Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Baby nebude sedět v koutě! A to ani v roce 2017 v remaku slavného filmu o mladé Frances, která se během letní dovolené s rodinou bláznivě zamiluje a naučí tančit... (TV Prima)

Recenze (42)

ViktorEl odpad!

všechny recenze uživatele

Najhorší remake aký som v živote videl. Celé zle!! Abigail je možno dobrá herečka ale v tanci je nemehlo číslo 1. Pozreté len zo zvedavosti. Odporúčam pozrieť a vytvoriť si na to svoj názor, pretože ako čítam niekomu sa to páči ale ja neviem čo by som pekné napísal o tomto filme. Keď sa cítite trápne pri pozeraní filmu tak to je asi zlé znamenie. Chcel som dať jednu hviezdu za Nicole ale po záverečnom "tanci" Baby vs Johnny musím dať po dlhom čase odpad. Film možno zaradiť do sekcii katastrofické. ()

Luxocculta 

všechny recenze uživatele

Zvědavost a moje nečekaně propuklá posedlost mnou po dlouhých letech znovu objeveným filmem Hříšný tanec z roku 1987 a vším, co s ním souvisí, mě přivedla k tomuhle snímku, od kterého jsem očekával jen katastrofu. Ta se ale k mému překvapení nekonala. Byť jde o stejný název a v podstatě totožný příběh, vnímal jsem to celé jako něco, co se původnímu filmu nemůže ani přiblížit, natož rovnat a že to tak pravděpodobně brali i jeho tvůrci. Jde o úsměvnou pohodovku na motivy kultovní filmové klasiky s feelingem televizních filmů s nevelkým rozpočtem, hvězdami i hereckými výkony. I když tady mě překvapila a potěšila přítomnost Peggy Bundové (Katey Sagal) i Landa Calrissiana (Billy Dee Williams). Nikdo z obsazení si nevedl zle, naopak, mělo to svoje momenty. Dokonce bych řekl, že scéna, kdy se Baby loučí s Johnnym, který musí opustit hotel, tady dává větší smysl než v původním filmu, kde to Baby bere s úsměvem. Větší prostor pro ostatní postavy a vedlejší dějové linky mi přijde jako fajn oživení. Největší slabinu filmu vidím v tanečních schopnostech představitelů hlavních postav a v choreografii, ale bez očekávání není ani zklamání. Na druhou stranu, pokud se hlavní postavy v tanečním filmu neumějí pohybovat, není to úplně v pořádku. Za mě nicméně vcelku příjemné překvapení. 45 % ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem to o dost horší, ale i tak je to nic moc. Abigail mám ráda, ale v téhle roli jí to prostě nesedí, je na to až moc baculatá a tancuje jako prkno, věřím, že i já bych to zatancovala lépe. Colt Prattes ať se snaží jak chce, nikdy nebude Patrick Swayze a to je jeho jedna ale velká chyba. Soundtrack originálně pojatý, nicméně chybí kouzlo originálních písní, ale líbilo se mi, že to udělali muzikálně. Velké plus za rozvíjení vedlejší linky postav, například rodičů nebo sestry, hodně tam bylo vysvětleno, co v originále nebylo, za to velké plus. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Pohodový remake nesmrtelné klasiky, který zdaleka není tak strašlivý, jak zdejší hodnocení napovídá. Casting je až na jednu výjimku vynikající (usměvavá baculka Abigail Breslin z role Baby ždíme, co se dá, a po Chanelce pětce tak definitivně potrvzuje status mojí oblíbenkyně + Grace Adler!!, Peggy Bundy & Haley Dunphy), šedesátková atmosféra příjemně zachycená a větší prostor pro vedlejší postavy opodstatněný (neb jinak by se jednalo o naprostý, a tehdy opravdu zbytečný, kopírák), dolů ho táhne jenom skutečně velký přešlap v podobě Colta Prattese, který se dokonalému Patricku Swayzemu v žádném ohledu ani nepřibližuje, a sem tam předělávky soundtracku, které postrádají kouzlo originálu. Bezproblémových 69 (chuckle) procent, s oběma přimhouřenýma očima snad i slabší 4 hvězdičky. ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Zpočátku to vypadá fakt hrůzostrašně a člověk si řiká, PROČ TO VŮBEC MUSELO VZNIKNOUT, když originál i po víc jak 20 letech furt hezky funguje. Jenže pak se to NĚJAK NEVIMJAK rozjede, zazněj remaky známejch pecek, Abigail Breslin párkrát udělá ty svý oči a je z toho nemastná neslaná odpočinková trojhvězda. Škoda, že highlightem filmu je tenhle joke: “You know, marriage is a three-ring process. You have the engagement ring, the wedding ring – and then the suffering.“ A jo, asi fakt jen proto, že mám slabost pro Breslinovou, jsem vlastně byl spokojenej. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama