se mi líbí ty skvělé vlnicí se účesy a né ty hrozné splihlé vlasy co maj ty naše dnešní holky. Smál jsem se dostal,asi jsem moc jednoduchý divák,tak znamená,že se pobavím na hodně dobrých filmech jako je tenhle. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No já myslím, že tady jde ten příběh úplně stranou. Celá ta omáčka okolo záchrany pláže, marné snahy fotografa oblbnout holky v bikinách, dívčí kapely která nemůže prorazit – to všechno tu bylo jen jako pozadí. Hlavní prim tu hrály především děvčata v bikinách i bez nich. No a ta se rozhodně nestyděla. Však taky měla co nabídnout a pánové budou jistě spokojeni. Spousta hezkých holek, Melinda Armstrong k sežrání – tak příběh vem ďas… ()

anli 

všechny recenze uživatele

Holky se prochazeji nebo pobihaji po plazi na sever,pak na jih,pak na vychod a pak na zapad.No a porad dokola.Scenar se ani nesnazi nic vymyslet,takze pribeh je opravdu"silny".A reziser po precteni scenare-nebo ho mozna ani necetl-vymyslet nic nechtel a proste tocil.Faktem je,ze vybrali krasne holky s krasnymi ucesy.Zadne vyzabliny s radoby moderrnimi"superucesy".Za tu vzpominku,jak tehdy zensky vypadaly davam krasne ucesanych 35%. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

K dobrému filmovému zážitku mi stačí moře, sluníčko, holky v bikinách ( i bez v tomto případě). To tenhle film i splňuje ( dokonce i bez bikin ) a to je vše. Film je sérií klipů jak z magazínu playboye pospojované přes retardované linky hlavních hrdinů ( jeden má triko s nakresleným penisem), kteří "balí" všemi nemožnými způsoby dané slečny. Jako veselá, hravá, barevná kuriozita s hezkýma holkama s obstarožníma účesama to je zábavné. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

V devadesátých letech jsem měl VHS od Intersonicu Kickboxer 3: umění války. Na začátku bylo tradičně několik trailerů a jedním z nich byl ten na Léto v bikinách. Film jsem zhlédnul až teď a musím říct, že jeto hrozná nuda. Doufal jsem, že to bude nenáročná komedie, ale tady se jen hledají důvody k tomu, aby mohli být vidět kozy a jednou i full frontal, který inspiruje vedlejší postavu k napsání songu. Co mě nejvíc bavilo? Postava tlustého týpka, který za celý film nepromluví, jen pije pivo sedí a ani se nepohne, ale stejně všechno vyřeší za ostatní. V lepším filmu by to mohlo být cool. ()

GameboyNES 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se nejedná o komedii, fakt jsem se ani jednou nezasmál. Nicméně jsou tu nádherný kočky v bikinách a občas i bez nich. Což mi dává dvě hvězdy 38% ()

whale 

všechny recenze uživatele

Ani na přehlídce balonového létání není vidět tolik balónů. Silikony sem, silikony tam. A navíc nulový děj. 2 hvězdy za vzdušný sport :) ()

Reklama

Reklama