Reklama

Reklama

Akta X – Akta 9: Redux

(video kompilace)
  • USA The X-Files – File 9: Redux (více)

Obsahy(1)

Agent FBI Fox Mulder objeví v jednom ledovci zmražený důkaz mimozemské civilizace. Čím více se o podivném nálezu dozvídá, tím větší má podezření, že všechno je jen velký podvod, který na něho někdo nachystal s jediným cílem: zničit Mulderovu víru a iluze. Mulder a Scullyová proto rozehrají velkou hru, mění identitu a zahrávají si s informacemi o zhoubné nemoci, aby se dostali k přísně tajným materiálům, které mohou mnoho osvětlit, nebo všechno dokonale zamlžit. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (8)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Druhá nejhranější kazeta. Probulel jsem u toho tolik slz, že se k tomuto srdceryvnému eventu datuje atypický vznik slaného jezírka uprostřed Sídliště Řepy, naproti Bowlingu Manta. Film bez akce, ale zato s tolima konspiracemi a myšlenkami, až se z toho zatočí kebule. Scullyová, drž se!! ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Závěr čtvrté a úvod páté série ve kterém Mulder předstírá smrt, aby pro Scullyovou získal lék na její šířící se rakovinu. Mytologie je to sice už trošku slabší, příběhově je pořád ale zaraceně silná a dramatická, všechno je našlapané a ani chvíli to nenudí. Opět narvané konspiracemi, démonickým W.B.Davisem a vším, co od mytologie seriálu chcete a očekáváte. Nemůžu si stěžovat, Redux je naprostý vrchol celého seriálu. 100%. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Tady není o čem. Kompilace Akt-X je vždy skvělá a napínavá. Je to prostě nejlepší seriál kloubící horor a sci-fi. ()

Monicina 

všechny recenze uživatele

Skvelé.Naozaj som myslela, že sa zabil. Prekvapil ma CSM muž, ktorý dal najavo, že mu na Mulderovi záleží a ako mu odľahlo, keď zistil, že žije. A tá scéna s odhalením zradcu z rad FBI pre porotou, to nemalo chybu, fakt som čakala, že obviní Skinnera a prišlo prekvapenie. Celá dynamika deja bola výborná. ()

Reklama

Reklama