Reklama

Reklama

Lovecká sezóna: Strašpytel

  • USA Open Season: Scared Silly (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Grizzly Boog se sice úspěšně zabydlel v divočině, ale jeho instinkty domácího mazlíčka v něm pořád přetrvávají. Jedním z nich je strach. A když jednou Elliot u táboráku přidá k dobru historku o nebezpečném vlkodlakovi z místních lesů, Boogovi začne být les trošku nepohodlný. Vždyť je v něm tma a pořád někde něco šustí a všude najednou číhá nebezpečí. Elliot a všichni ostatní kamarádi v lese nasadí jedinou možnou terapii, která může Booga vyléčit – terapii strašením. Během sofistikované léčby ale zjistí, jak to s tím legendárním vlkodlakem vlastně je. A pak se možná budou bát všichni. Ale to nevadí. Můžeme se bát, hlavně když je u toho zábava. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (32)

ARI50 

všechny recenze uživatele

Byl jsem v šoku že máme další pokračováni a dost jsem se po 3 díle bál ale nakonec jsem dostal slušnou podívanou. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Ehm, omlouvám se, ale tohle byl omyl. Není mi deset a modrý vlkodlak pro mě není dost atraktivní, aby utáhl celý animák. Dobrý byl snad jen ten Buřtík, co měl pořád hlad a nosil svetr. Ke psům ve svetru mám důvěru, neb pes, který nosí svetr, vám přece nemůže ublížit, že jo. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

I ta trojka ode mě byla kdysi velmi mírná. Protože zbytečnější sequel dostala již jen jiná sezóna a to ta Ledová. Oproti ní mám ale k Boogově tetralogii stále nějakou úctu. ()

Mafiapau odpad!

všechny recenze uživatele

10 minut a vypnul jsem to. Bohužel, špižírna s drogama abych utlumil funkce svého mozku byla zrovna prázdná. Čekal jsem že dám alespoň tu hvězdu za zvuk, soundtrack a visuál, ale někdo si řekl že bude super, dát motion-blur na max, takže se mi z visuálu zvedal kýbl (je to tam pěst na voko fest). Nedivím se že já a mé blízké okolí se začalo dozvídat že tento film vůbec existuje, až 8 let po vydání. Doufám že udělají pátý díl. Možná na to za 15 let udělám recenzi. Pamatujete se na doby, kdy se animované filmy dělali hlavně pro náctileté a dospělé? (Ice age 1, Monsters Inc. Finding Nemo, Cars, Incredible). Mno, vypadá to, že tato doba je bohužel definitivně pryč. Dnes už se takřka nikdy neudělá pořádný animák bez toho, aniž by jste za celou stopáž, neměly znásilněný film několika ftípky, kterým se zasmějou jen tří leté děti. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Lovecká sezóna nikdy nepatrila medzi obľúbené animáky, preto mi uniká pointa neustáleho ždímania značky. Diel od diela je horší, čo potvrdila aj táto časť. Pre dospeláka je to iba strata času, pre deti dosť nevhodné (úchylné). Ale tak, čo si človek začne keď nemá do čoho pichnúť.... ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Prvé tri časti síce neboli topka, ale dokázali ma pobaviť. Štvrtá časť však nebola len totálne antihumorná, ale celé to bolo hlavne silené, preafektované a tým pádom trápne. ()

RAFT 

všechny recenze uživatele

Další pokračování ,to už jich máme čtyři.Je sice pravda že ,žádný díl nemá na původní první díl,příběh měl daleko lepší Akorát další zbytečné pokračování .Malé děcka si film užijí .Ostatní se budou hodinu a půl nudit. 45% ()

elimS 

všechny recenze uživatele

40% - komentář 20ti slovy: Vykrádačka přechozích, už i tak nijak "kvalitních" dílů a vtipy mdlé a opět stejné z minula. Rozhodně nejhorší a nejnudnější díl. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Animák, ktorý chcem zabudnúť, že som niekedy videl. S pôvodnými filmami nemá takmer nič a snaží sa byť niečo iné. No bohužiaľ mu to nejde a ešte aj ten blbý príbeh je strašný. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Bugulín a Dvojctihodný Mistr Ell po štvrté. Nečakal som po rozpačitej dvojke a slabučkej trojke, že sa dopracujeme ešte k jednému dielu. Ale však no dobre. Veci sa majú takto, nebola to úplná katastrofa. Lenže prvá a v zásade najväčšia chyba bola zmena dabingových hlasov u hlavných hrdinov. Naopak príbeh ako taký a návrat postáv z dokonalej jednotky boli výborné. Na prekvapenie najlepší zo všetkých je nečakane Ian. Týpek dával také gagy, že koniec. No a samozrejme Elliot. Aj animácia mi prišla akási lepšia. Je to niekde medzi dva a tri, ale je to tu až moc dole, tak dávam tri. Sezóna vyzerá byť otvorená navždy. Fajn. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Opäť pozerateľné, ani štvrtej časti Loveckej sezóny nechýba originalita, prekvapenie, dvojzmysly a situačný humor. S Dobou ľadovou podľa mňa jedna z najlepších animovaných sérií. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Prvé diely som nevidel, mal som však voľný lístok do kina, tak som išiel s malým, trojročným synom. Nebyť jeho a plného paklu pukancov, aby by som sa unudil. Malý bol spokojný, o to v tomto prípade išlo. K filmu: až na pár zaujímavých a vtipných hlášok slabota. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Tento ďalší prequel Open Season na počudovanie dopadol o málinko lepšie ako posledné pokračovanie, avšak stále sa udržal len vo vodách podpriemeru. Tento diel opäť nepriniesol žiadne výrazné oživenie, aj keď tvorcovia pochopili, že by sa mali držať predlohy a toho prvotného nápadu, vďaka ktorému bola Lovecká sezóna ako tak úspešná. Podľa mňa to už ale aj tak len bolo varenie z vody za účelom zisku. 45 % ()

PECHY15 

všechny recenze uživatele

Asi tři skutečně povedené gagy, zbytek očekávaný a infantilní. Trocha matematiky (84 minut filmu, 3 gagy - to znamená že čekáte skoro půl hodiny na každý vtip) výsledek = kupte si radši Trnky Brnky... ()

Reklama

Reklama