Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (364)

PTomA 

všechny recenze uživatele

První půlka funguje dobře jako komedie s táhnoucími sympatickými herci, vše se posere od příchodu druhého aktu, ve kterém nic nefunguje. Drama je překombinované, scénář variuje všemožné filmy podobného ranku a zároveň se nebojí vydat na cestu nemorálního chování všech zúčastněných (někteří jsou naprostej lidskej odpad), hrne do vás příliš mnoho zvratů, aby vás to tedy na konci emočně roztrhalo a vy byste si hezky zase poplakali. ()

Gortyna 

všechny recenze uživatele

Novoten mě teď právě obeznámil s termínem dramedium, což je tenhle film. Začíná titulky ve stylu komisaře Clouseau, v podobném duchu se nese i první polovina, ale pak se změní žánr. Už se mi dlouho nestalo, aby režisér v posledních dvaceti minutách třikrát změnil moje přesvědčení o tam, jak film dopadne. Nesmírně silný, nezapomenutelný film! ()

JohnCoffe 

všechny recenze uživatele

Čím jsem starší, tím větší je ze mě cíťa. Otcovství taky napomohlo k mému vnímání příběhu. Omar Sy je sympaťák, kterých moc po filmovém světě neběhá a v kombinaci se scénářem, který všem rodičům musí rvát srdce, je tenhle film skvělý. ()

makuk1 

všechny recenze uživatele

V trileru je komplet celý film, to je celkem problém. Tak že vlastně v kině se človek celkem nudí. Omar Sy hraje za honorář ale nic k roli nepřidává prostě to nejsou Nedotknutelní ani Čokoláda. Taková TV zábava. ()

Velislav 

všechny recenze uživatele

Nikto by sa na úlohu Samuela, neplánovaného otca malej slečny, nehodil lepšie, ako Omar Sy. Hneď od začiatku to je hláška za hláškou, aby sa niekde v strede motor zadrhol a aj skrz pár menej logických obratov stal dramatickou elégiou. Napriek tomu sa s tým režisér vysporiadal čo najmenej pateticky a celkový výsledok je veľmi pozitívny. Videné v kine. 8/10 ()

kacer4 

všechny recenze uživatele

Nepripravený otec výborne vychová svoju dcéru, ktorá má ale bohužiaľ nejakú neznámu smrteľnú chorobu. Šablóna hodná holywoodu. Film cielený na slabšie povahy, ktoré sa dajú lahko rozplakať. Film sa mi celkom páčil, malo to humor, mierne napätie, zaujímavé postavy. Ale bolo tam veľa vecí cielených na slzy. ()

m.arta 

všechny recenze uživatele

Omar je herec, který mě nepřestává bavit. Jeho role jsou naprosto luxusní a fascinující, miluju takové lidi a přístup k životu. Pro mě to není jen film ale obrovská inspirace. Nepouštěla jsem si trailer ani nic o filmu nečetla, nevěděla jsem do poslední chvíle jak to skončí a co bude následovat. Jsem nadšená, film utíkal neskutečně rychle a i když běžně u všech filmů usínám, ptž se dívám večer v posteli, tak tenhle mi moc spát nedal. Což hodnotím vysoce. Luxusní.. pro někoho kýč ale pro mě obrovský film. ()

Desmi 

všechny recenze uživatele

Zapnul jsem si komedii a zase se z toho vyklubalo sociální drama, takže místo kvalitního smíchu přišlo pálení v očích. No tak snad příště. ()

LadyRainier 

všechny recenze uživatele

Jsem známá svou averzí k dětem ve vážných filmech, protože jsou to většinou strašní fracci. Ale Glorie není, a tenhle film mě dostal. Skvělý herci, dobrý scénář, zaujalo mne to i přes to, že jinak francouzskou produkci (a vlastně obecně kulturu) nemusím a nevyhledávám. Vtipné versus vážné scény ...a jo, slza ukápla. ()

Indian0 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku mi to pripomínalo komédiu Nenahraditeľní asi hlavne vďaka Omarovi ale aj celý priebeh sa uberá týmto poučno-komediálnym smerom. Naozaj deti tu nebudu stále a mali by sme sa snažiť venovať im čo najviac svojho času pretože nikdy nevieme kedy od nás odídu. Pekný film, pekná hlavná idea. Hodnotím to tak na 85% ()

collapse 

všechny recenze uživatele

Hezké rodinné, občas veselé, drama, které nám připomíná, jak důležité je užít si každý okamžik s dětmi a jak nespravedlivý umí osud a lidé někdy být. Pro ty, kdo mají děti, dojemný příběh, který rozhodně nějakou chvíli bude působit na srdci. Tohle jsou takové ty tři hodně dobré hvězdičky. ()

mstychov 

všechny recenze uživatele

Uzasnej film! Silenej zacatek, super pokracovani, smutnej a dojemnej konec. Vrele doporucuju! Herecke obsazeni se mi moc libilo. Silny, dojemny pribeh, ve kterem se i bezvadne nasmejete. ()

Veru210 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem si u filmu nepobrečela jako u tohoto. A to nemluvím o tom, že jsem ho sledovala na jeden dech. Za mě nejlepší film, takový jsem už dlouho neviděla. Doporučuju se podívat. ()

haack 

všechny recenze uživatele

Chápu vysoké hodnocení.. Je to ten typ filmu, kterému nelze nedat slušné hodnocení.. na to je až příliš vyrovnaný, uhlazený a citově založený... Přesto nemám pocit, že jde o něco vyloženě vyjímečného. Filmaři zkrátka vsadili na jistotu a to se jim tentokrát vyplatilo... 7/10 ()

Reklama

Reklama