Reklama

Reklama

Akta X – Akta 5: 82517

(video kompilace)
  • USA The X-Files – File 5: 82517 (více)

Obsahy(1)

Zatímco vyšetřoval videokazetu s nahrávkou domnělé pitvy mimozemšťanů, objevil agent FBI Fox Mulder přísně střežený vojenský sklad skrývající záhadný objekt, který jako by nebyl z tohoto světa. Nalézá konečně hmatatelný důkaz o kontaktu vlády s mimozemskou civilizací? Jeho partnerka Dana Scullyová je však přesvědčená, že toto je pouze kouřová clona, která zakrývá mnohem mrazivější tajemství – mezinárodní organizaci řídící nebezpečné genetické experimenty na nevinných civilistech. Mulder však objeví vlak, ve kterém se pitvy mimozemšťanů nahrané na videokazetě odehrávaly a zuřivě se snaží odhalit pravdu. Ale tentokrát je pravda taková, jakou by nikdy nečekal. S každým odhaleným tajemstvím se záhada pouze prohlubuje... (Bontonfilm)

(více)

Recenze (7)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Moje nejoblíbenější, nejvícekrát viděná dvojepizoda. Z pitvy aliena už nikdy nebude mrazit víc a taky od té doby hrozně rád jezdím vlakem a hledám po kupéčkách tikající bomby. Linka se Scullyovou v hororovém lese s frankensteinovými monstry také není k zahození. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Prostředek třetí série a vskutku skvostná mytologie s pitvou mimozemšťana, vlakem a nějakými těmi dalšímu experimenty. Navíc je tu návrat k únosu Scullyové a rozjetí další velké mytologické zápletky s její nemocí. Není co dadat, prostě opět vynikající a silné. 100%. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

Prozatím asi nejslabší video kompilace Akt X, za což může vleklejší první polovina. Druhá půlka, ale vše dokonale vynahradí a jako celek mohu s klidem v duši nadále udělit plný počet. ()

Reklama

Reklama