Reklama

Reklama

Akta X – Akta 3: Únos

(video kompilace)
  • USA The X-Files – File 3: Abduction (více)

Obsahy(1)

Uprchlý a mentálně postižený pacient Duanne Barry drží čtyři lidi jako rukojmí. Tvrdí o sobě, že byl někdejším vězněm vetřelců. Jediní, kdo mu věří, jsou agenti FBI Fox Mulder a Dana Scullyová... dokud muž neuteče znovu a neunese Scullyovou. Myslí si, že ho vetřelci chtějí stále dostat a chce jim místo sebe nastrčit Scullyovou. Mulder vyšetřuje únos partnerky a zjišťuje krutou pravdu: nějak je v tom zapletená vláda. Pravda a iluze, která nezná hranic, vás dostanou doprostřed šílenství, které rozpoutá otevření Akt 3. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (7)

Mufuck 

všechny recenze uživatele

Díly s Duanem Barrym jsou jedny z nejsilnějších vůbec. Scény s mimozemskými pokusy jsem si pamatoval už z dětství, tenkrát jsem to samosebou prožíval. Po těch letech si je zase užíval, za všechny třeba návštěva Šediváků přímo u Barryho doma, ta byla opravdu nezapomenutelná. A konspirační zápletka týkající se únosu Scully je pro budoucí vývoj seriálu jedna z těch nejdůležitějších. Jasná povinnost pro shlédnutí, pro fanoušky seriálu opravdový pamlsek. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak tady to všechno začalo. U Duana Barryho a Výstupu ke hvězdám, u únosu Scullyové, těhotenství Gillian Anderson a její krátké absence. Kdo ví, jak by seriál vypadal, kdyby Gillian neotěhotnela, ale rozhodně to bylo to nejlepší, co pro seriál mohla udělat, protože tohle je zatraceně silný trojdíl a první skutečná mytologie. A je skvostná. 100%. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Věděli jste, který seriál položil základ cliffhangerům a seriálům na pokračování uprostřed sezóny? Stačí, aby otěhotněla hl. představitelka, a nový formát dnes nesmrtelné televizní zábavy je na světě. Magora Barryho taky vybrali parádně. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Jedná se o soubor dílů 5, 6, 8 druhé řady na téma únosu Scullyové. Podle komentáře Filmmoviera se až tady skutečně rozjíždí seriál a jeho mytologie, na které zatím téměř marně čekám. Je pravda, že to je zatím to nejlepší, co seriál do této chvíle ukázal. Jsem zvědavý, jestli půjdu s hodnocením postupně nahoru. ()

Reklama

Reklama