Reklama

Reklama

Renegáti

  • Česko Renegáti: Mise cti (více)
Trailer 2

Když jste členem speciálního komanda mariňáků, každá operace je životu nebezpečnou misí do neznáma. Právě takovou je i akce, do které se ve válkou zdecimované Bosně vydává skupina pěti renegátů, aby ze dna jezera vyzvedla nacistický zlatý poklad v hodnotě několika stovek milionů dolarů. Vše musí stihnout během deseti hodin, protože jejich nepřátelé jsou jim na stopě... (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (87)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Tak roztomile "old school" film jsem už dlouho neviděl. To jestli je to nepravděpodobná blbina rozebírat nebudu, důležité je to, jestli film servíruje to co bych rád viděl - a servíruje. A je tam úplně všechno! Druhá světová válka, honička v tanku, honba za pokladem, letecké souboje, pouliční rvačky... Naprostá paráda. A vůbec to nevypadá blbě. Je to jako mix několika filmů co mám rád dohromady. Osobně jsem tedy film sledoval s přiblblým úsměvem na tváři a každou lacinou a obehranou dějovou linku prostě jen bral jako kousek skládačky, kterou si autoři vypůjčili někde jinde - v jiném filmu který mám rád. ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

A všetci sa jej poskladali na kabelku. Po úvodnej jedinej dobrej scéne sa divák aj poteší, že uvidí A-team v sarajevskom prevedení. No nuda, ktorá nastane vinou scenáru a tentokrát málo autorského režiséra, neprestane až do konca. Absencia zlého protivníka je na škodu partii piatich námorníkov, miestami nelogicky vložené akčné scény vypĺňajú tiahly naivný dej. Miestami netuším ktorý je rok v deji filmu, netuším či je to dráma bosnianskeho ľudu alebo Dannyho päťka. Miešanie žánrov, neutiahnutie filmu režisérom zanechal trpkú príchuť toho, že niečo sa malo dostaviť, ale vyšumelo to kdesi pod vodou. (videné 24.7.2018, BDrip) ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Během války v Bosně se rozhodne skupinka amerických mariňáků pomoci místní dívce najít nacistický poklad, který by pomohl jak její zemi, tak jim samotným. A na paty jim šlape jak nadřízený, tak nepřátelský důstojník. Poctivé vojenské dobrodrůžo, které se zase nebere tak úplně vážně, takže se tu najde parádně přepálená tanková honička či souboj vrtulníku se stíhačkou. Něco do sebe má i pokladová historka, které bych dal trochu víc prostoru, ale i takhle byla fajn. Jediné, co mi trochu vadilo, bylo vyzvednutí pokladu, které trvalo na můj vkus příliš dlouho a dalo se natočit dynamičtěji. Ale i to se dalo přežít. Herci úplně v pohodě, ačkoliv kdo se těší na Simmonse v nějaké ústřední roli, tak si příliš neužije, ale i to, co tu předvedl, stačilo. Bavil jsem se. 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Ten umí lítat se vším. Se Stallionem, s Dragonem, s Apachem. Kdybys přidělal vrtuli k Pamele Andersonový, tak by s ní odletěl." Je blbý vyčítat akčnímu béčku málo akce, ale já to udělám. Ne proto, že by mi to dělalo radost, ale protože střílení ve tmě za akci nepovažuju. Nicméně úvodní únos byl docela slušnej, technický plány vyzvednutí zlata ze dna mě zaujaly a velitel Levine byl borec. Takoví mají velet ozbrojenejm složkám. Týpkové, kteří svý podřízený dle řádů nejdřív brutálně seřvou a pak se za ně nekompromisně postaví. Škoda, že se vyskytujou jenom ve filmech a ve skutečným životě jejich místa obsadili alibističtí přizdisráči. Čest výjimkám. Jednu jsem zažil. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Při úvodním útěku použijí k útěku tank T-72. Posádka tanku je velitel, střelec a řidič, tedy tři osoby a v žádném případě se do útrob nevejde 6 osob, jak je ukázáno ve filmu. (Maulincio)
  • Natáčení probíhalo v Ogulini, Karlovaci, Lokve, Humu, Záhřebu (Chorvatsko) a na Maltě. (ČSFD)

Reklama

Reklama