Reklama

Reklama

Americký chopper: Senior versus Junior

(pořad)
  • USA American Chopper: Senior vs. Junior
Reality-TV / Komedie / Sportovní
USA, 2010, 60 min

Obsahy(1)

Pokračování motorkářského pořadu American Chopper z roku 2003. Nyní se Paul Teutul Jr. rozhodl odejít z firmy "Orange County Choppers" svého otce Paula Teutula Sr. a založit si svou vlastní společnost pojmenovanou "Paul Jr. Designs". Sledujte tak nejen boj mezi otcem a synem ve stavění lepších motorek, ale i různé rodinné hádky, zvraty a podobně. (Sykii)

(více)

Recenze (4)

padlar 

všechny recenze uživatele

Původní Americký chopper se mi docela líbil. Tato poslední série je pro mne naprostým zklamáním. Pořad již vůbec není o stavbě motorek, ty jsou tam jen takové křoví na pozadí, ale je jen a jen o jedné disfunkční rodině. ()

argo.smile odpad!

všechny recenze uživatele

Už sa riešia iba rodinné problémy jedného fúzateho burana s jeho nevdačnými synmi, kde jeden z nich sa tvári ako veľký podnikateľ a druhý je chúďatko looser od prírody. Motorky sú už len akési krovie aby sa nepovedalo. Ale patriotizmus a americké reči si zachovali jOU,jOU . ()

Reklama

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Když kluci stavěli motorky, tak to byl super pořad. Jak se začali hádat a rozešli se, šla stavba motorek k ledu, a řeší pouze rodinné trable. Nudaaa, na to máme jiné pořady. ()

mikruu odpad!

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psal v komentáři k Americkému Chopperu. První série dobrá. Stavěli motorky. Pak se to zkazilo. Rodinné hádky, neschopný a nepoužitelný Michael ( k čemu tam vůbec je?), a ty jejich věčné charitativní akce. Nechápu. Koho to zajímá. Má to být o stavění motorek, tak ať tam nedávají blbosti které s tím nesouvisí!!! A to že se rozdělili bylo zajímavé jen v tom, že v pořadu stavěli dvě různé motorky. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama