Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním hrdinou napínavého příběhu je agent C.I.A. Merrill Ross, kterému se pod maskou uprchlíka z vlastní země podaří proniknout do organizace plánující převrat v africké zemi Qumir, která je největším dodavatelem nafty na světových trzích. Protože je však svými vlastními nadřízenými v C.I.A. považován za zrádce a zběha, a vůbec neví komu by mohl věřit, musí buď přijít na to, jak by mohl celou situaci zvládnout sám, nebo jak zjistit, komu může důvěřovat. Ve hře přitom není jen jeho život, ale také životy amerických rukojmích, které drží pučisté. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

O.O.K.? K.O.!!! . . . Worth s cenou nulovou... :-( . . . Dudlik off... :-(( . . . Pičácký novácký dablink coby bonus. To není béčko. To je brčko. Určeno k dávení... Fuckt bezmoc. Kovaná... :-((( - - - - - (Chvíli sledováno v jakési prvomájové euforii na novoidní trdlovizi - zabaleno vypnuto po cca 30 minutách. Komentář zde záhy jako čtvrtý - 2.5.2008) ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to podprimemerný akčný film s Michaelom Dudikoffom. Má iba priemerný príbeh o tom ako hlavný hrdina spolu s teroristickou skupinou oslobodí svojich kolegov, pričom teroristi si chcú iba očistiť meno a vo všetkom sú iba vyššie záujmy. Zo začiatku ešte pôsobí celkom dobrým dojmom, ale postupne čím dalej viac upadá. Akcie nie je najmenej, ale aj tak s ńou nie som spokojný. Dudikoff tu má iba jeden súboj, ktorý je ale veľmi slabý. Nemám rád, ked´ niekto, kto predstavuje bývalého príslušníka špeciálnych jednotiek predvedie prakticky krčmový typ boja. A posledná prestrelka je dúfam len vtip. Mám rád akčné filmy, kde hlavný hrdina postrieľa desiatky protivníkov, ale aby jeden človek, ktorý stojí na jednom mieste bez krytia a bez mierenia postrieľal v priebehu pár sekúnd asi dvadsať skrytých vojakov je už na mńa moc. Ale oceńujem aspoń dve výborné zlomenia väzov. Tento film je aj dosť dobrá komédia, ale chcená, pretože účes hlavného záporáka určite nikto nemohol myslieť vážne a sú tu aj niektoré vtipné dialógy. Proti Dudikoffovi nič nemám a ani za nízku kvalitu tohto filmu nemôže. Nie je to najhorší film, ale ako akčný film úplne zlyhal. 43% ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Nejlíp bych kvalitu tohoto filmu vystihl, kdybych ho chtěl zařadit a zároveň koktal, tudíž je to bébébébé(čko). A je to bébébébé k pláči. Michael Dudikoff opět nezklamal a i to béčko povýšil na nekompromisní céčko plné absurdity, typických zhovadilostí a podivné hry na skutečný akční film. Nepochopitelné dějové kličky ve scénáři dělají z děje průhlednou frašku. Ovšem nejen Dudikoff září. I pan režisér přidává ruku k dílu a spolu s mizerným střihem vzniká finální brak. Navíc, nevim jestli je to opravdu doslovnej překlad do dabingu, ale ty hlášky a věty mě přijdou extrózně trapný. Ku příkladu Dudikoff ženoucí se do válečné vřavy jest povzbuzen slovy „Seš dobrej!“ A to, že vycvičení vojáci mu sedají do rány jako mouchy na lejno a jeho střelivo má neuvěřitelný rozptyl a dolet, to už čaruje na tváři diváka kyselý úsměv. Jako bonus si pak ještě skropí nevinně postávající náklaďáček, aby dokonal započatou demoličárnu. No a jestli se divák doteď jen pousmíval, tak slogan v závěru titulků „že jde o pouhou fikci“ musí dorazit i dobře nadopovanýho slona. Šťastnou cestu do odpadu! ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Toto sa oplatí vidieť už len koli pekelne dlhým a kučeravým vlasom hlavnéjo záporáka :). Zlý -> zábavný béčkový akčňák. (3/10) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Uz slabsi film bylo videt ze Cannon uz jde preci jenom lehce do kytek ale to neni nic ve srovnani s tim kde skoncil Dudikoff tohle neni zadnej zazrak ale porad sem to jeste bez potizi dokoukal do konce coz se o dalsich Dudlakackych filmech neda prohlasit ani nahodou ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Hned na začátku se objevila dobrá scéna s hláškami, což slibovalo stejně jako samotný název dobrou podívanou, ale stalo se z toho béčko, jako většina ostatních akčních filmů, vzniklých po r. 1992. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to s vypětím všech sil dodíval. Začátek filmu byl celkem slabý, pak lepší akce - asi 1/3 filmu ušla a pak už to byla hrozná natahovačka téměř bez akce, ke kocni filmu začala být akce a bylo ji dost, ale bylo to hrozně obyčejné, hůř než béčkovité. Co se týče příběhu filmu - pochopil jej někdo ? Já teda rozhodně ne. Velké řetězení postav, chaoticky vše podané. Záporáci a zbytek hereckého obsazení naprosto trapný, blbé vtípky. Takže jsem z filmu dost vyčerpanej, dělal jsem asi 5 přestávek během něj. Michael Dudikoff také moc ve filmu neoslnil. Takže film hodnotím jen na 20% = * ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jedna z lepších Dudikoffoviek. Teda je to céčko, ale pomerne málo sa tam kecá a veľa strieľa. Je to hlúposť, ale občas som mal pocit, že sa snažia o sympatický sarkastický tón, ale je dosť možné, že šlo o neplánovaný humor („Si dobrý. Si fakt dobrý.“ „Si píš.“). Ťažko povedať, aký bol zámer, ale pozerať sa to dalo. Samozrejme, ak záporáka, ktorý nosí rozpustené dlhé brčkavé vlasy, považujete za tú správnu recesiu... ()

