Reklama

Reklama

Top Gear: To nejlepší z Británie

(pořad)
  • Velká Británie Top Gear: Best Of British
Dokumentární / Sportovní / Komedie / Talk-show
Velká Británie, 2014, 3x52 min

Obsahy(1)

Richard Hammond opět provází diváky nejlepšími momenty nejznámějšího motoristického magazínu na světě, tentokrát ve 3 epizodách přímo z Británie. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další povedená střihová série, která je tentokrát zaměřená na všechno britské (hlavně teda na auta, než na Británii). A já jsem se u všech tří dílů prostě zase báječně bavil, prostě to nemá chybu. Uvádí to, jako již tradičně, Hammond a uvidíme různé závody, akce i klasické reportáže, prostě tradičně skvělý střihový Top Gear. V posledním díle se navíc ukrývá něco skutečně velkého a asi i vůbec nejlepšího, co hoši pro tento pořad natočili - u závěrečného sjezdu všeho britského u Buckinghamského paláce jsem ani nedýchal - úžasná podívaná... Za mě 100%, to snad ani nejde jinak. ()

laepus 

všechny recenze uživatele

Je jasné, že sem se dá to, co se nevejde do toho jinak nejlepšího, ale i tak je to pořád slušná porce zábavy - jaguár e type, závod s lokomotivou nebo přehled všeho britského. Mám rád Británii, takže čtyři jsou zcela klidné a zasloužené hodnocení. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Stejně jako v o rok starším To nejlepší z Top Gearu: Top 41 (2013) i tentokrát Richard Hammond uvede "to nejlepší". Z Británie neznamená tak úplně v Británii, spíš jde o britská auta. Tentokrát je to 10 epizod, v prvním dílu 3, ve druhém 2 a v posledním 5, které asi nejsou ty úplně nejzábavnější a které si nevybrali do předchozího Top 41. Ale nutno říct, že vše končí velkolepou přehlídkou britských strojů, které se dokážou samy pohybovat po silnici vč. traktorů a sekaček na trávu, v Londýně od Buckinghamského paláce po celé The Mall street. ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Hned po Bondovy musela následovat Británie, a to z důvodu skvělé FH4. Protože je to zatím první z mnoha sestřihů, které mě čekají, tak budu shovívavý. Každý ze tří dílů měl něco dobrého (závod s lokomotivou nebo karavany), něco nudného (parkour), ale hlavně dost průměrného bez nějakého kontextu. Takže jsem trochu zklamaný. Uvidím co další sestřihy. 4-* ()

Reklama

Reklama