Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vtipný a nonšalantní Samuel (Omar Sy) si užívá bezstarostný život na francouzské Riviéře. Jednoho dne ho však navštíví víkendový flirt Kristin (Clémence Poésy) a oznámí mu, že dítě, které drží v náručí, je jeho. Předá mu holčičku a uteče. Samuel vyráží s malou Glorií do Londýna, kde Kristin marně hledá. Nakonec mu nezbývá nic jiného než si najít práci a ve velkoměstě se usadit. Samuel se okouzlujícím způsobem pouští do výchovy malé Glorie. Během následujících osmi let se ukáže, že je nejen milující, ale i hodně netradiční táta. S humorem se vypořádává s nástrahami každodenního života osamělého Francouze v Londýně. Rodinná idylka se však záhy změní, když se zničehonic před jejich dveřmi objeví Kristin.... (Bohemia MP)

(více)

Recenze (364)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Příběh tohoto filmu je trochu očekávaný, není na něm nic moc tak vyloženě překvapivého, ale musí se mu nechat, že byl tak dobře obsazen, že vás prostě strhne. Omar Sy je natolik skvělým hercem, že zvládne každou scénu, ať už frajera, nebo otce milujícího dceru, nebo zdrceného muže. Vše mu sedí dokonale. ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Trailer prozradil tolik, že v podstatě stačí vidět konec filmu. Škoda, že jsem ten trailer viděl, jinak bych si film užil mnohem více. Jinak fajn drama se sympatickým obsazením a alespoň ten konec mě trochu překvapil. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Zpočátku silně nesympatický nespolehlivý otec se změní díky péči o dítě. 1) Rozverná kýčoidní komedie se v poslední půlhodině transformuje do slzopudného rodinného dramatu._____ 2) Gayovský producent je roztomilá, i když dost nesmyslná, karikatura._____ 3) Milá je i náznaková konfrontace anglického a francouzského uvažování a jednání._____ 4) Jsem trochu na rozpacích. Film jsem sledoval se zájmem a nenudil jsem se. Ale chvílemi jsem jen nevěřícně kroutil hlavou. Mexický originál jsem neviděl a snad i proto dávám silné tři hvězdičky. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Zmlsaná Nedotknutelnými jsem asi čekala něco víc. Špatné to rozhodně nebylo, zpočátku vtipná taškařice postupem času začala hrát na vážnější notu, nenudila jsem se, ale bohužel jsem se nedokázala dojmout a do filmu více ponořit. Proto ty tři hvězdy. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Pěkně obsazený a milý film, který neurazí. Jen jsem se nesmál vždy, když se to očekávalo nebo bylo záměrem tvůrců... V dramatických momentech lepší než v komických scénkách. Možná to mělo ještě vyšší potenciál, ale i tak slušné čtyři. ()

higuain 

všechny recenze uživatele

Už jsem si myslel, že na rozdíl od Nedotknutelných se tady i já přidám k tomu zástupu spokojených. Jenže pak přišlo posledních patnáct minut a s nimi přesně ta laciná ždímačka emocí, které jsem se obával. Je to škoda, protože jinak jde o pěkný film a Gloria Colston je fakt sympatický děcko. 70%. ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem francouzskou verzi "Kramerová versus Kramer" a dostala jsem v podstatě její hodně odlehčenou verzi. Prvním dvaceti minutám kraluje Omar se svým komediálním talentem, představitelka malé Glorie (taky Gloria, ha!) mu následně zdatně sekunduje. Jejich životní styl je neuvěřitelný a nepůsobí příliš reálně, ale já jsem si tu jízdu užívala s nimi, nenáviděla jsem Kristin a na závěr jsem si i poplakala (z důvodu, který by mě po přečtení synopse a zhlédnutí traileru vůbec nenapadl...). ()

Kuzlo 

všechny recenze uživatele

Na filme sme boli v predpremiere s mojou mamou na MDŽ. Čakali sme ľahkú komédiu a ona to komédia bola, ale len na povrchu. V hĺbke išlo o to ako dokážeme prežívať každý deň, čo sme ochotný obetovať pre iného a či tá naša obeta nie je vlastne dar, ktorý dostávame. ()

Miseet 

všechny recenze uživatele

Tento film je další francouzská klasika, ze všedního života. Objevuje se zde plno zápletek, a příběh mě naprosto pohltil a naplnil spoustou emocí, hlavně tedy jeho závěr. Hlavní hrdina si užívá svůj bezstarostný život, do kterého mu najednou zasáhne povinnost. Je nucen celý svůj život přehodnotit a začít myslet i na někoho jiného, než jen sám na sebe. Omar Sy se do této role podle mě skvěle hodí, užívá si jí, a zahrál ji perfektně. Výkon malé Glorie byl také naprosto perfektní. ()

berusche 

všechny recenze uživatele

Jednak to melo docela slusnou zapletku, kterou jsem necekala, a druhak to bylo skutecne vydirajici. Takze jsem to orvala. A urcite jsem nebyla sama. Chybi tomu ale duvody, zpusoby a vyvoj. Po vsem patrate a doufate, ze se to dozvite. Zmet scen mezi vatou, piratskymi bitvami a veceremi nestaci. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-2* Téměř s jistotou můžu dopředu určit o filmu s vysokou návštěvností a vysokým hodnocením, který je však u mých spřízněných duší hvězdičkově nevyrovnaný, že půjde o zklamání a tady se to opravdu potrvdilo. Jedná se o podivně vyumělkovaný a nepřirozeně fungující film, který má na konci smysluplné dojemné poselství, ale kvůli tomu se nemusím koukat skoro dvě hodiny předtím na tu šarádu. Podle mě je hlavní chyba je ve scénáři a pak ve hlavním hrdinovi Omarovi Sy, kterému srdceryvné a rodičovské scény nedokážu uvěřit. Možná i ty dvě hvězdičky jsou moc, ale snad stačí na odrazení podobně smýšlejících diváků jako já a samozřejmě snad dostanu rozum i já ;-) [ PŘÍBĚH: 2 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Tak tu máme francúzsky remake pôvodného mexického filmu No se aceptan devoluciones, ktorý bol pre mňa príjemným prekvapením. Vo francúzskom podaní to celkom ušlo, hoci keď už človek pozná celý dej a aj nečakanú pointu z originálu, tak už to žiaľ nedokáže na človeku zanechať pôvodný dojem. Už len čakám, kedy po tomto ešte siahne aj americká produkcia... Omar Sy a Gloria Colston boli príjemnou ústrednou dvojicou, no Eugenio Derbez a Loreto Peralta ma asi bavili o kus viac. Inak ani neviem v čom by som vlastne vyzdvihol túto francúzsku verziu, azda len vo vizuálnom spracovaní to možno bolo lepšie, čo sa dá čiastočne pripísať aj 3-ročnému odstupu medzi filmami. No se aceptan devoluciones som dal 4*, a z toho dôvodu by mi neprišlo fér, keby dám rovnaké hodnotenie aj tomuto remaku, hoci sám o sebe by si to možno zaslúžil. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Dojemné a poutavé. Zároveň velice vtipné a povedené. Letošní překvapení, které si rád zopakuji. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Ono by to chcelo trošku viacej humorných scénok a bolo by to dobré. Pripadalo mi to ako také nedopečené kura. Dá sa jesť, ale chute si z toho nerobím. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Tohle brutální bušení na city mě nedělá moc dobře, kor když se jedná o malý dítě. To vždycky musím kouknout hned po titulcích na ty naše drobečky a povzdychnout si, že s nima snad vždy bude vše libový... No k filmu. Omar Sy je velikej talent a svoje herectví umí parádně prodat! Po Nedotknutelných nám to opět dokázal. Vztah otec/dcera jsem jim pěkně zobal plnejma a i když mě ukrutně sraly ty právnický pasáže a soudní procesy, Demain tout commence na mě zapůsobil hodně silně! 75% ()

William_ 

všechny recenze uživatele

Takové filmy by měli dávat místo 487x omávaných hloupostí jako Ordinace,Chalupáři apod. Tento film vysílala včera (5.8.2020) ČT2 až ve 22:00, škoda, myslím že tento film by spoustu lidí zvládlo i v hlavním vysílacím čase. Krásný film při kterém je vás dobře od začátku až do konce, který nebudu spoilerovat, ale velice mě dojal a zasáhnul. Omar Sy geniální, ostatní herci taktéž. ()

ProNotor 

všechny recenze uživatele

Drama napsané pro Omara jak prdel na hrnec, dlouho jsem neposmrkal a neprobulel takovou část filmu jako dnes. Komedie zcela zřídka, ale drama až až. Omar zase excelentně, drama mu prostě sedí a tohle mě opravdu zasáhlo jak jen mohlo, vím, že u každého záleží na rozpoložení mysli a jak se zrovna cítí, dnes to byla trefa do "černého". Gloria Colston je velice talentovaná a doufám, že o téhle půvabné mladé dívence ještě hodně uslyšíme a uvidíme ji v dalších filmech, ať už francouzských nebo anglických (amerických). Dějově naprostá paráda, neshledal jsem žádné nedostatky, příběh silný jako trám, herci famózní, hudba dodávala scénám tu správnou náladu, dost pomáhala těm potokům slz. Nemůžu si pomoci, ale tento snímek si ode mne zaslouží 5* bez diskuze, 95% musíme nechat rezervu i pro nějaká další díla. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Bohužel. Předvídatelné, málo vtipu, dramatická složka je nezáživná, nemá žádné grády. Na někoho může ubulený černoch působit slzopudně, ale na mě teda ne. Body má film za dítě, které není otravné (čti na přesdržku). Soudní pasáž je zabiják, u toho jsem poklimbával. ()

Reklama

Reklama