Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (364)

Happens 

všechny recenze uživatele

Opravdu napůl rodinná komedie ze života jednoho hýřivého černocha, která umí rozesmát, ale i dojmout. Otcovská láska hadr. Nicméně abych neplýtval superlativy, je nutno podotknout, že film se nese v moderním duchu pocitové horské dráhy (nahoru a dolů), což ve výsledku film dělá predikovatelným a místy až umělým. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Čo môžem k tomuto filmu povedať? Pokiaľ ste ho ešte nevideli, tak jednoznačne využite fakt, že je v kinách a choďte sa naň pozrieť ešte dnes. Omar Sy tu absolútne exceluje a podáva jeden zo svojich najlepších výkonov, aké som asi videl z jeho strany. A najmä má možnosť s čím aj pracovať, pretože scenár k tomuto filmu je tak skvele napísaný, že ani raz nemám z filmu pocit, že by nudil. Postavy sú skvelé, myšlienky sú skvelé a keď si človek v závere všetky scénky premietne, všetko do seba zapadne. Všetko tu funguje. Atmosféra je skvelá, komédia funguje, dráma je efektná, herecké výkony sú skvelé, scenár je perfektný. Myslel som si, že koncept je už obohraný, ale dokázali z neho tvorcovia vyťažiť absolútne maximum. A je to absolútne dokonalé. Pre mňa jeden z najlepších filmov roku. Zatiaľ. Ale jednoznačne je to druhý tohtoročný film, ktorý si zasluhuje moje najvyššie hodnotenie. A nebudem ani viac kecať, proste naňho choďte. Nebudete ľutovať. Hodnotenie: A+ ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

"Jasně, že nemá žádný kamarády, když jim dělá tohle." Příjemný film a milé překvapení. Mělo to vtip, švih, utíkalo to a obsazené to bylo celkem dobře, včetně malé Glorie, která působila naprosto přirozeně. Ač si myslím, že by se film obešel bez určitého dějového vývoje, ale jinak si nemůžu stěžovat. Francouzské filmy mi většinou moc nesednou, ale tohle se mi moc líbilo. 4* ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Velmi pěkný i smutný film, Omar Sy mě přesvědčuje víc a víc jak je výborný herec, tahle role otce mu dobře pasovala, opět nezklamal člověk se zasmál kde to šlo, film vás provází chvílemi radosti, smutkem a několik zvratu do toho, blondýnu by sem chytl za vlasy a pověsil z nejvyššího patra že se vůbec odvážila ještě bojovat od dceru a když už to prohraje tak ještě test otcovství no nakonec zničila málem vše tak krásné, co bylo vytvořeno, jsem rád jak to dopadlo i když ona už neměla být koncem součástí. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Hodně lidí film přirovnává k filmu Nedotknutelný, hlavně s paralelou Omara Sy, který film táhne a snahou dojmout diváka podobným podlézavým způsobem. Ono to vlastně nevadí, neboť vyladěná dvojice otec a dcera neustále baví, vyvolává emoce v takovém tempu, že člověka úplně pohltí. Tématika je sice přikreslená a realita by vypadala ve skutečném světě jinak, ale i tak to mělo tu správnou hranici a míru. Francouzi prostě komedie umí.......7/10 ()

Galerie (35)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 4. listopadu 2016 na Filmovém festivalu v Arrasu (Francie). (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. září do 10. prosince 2015 v Londýně, Paříži a Nice. (BMW12)

Reklama

Reklama