Reklama

Reklama

Lego DC Super hrdinové: Vesmírný souboj

  • USA Lego DC Comics Super Heroes: Justice League - Cosmic Clash
Trailer

Obsahy(1)

Země, to je zářivý šperk vznášející se v temnotě vesmíru... a pro robota jménem Brainiac poslední chybějící kousek do jeho planetární sbírky. Jenže to by se do toho nesměla vložit Liga spravedlivých! Metodický Brainiac ale přenese Supermana, Wonder Woman a Green Lanterna na různá místa v čase. Pro Batmana a Flashe tak začne stíhací závod s cílem dát Ligu spravedlivých zase dohromady, zatímco Kyborg se Supergirl musí na Zemi odrážet útoky Brainiacových dronů. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (11)

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Treti dil pomerne detske serie Lego DC Super Heroes se povedl zatim nejlepe. Hlavnim padouchem je tu Brainiac, jak uz naznacil konec predchoziho filmu. Normalne ho moc nemusim, protoze superchytry android mi vedle Batmanovych zaporaku neprijde tak cool. Holt Superman ma vsechny oponenty vice sci-fi, vice "alien" :) Ale tady Brainiaca pojali naprosto netradicne a sedi to jak prd.l na hrnec :) Z mezigalaktickeho padoucha je tu temer obsedantne kompulzivni sberatel, ktery si ziskane a zmensene planety kalatogizuje a uklada do sbirky podle abecedy. Jako bych videl sam sebe O:) Krom toho ma na sve planete furu klonu s poradovymi cisly, kteri chteji ziskat vyssi pozici, nebo dokonce primo tu jeho hlavni. Kdyz se pak nakonec stretne s Justice League, posle Wonder Woman, GL a Supermana do tri historickych obdobi a jen Batman, ktereho Brainiac poklada za bezvyznamneho, jelikoz neoplyva supershopnostmi, je muze dostat zpet. Takze je libo videt Batmana v pravekych spodarech? Neni problem :) Batmana ala "Pirati z Karibiku"? Posluzte si. Posledni obdobi pak nabidne postapokalyptickou Metropolis z budoucnosti. Tvurci do tohoto dilu nacpali opravdu hodne prvku (dostane se i na motivy z Transformers) a hlavne to neni trapne. Take grafika mi prisla o neco lepsi - je zde o neco vice efektu a nektere sceny pusobi vizuelne vazne hezky. Jen nechapu, proc nevyuzili jeste Martian Manhuntera, ktereho Liga ziskala na konci predchoziho dilu s Luthorem. Jinak ok. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Film trpí stejnými neduhy jako jeho předchůdce, tedy délkou. Ve filmu tak nepadá jeden vtip za druhým, jak je tomu v kratších LEGO filmech. Na rozdíl od předchozí filmu mám Vesmírný souboj lepší příběh, takže se člověk nenudí. Nejlepší postavou je stále Batman, i když už není takový temný bručoun, ale i ostatní ujdou (duo Cyborg/Supergirl je opravdu zábavné). Nejlepší překvapení je ale až v závěrečném boji. Tenhle easter egg na strážce vesmíru se povedl. 70 % ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nemám moc rád animované filmy se superhrdiny, přestože komiksy rád mám. Ale v případě Lego filmů se superhrdiny je to výjimka. Tyhle filmy mě prostě baví, protože jsou zábavné a já se na ně docela těším. To, že tvůrci kladou největší důraz na humor, se mi zamlouvá, skvěle si hrají s postavami a celým universem. Tohle se klasickým animákům od DC nedaří. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Už som raz stupil do tohto hranato kockatého lego hovna, keď som sa čírou náhodou dostal ku snímku "Lego DC Super hrdinovia: Útek z Gothamu" (Lego DC Comics Superheroes: Justice League - Gotham City Breakout). Bola to infantilná, miestami značne trapná, somarina, pri ktorej sa dokážu dobre pobaviť akurát tak diváci vo veku od šesť do jedenásť rokov. Vôbec sa mi to nepáčilo. Nudil som sa, ledva som to dopozeral do konca, doslova som to pretrpel. Takže ani neviem z akého dôvodu som si pustil aj ďalšiu epizódu z tejto lego série, ktorá nesie názov "Lego DC Super hrdinovia: Vesmírny súboj" (Lego DC Comics Super Heroes: Justice League - Cosmic Clash). Žiadne prekvapenie sa nekonalo. Zapôsobilo to na mňa rovnako. Nuda, hlúposť, strata času. Na toto sa naozaj môžu s pôžitkom pozerať len usoplené decká. * ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Ja viem, že to píšem pri každom Lego DC animáku, ale nemôžem inak, Batman je zase najlepší, hra na schovávačku nemá chybu. Ale aj ostatný dosť beru a v tom je hlavne sila tohto vtipne naloženého lega. 80% - 4* ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama