Reklama

Reklama

Vražedná konstelace

(seriál)
Trailer
Švédsko, (2016–2018)

Předloha:

Cilla Börjlind (kniha), Rolf Börjlind (kniha)

Hrají:

Julia Ragnarsson, Kjell Bergqvist, Johan Widerberg, Helena Bergström, Peter Carlberg, Dag Malmberg, Stefan Gödicke, Kjell Wilhelmsen, Gustav Lindh (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Obsahy(1)

Studenti policejní školy dostávají na prázdniny za úkol rozebrat nevyřešený, skoro třicet let starý případ vraždy mladé těhotné ženy. Olivia Rönning (Julia Ragnarsson) se do případu zakousne, byl to totiž jeden z případů, na kterém pracoval její nedávno zemřelý otec. Pomalu, s pomocí dalšího bývalého vyšetřovatele Toma Stiltona (Kjell Bergqvist), se začíná rozplétat tento složitý případ. (bllm)

(více)

Recenze uživatele emma53 k tomuto seriálu (1)

Vražedná konstelace (2016) 

Další ze severských seriálů, kde mladá studentka policejní akademie dostala přes prázdniny za úkol popohnout jedním z mnoha nevyřešených případů z minulých let. Obětí byla tehdy mladá, těhotná žena, zahrabaná do písku v zálivu a zaživa pak pohřbena mořským přílivem, sledována několika lidmi. Vyskytuje se zde hodně bezdomovců, pochopitelně i na určitých vyšších místech nastává panika Postupně se nalézají svědkové, ale současně přibývají další mrtví, tak uvidím jak to bude po sedmém díle vyvíjet dál......zatím jsme spokojená a ani po ne zrovna očekávaném finále hodnocení neměním. A na Kjella se musím podívat v nějakém jiném filmu, protože toho bezdomovce hrál tak přesvědčivě, jako by to pro něj byl normál. ()

Reklama

Reklama