Reklama

Reklama

Recenze (8)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Zázračná překvápková politicko-pseudo-historicko-dokumentární sranda z produkce webu Funny or Die, kde je terčem aktuálně nejvíc fascinující celebrita, Donald Trump, a jeho parodický potenciál naplňuje sám maskovaný Johnny Depp. Ten to zahrál naprosto skvěle a dobře ho tu doplňuje řada známých ksichtů nejen z SNL... plus ALF. Celý je to provedený autenticky v 80/90’s stylu a sedne-li vám ten typ humoru, jevíte-li aspoň trochu zájem o dění kolem Trumpa (já se jím teď bavím denně), budete se prostě muset smát. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Depp a co. týmto skoro hodinovým neveľmi vtipným blábolom celkom jasne vyjadrili svoj politický názor a súčasne sa ním Johnny zaradil po bok celého radu svojich kolegov, ktorí si už zahrali amerického prezidenta - aj keď iba budúceho a napriek tomu, že cieľom filmu bolo dosiahnuť zrejme pravý opak. ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Deppov výkon stojí za hovno, sorry. Mám ho rád, ale nevystihol hlas, mimiku, gestá, nič. Proste ten istý Depp ako všade, len v maske Trumpa. Humor a obsah nepobavil. Nebudem hodnotiť pozitívne len preto, lebo momentálne je v kurze si do Trumpa kopnúť. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Projekt, který byl evidentně spíchnutý narychlo, díky čemuž působí často lehce improvizovaně, či příliš ujetě, ale vyjímečně se nejedná o výtku, ale pochvalu, neboť tuto "punkovost" tvůrci přetavili ve svojí výhodu a tvoří tak atmosféru, která se k takovémuto druhu projektu nesmírně hodí. Johnny Depp v roli Trumpa je výborný a bez legrace se jedná o jednu z jeho nejlepších rolí posledních let a zároveň jde o jeden z nejvíce WTF a nečekaných castingů všech dob. Art of the Deal: The Movie je legrace s ideální stopáží, která střílí vtipy zabijáckým tempem a tím pádem se nemohou všechny vydařit, ale hodně jich je povedených a celková povaha projektu a jeho vyznění je tak sympatické, že leckeré slabší momenty rádi prominete. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Hádám, že byla snaha oslovit i Trumpovu voličskou základnu a probudit je ze zaslepenosti. Vlivem toho pro mě snímek vyzněl jako nedomrlá a nízká parodie, jež ani nenadchne většinu jeho odpůrců a nic neřekne jeho příznivcům. Delší stopáž by pro mne byla neúnosná. ()

geek.ondra 

všechny recenze uživatele

Bizarní ale i přesto vtipné. Johnny Depp chápe že se upsal neskutečný kravině a jednoduše si z toho dělá prdel a proto vlastně hraje schválně tak špatně ale i přesto geniálně. Kdo to ale nedělá schválně? Režisér Jeremy Konner který má neskutečné štěstí že za těch 50 minut člověka ty jeho chyby nestihnou nijak nasrat obzvlášť když celou dobu pozoruje především experimentální herectví Deppa. 6,5/10 ()

nikhaj 

všechny recenze uživatele

Mozno keby som bol american, mozno v tej dobe, moc vela mozno niako sa ma to netyka a podla toho hodnotim. Je to iba parodia ()

Reklama

Reklama