Reklama

Reklama

Lidožrout

  • Česko Žralok útočí 3: Lidožrout (více)

Obsahy(1)

Pláž jihoafrického Kapského Města je plná koupajících se lidí. Ale jen do chvíle, než zaútočí žralok lidožrout. V ostatcích roztrhaných obětí pak vědci naleznou něco šokujícího. Zub patřící dávno vyhynulému pravěkému bílému žralokovi, který dorůstal délky až osmnáct metrů. A tak, někde v hlubinách oceánu číhá obří predátor a lidé i se svou moderní technikou jsou proti němu zcela bezmocní... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Keď už zo žralokov dorastených do normálnej dĺžky nejde strach, treba prísť s niečim novým. A preto je tu predsa Megalodon, ktorý hravo zhltne loďku aj s posádkou. Či sa to niekomu vidí hrozivé, to už je iná vec, navyše divák dostane zdarma pribalenú aj kopu filmárskej demencie a nelogičnosti (brokovnica po kúpeli v mori hravo strieľa, po zničení lodnej steny hlavou žraloka (!!!) sa loď nepotopí, ale prevrátená pláva atď), takže u mňa jednoznačne stoka. ()

kachnacekk odpad!

všechny recenze uživatele

Horší film snad nebyl natočen, špatné pokusy o triky, převídatelný scénář a pitomé výstupy herců, jediným světlým místem filmu bylo, když se jeden "záporňák", spíš mamonžář hned potom co vytrhl své slečně záchranou vestu z rukou, vrhl z lodi přímo do tlamy žralokovy velkému jak 3 buldozery přímo do tlamy. Nutno podotknout, že mířil k záchranému člunu... ()

Reklama

Marvi1989 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jinak než ***** hodnotit nemůžu. To jsme takhle jednou v pátek chtěli jít s kamarády do hospody, jenže většina ten den neměla peníze, tak jsme to odložily na sobotu. Já, společně s dvěma dalšími šťastlivci, prachy měl a tak jsme šli nejprve nakoupit nějaký alkohol a jídlo a potom šli do bytu jednoho z nich. Chvíly jsme tak chlastali při tomhle filmu a pak jsme dali dva pořádný jointy kvalitního skanku. Na to co následovalo nikdy nezapomenu. Při tom když ve filmu ten obří žralok masakroval posádku nějaký ten velký loď jsme dostali asi čtvrthodinový záchvat smíchu!!! ()

Faji odpad!

všechny recenze uživatele

"Film" alias neherci a záběry žraloka z dokumentů. Sem tam se objeví plastová hlava žraloka, která ani neotevírá a nezavírá tu svoji hubu a navíc se objevuje někde v mělčině, kde je půl metru vody, ale to je tak asi vše, co se týče "speciálních efektů". P.S. Zažalujte někdo Davida Wortha za to jeho vykrádání:-) ()

WorteeFlex 

všechny recenze uživatele

Film který...zachraňuje pouze John Barrowman, pro kterého mám tak trochu hodně slabost. Jinak by byl, a taky je, totálním propadákem s pořádně pokaženými efekty. Určitě je to ztráta času pro někoho kdo není tak obrovským fanouškem zabijáckých žraloků, nebo někoho z herců. Film se táhne, má velmi otřepanou zápletku a velice, velice "nečekané" rozuzlení. Proto opravdu raději jděte jinam a nechte tento film propadlišti dějin. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Jenny McShane, představitelka Cat Stoneové, si zahrála již v prvním dílu série Žralok útočí (1999), avšak jinou postavu. (L_O_U_S)
  • (Ne)slavná hláška "What do you say I... take you home and eat your pussy?" nebyla ve scénáři. John Barrowman (Ben Carpenter) chtěl pouze rozesmát Jenny McShane (Cat Stoneová). McShane však nijak nereagovala. Nabídku orálního sexu v českém dabingu bohužel neuslyšíte. (L_O_U_S)
  • Přestože je film pokračováním série Žralok útočí, kromě tématu nemá s předchozími dvěma díly prakticky nic společného. V českém prostředí byl dokonce vydán pod zcela odlišným názvem Lidožrout. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama