Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posádka francouzské záchranné lodě jménem Piper Maru je nalezena mrtva. Všichni byli vystaveni neznámé smrtelné radiaci. Byla nalezena pouze jediná stopa – zbytek jakéhosi oleje na kůži jediného muže, který přežil. Ten je však nyní nezvěstný. Během vyšetřování speciální agenti FBI Fox Mulder a Dana Scullyová zjistí, že záchranný tým pravděpodobně pátral po pilotovi stíhačky z II. světové války. Letadlo po desetiletí zahaleno mlhou záhad bylo údajně spojováno s UFO. Čím hlouběji se Mulder a Scullyová dostávají k pravdě, tím jsou blíže známé postavě z jejich minulosti – zrádci jménem Krycek. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (7)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Kolik srandy se dá užít s jedinou ponorkou plnou černýho svinstva? Akta X a napínavý thriller, to k sobě vždycky patřilo! ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele

Piper Maru považuji za jeden z nejslabších článků mytologie. První část je nudná a předvídatelná, ale druhá je skvělá. Bohužel i tak dohromady jde o slabotu. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Dvojdíl uprostřed třetí série a jedna z nejlepších mytologií vůbec, a to nejen díky rozjetí zápletky kolem černého oleje, ale také díky vyšetřování smrti Melissy Scullyové a zejména Krycekovi a jeho společných scén s agenty a Kuřákem. Další vynikající konspirační příběh na úrovni skvostného celovečeráku. 100%. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Prakticky se dá říct, že kvalitativně je Piper Maru zcela totožná jako 82517. Začátek je sice pozvolnější, ale od druhé poloviny, se opět jedná o vysokou, ne - li nejvyšší kvalitu, kterou v 90´ letech televize poskytla. ()

Reklama

Reklama