Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Enzo Ceccotti je zloděj, který žije v římském slumu Tor Bella Monaca. Jednoho dne skočí do Tiberu ve snaze uprchnout před policií a spadne do sudu s radioaktivním odpadem, který ho infikuje a obdaří nadlidskými schopnostmi v podobě neobyčejné síly a umění léčit. Postupně se z něj stává lidumil díky postižené dívce, která ho mylně považuje za japonského komiksového hrdinu Hiroshi Shibu, a pomalu se mění ze superzločince v superhrdinu, aby ji zachránil před psychopatickým gangsterem přezdívaným "Gipsy". (Cinemax)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (53)

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Můj osud měl být završen." Parádní evropská komixovka bez zbytečně chorobného velikášství a přeplácávání. Díky tomu působí svěže a realisticky. Výborný Claudio Santamaria nechce být hrdinou, chce jen svobodně dýchat. Jeho zvláštně chladná postava antihrdiny se pomalu mění. Výborně zahraný psychopatický záporák Luca Marinelli. Silný příběh s odkazem na lidskost. 8/10 ()

vikino1 

všechny recenze uživatele

Amíci mají Kickasse, Angláni mají Podfu(c)k, Němci Klepání na nebezkou bránu, taloši si udělali Džiga. A pak že se film o superhrdinovi nedá udělat originálně (chtěl bych vidět nějakého z Avengerů jak po nocích čumí na porno). Klaďácká linka se moc originálně vymyslet v dnešní době moc nedá, ale u záporáků je to jinak. Hollywood nám servíruje furt dokola zničení měst, zemí planet a galaxií, Evropané si vystačí s jedním psycháčem a kvalitním houfem ostatních mafošů. Krom Jokera mě jen tak z fleku nenapadá nikdo, kdo by se mohl rovnat Cikánovi. Zajímavé překvapení pro odrostlejší publikum... Já se bavil BRAVO ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

51. KVIFF - Po shlédnutí filmu jsem se musel podívat na datum výroby amerického Deadpoola (podobnost je obrovská) a zjistil jsem, že tento italský kousek vznikl dřív. A osobně musím říct, že se mi snad i líbí víc. Říkali mi Džigu je totiž naprosto výborná evropská komiksárna, což je samo o sobě dost neobvyklé. Škoda jen chvílemi až brutální drsnosti, která v kontrastu s evropským prostředím a scénářem působí neuvěřitelně krutě. A nepovedená sexuální scéna tomu taky dvakrát nepomůže. I přesto ale film nabízí celou řadu naprosto úžasných a zábavných scén, u kterých už teď vím, že na ně nikdy nezapomenu. A nezapomenu ani na Lucu Marinelliho, který svoji verzi batmanovského Jokera zvládl na výbornou. Stejně tak i Claudio Santamaria, který mi svojí postavou připomněl, že hlavní role nemusí nutně vybočovat inteligencí, ale může být i poměrně tupá a blbá. Což je u tohoto filmu vlastně devíza. ()

Detak 

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu není komedie typu Avangers, ale naopak dosti drsné drama. Není to uhlazené a není to pěkné. Místy dost jiné, dost divné, zvláštní a tvrdé. Ale celkově uchvatitelný příběh a dobře zahrané. Chtěl jsem původně hodnotit méně hvězdami, ale prostě nad tím musím přemýšlet, protože se mi to vrylo do paměti svou silnou emocionální stránkou. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Dospělé akční scifíčko , kdyby tam nebyla ta zápletka s toxickým sudem , tak je to jen akční krimi , ale pořád něco , co je určitě vysoce nad průměrem . Příběh životního ztracence , mizantropa a nihilisty Enza , kterému pomůže prozřít čistá duše v podobě krásné  , ale pošahané mladičké sousedky Alessie . ()

Galerie (47)

Reklama

Reklama