Reklama

Reklama

Akta X – Akta 4: Kolonie

(video kompilace)
  • USA The X-Files – File 4: Colony (více)

Obsahy(1)

Před 22 lety byla unesena sestra zvláštního agenta FBI Foxe Muldera zvláštní silou, o které je on přesvědčen, že přišla z jiného světa. Od té doby jeho život provází posedlost po objevení pravdy, ať je jakákoli. Nyní najednou zemřou tři naprosto identičtí muži. Mrtví se objevují jako klonovaní vetřelci, kteří přišli na zem, aby si z ní udělali kolonii. Mulder a jeho partnerka, agentka FBI Dana Scullyová, musí najít skrytou kolonii, než ji zničí úskočný lovec. Během vyšetřování se agenti snaží zjistit, jestli je naživu také Mulderova sestra. Vyšetřování je plné náhlých změn spojených s nejistotou. Tato akta vám naservírují hrůzu ve všech jejích podobách. Nic není jak vypadá. Proto... nevěřte nikomu! (Bontonfilm)

(více)

Recenze (5)

Davies182 

všechny recenze uživatele

K pátrání po Mulderově sestře vždycky neodmyslitelně patřily slzičky a vyhrocené konflikty v rodině, Samantha byla pro Foxe hnacím motorem po mnoho skvělých sérií. Skvělá hudba, Snow umí navodit napětí jako nikdo. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Prazáklad původní mytologie seriálu a začátek všech těch velkých zápletek jako únos Samanthy, mimozemské pokusy a vládních konspirací. A jako bonus skvělá konfrontace Skinnera a pana X. Jeden z nejlepších mytologických příběhů, zejména pak jeho druhá část Konečná hra. 100%. Vynikající. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

V dobách, kdy jsem byl ještě dítě, tak mě linie UFO v Aktech X moc nebrala, ale pak přišla Kolonie a díky tomu si mě mimozemšťané získali. Od tohoto dvoudílu získali zelení mužíčci koule a obličej seriál celkově byl od této chvíle nabušenější čím dál víc. ()

Reklama

Reklama