Reklama

Reklama

Vražedná konstelace - Série 1

(série)
Trailer
Švédsko, 2016, 7 h 10 min (Minutáž: 43 min)

Předloha:

Cilla Börjlind (kniha), Rolf Börjlind (kniha)

Hrají:

Julia Ragnarsson, Kjell Bergqvist, Anna Wallander, Josefin Iziamo, Björn Andrésen, Mattias Silvell, Gustave Lund, Richard Sseruwagi, Lars Andersson (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznávám, že co se týká seriálů, jsem docela rozmazlený a vzhledem k tomu, kolik jsem jich za poslední dobu viděl, má každý další těžší pozici mě zaujmout. Vražednou konstelaci tak vnímám spíše jako průměrnější detektivku s méně zajímavými postavami a ne úplně poutavým příběhem. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobne mám viac v obľube priamočiarejšie projekty s jedným zámerom. Stane sa vražda, tak sa hľadá vrah a s tým spojený motív či dôvody. V tomto prípade sa opäť rieši viacero vedľajších línii, pričom je nesmierne náročné vedieť všetky podať tak, aby boli pútavé a udržali pozornosť, no a to sa tu podľa môjho chabého názoru nie tak celkom podarilo. Skrátka, viac ako z polovice ma z tématického hľadiska seriál absolútne nezaujímal, no a to asi nebude najlepšia vizitka. Ja osobne som od Švédov čakal trošku viac, pričom druhú sériu budem zrejme ignorovať, respektíve opáčim pár epizódami, a uvidím či by som opätovne strácal čas s priemerom, lebo táto séria ňou bez pochýb je. ()

Reklama

sharky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti jiným severským seriálům to trochu zaostává (ale je to furt lepší než Monster), příliš mnoho motivů, vedlejších linií a postav není ve výsledku zúročeno a vyzní na prázdno. Chybí tomu tah na bránu a na pár místech měl seriál přitvrdit a být k postavám méně laskavý. Některé díly skončí dost vlažně a zábavnost případu to netáhne dál. A závěrečný twist je vysloveně dementní a zbytečný. Celkem se povedlo obsazení kladných rolí. Dvojice vyšetřovatelů „největší duhovky v Evropě“ + „tlustší verze Seana Conneryho“ je celkem charizmatická a zábavná, stejně tak jako srandovní vedlejší figurka „blonďák s náušnicí“. Naopak bych si dokázal představit mnohem démoničtější herečku v roli ředitelky těžební společnosti. ()

Reklama

Reklama