5150 

všechny recenze uživatele

Řadové akční béčko. Poslední, které natočil Michael Dudikoff pod křídly produkční společnosti Cannon. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Michael Dudikoffa som zožral aj s navijákom..jasné je to tupé, maximálne hlúpe, "efektne" spomalené..ale je to Dudikoff proste srdce sa mi rozbúchalo.. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Je to kravina jak mraky, odpovídající vysílacímu času. Český dabing nezklamal a posunul film do propadliště nejhorších sra...k. Jedno se však musí nechat, je to nejukecanější role Michaela Dudikova. :o) Pamatuju si ho z klasických béček jako American ninja kde jenom mlčel, a tady má monology i dialogy, nevídané.... ()

otík 

všechny recenze uživatele

Dudikoff opět ve své klasické roli otloukánka, který dostane pořádnou nakládačku a přesto vyhraje a přežije. Na úvod jako řadový zaměstnanec firmy s naftou v africké zemičce Qumir přežije bez potíží a bez povšimnutí teroristický útok (a předvede zneškodnění dvou lumpů), pak se zaplete do hry mezi CIA a Organizaci pro svobodný Qumir, aby nakonec zjistil, že vše je jen hrané divadlo pro převzetí moci nad ropou a důsledek touhy po zbohatnutí. Ještě že mu pomáhá sličná děva, pro kterou samopal je přítelem a boj z blízka hračkou. Zmatený děj zcela typický pro akční béčka své doby je podpořen "hvězdou" nižší svítivosti. Dudikoff předvede svůj standart, sem tam někoho bouchne, sem tam zastřelí, evidentně je ve formě. Bohužel za závěrečnou přestřelku, kde jako terminátor bez jakéhokoli krytí kosí všechny protivníky, si víc jak 20 % nezaslouží. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Typický Dudikoff což znamená mizerný scénář, podprůměrnou režii, docela dobře hrajícího Dudikoffa a někdy dobré, někdy špatné akční scény. ()

lennyd odpad!

všechny recenze uživatele

Merill Ross (Michael Dudikoff) je jediným z přeživších útoku ozbrojeného komanda na ropnou společnost kdesi v africké zemi Qumir. Když se pokusí obrátit na odpovědné orgány, zjišťuje, že není komu věřit, a musí se spolehnout pouze sám na sebe (což samozřejmě Dudikoff umí), případně na místní vzbouřence (v čele s krásnou Mayou (Kene Tishman)... Tak toto byla teda pekelná krávovina. I když jsem něco takového čekal, stejně jsem si v zajetí filmového masochismu tento film musel pustit, a stejně (jako vždy) jsem toho litoval. Film neomlouvá ani datum vzniku, protože i v době okolo 94 i dříve se točily skvělé filmy, vezměme např. Komando. V rámci zachování duševního zdraví se tomuto filmu raději vyhněte velkým obloukem... ()

Reklama

Reklama