Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Baby nebude sedět v koutě! A to ani v roce 2017 v remaku slavného filmu o mladé Frances, která se během letní dovolené s rodinou bláznivě zamiluje a naučí tančit... (TV Prima)

Recenze (42)

Lokutus 

všechny recenze uživatele

Zas až tak hrozný to nebylo ani zdaleka a viděl jsem už spoustu MNOHEM horších výtvorů výkvětů domácí kinematografie... ale celkově naprosto zbytečněj film, co spíš jen parazituje na originále, rozvádí některý dřív chybějící linky a když už se snaží něco modernizovat výsledkem je katastrofa, která vrcholí naprosto dementním rámováním - WTF! Vrcholem je pak nesnesitelná prdelatá machna v roli Bejby... ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem to o dost horší, ale i tak je to nic moc. Abigail mám ráda, ale v téhle roli jí to prostě nesedí, je na to až moc baculatá a tancuje jako prkno, věřím, že i já bych to zatancovala lépe. Colt Prattes ať se snaží jak chce, nikdy nebude Patrick Swayze a to je jeho jedna ale velká chyba. Soundtrack originálně pojatý, nicméně chybí kouzlo originálních písní, ale líbilo se mi, že to udělali muzikálně. Velké plus za rozvíjení vedlejší linky postav, například rodičů nebo sestry, hodně tam bylo vysvětleno, co v originále nebylo, za to velké plus. ()

Reklama

gegina31 

všechny recenze uživatele

Na začátku jsem si říkala, že nebýt původní verze a té slonice, tak by ten film nemusel dopadnout nejhůř. Ale ten konec to zabil už totálně. Chudák Johny se málem podlomil v kolenou, když zvedal tu překrmenou holubici a celkově z ikonického tance udělali totální frašku. Jsou baculky, kterým jejich postava sluší, ale tahle mezi ně nepatří. Celou dobu to byl pro mě nejvíc rušivý element, kor když vím, že ta herečka vypadá v jiných filmech i líp. Asi se filmaři pokoušeli držet trend propagování plnoštíhlé postavy, ale tohle mělo spíš pro mě takový efekt, že bych nejradši začala držet hladovku. Taky nevím, proč považovali za nutnost pokusit se o nějaké kadeře. Kdyby ji nechali přirozeně rovné vlasy, udělali by líp. Celkově byl film jak přes kopírák a paradoxně co tam bylo navíc, to mě nudilo. Ikdyž jsem viděla horší, tak tohle je podle mě nejzbytečnější film, který kdy byl natočen, protože kdo by si znovu pustil tohle místo dokonalé klasiky.... Dneska si budu muset spravit chuť Patrikem. ()

fixaman odpad!

všechny recenze uživatele

Oškliví herci, kteří neumí hrát, zpívat a už vůbec ne tancovat. Děj vzaný jak přes kopírák z originálu bez špetky invence. A k tomu rádoby hříšná mládež celá zakrytá, jak kdyby se to odehrávalo na katolickém táboře. No a pro jistotu i ten tanec celý nějak zeslušněl. Tady je zkrátka špatně úplně všechno. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Pohodový remake nesmrtelné klasiky, který zdaleka není tak strašlivý, jak zdejší hodnocení napovídá. Casting je až na jednu výjimku vynikající (usměvavá baculka Abigail Breslin z role Baby ždíme, co se dá, a po Chanelce pětce tak definitivně potrvzuje status mojí oblíbenkyně + Grace Adler!!, Peggy Bundy & Haley Dunphy), šedesátková atmosféra příjemně zachycená a větší prostor pro vedlejší postavy opodstatněný (neb jinak by se jednalo o naprostý, a tehdy opravdu zbytečný, kopírák), dolů ho táhne jenom skutečně velký přešlap v podobě Colta Prattese, který se dokonalému Patricku Swayzemu v žádném ohledu ani nepřibližuje, a sem tam předělávky soundtracku, které postrádají kouzlo originálu. Bezproblémových 69 (chuckle) procent, s oběma přimhouřenýma očima snad i slabší 4 hvězdičky. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama