Reklama

Reklama

Lidožrout

  • Česko Žralok útočí 3: Lidožrout (více)

Obsahy(1)

Pláž jihoafrického Kapského Města je plná koupajících se lidí. Ale jen do chvíle, než zaútočí žralok lidožrout. V ostatcích roztrhaných obětí pak vědci naleznou něco šokujícího. Zub patřící dávno vyhynulému pravěkému bílému žralokovi, který dorůstal délky až osmnáct metrů. A tak, někde v hlubinách oceánu číhá obří predátor a lidé i se svou moderní technikou jsou proti němu zcela bezmocní... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Po několika pivech a shlédnutí tohoto filmu, na který bych se střízlivý jak jsem živ se nepodíval, můžu nadávat jak se mi bude chtít. Nemluvim tu o grafických efektech, které by zvládlo dítě základní školy. Jde tu přeci o Megalodona. O toho velkého lidožravého žraloka, který žere všechno na co příjde a je pomalu větší než pětipatrový barák o rozměrech 50 na 50 metrů. Megalodon je totiž kůň tohoto filmu. Nemůžu si pomoct. Já jsem se od srdce zasmál, a to k štěstí dost vážně potřebuju. Když horor, tak vtipný a to Lidožrout Megalodon rozhodně je. Dávám odpad! ale jen od srdce, hodnotit to po vtipné stránce možná bych se dohrabal až ke třem hvězdičkám, takhle je to kravina, kterou na nás vyslala Nova v pozdních večerech a já si ji bezbolestně užil a vyležel se z nepříjemných stavů, který by na mě došly a bůhví jak bych dopad. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Žralok, který při útoku krká jako štamgast po jedenácti Budvarech, Vás rozesměje stejně, jako trapný a ve všech směrech předvídatelný děj. A žralok, který vypadá jako ponorka s tlamou je... ale to už se zase válím smíchy po zemi. Jedenkrát se to celé ale dá přežít. I když s trvalými následky. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jasnej případ. Nějaký to koupání na adama bysme tu měli, nějakou tu správně "vodvázanou" plážovou hudbu proloženou záběry na sexy lidi producírující se u moře a cákající na sebe a hlavním hrdinou je otřesnej boreček s širokým úsměvem á la ten kluk z obalu na kinder čokoládu a "velice sexy" doktorka se stylem mluvy jak po sjetí lehčíma drogama. Co mě hodně bavilo byla napínavá hudba, doplňující "napínavý" scény jako např., jasnej a zřetelnej záběr na lidi na člunu, co řvou a ukazujou do moře, následovanej střihem a výňatkem z deset let starýho přírodopisnýho dokumentu, kde normální žralok požírá kormorána - ten zrnitej obraz a barvy! Když už to vypadalo, že víc už Megalodon nenabídne (vedle žraloka, co chrochtá jak prase vrtající se rypákem v zemi), přišla závěrečná dvacetiminutovka, která mu velmi vylepšila skóre. Konečně se totiž ukáže TEN megalodon - což znamená předchozí žralok z dokumentu zvětšenej a vlepenej do záběru. Tutová je pak scéna, kde uprchlík z potápějící se lodě šlohne skútr, zle se chechtá a ohlíží, bohužel si nevšimne Megalodona, jak na něj číhá s otevřenou hubou, a zajede mu na skútru zřejmě až do střev. Už jen kvůli tomuhle to stojí za to vidět! ()

Spooner odpad!

všechny recenze uživatele

Mega obrovskej žralok, který k snídani sežere chlapa na vodní skůtru (i se skůtrem) a k obědu rovnou celou loď, s nejhoršíma efektama v historii filmu a s nejjednodušší zápletkou vůbec. Smál jsem se hodně, ale to z toho dobrej film, ani na tu hvězdičku, neudělá. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle uz nevyslo po zabavne odlehceny dvojce prislo zase dilo hrajici si na neco co proste neni ten zralok jeste nevypadal tak strasne jako treba ve zpracovani spolecnosti asylum ale byl srandovni masakry poradne taky zadny takze co s tim? odpad! ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

V moři se objevuje veliká zubatá díra, do níž padají plavci, vodní skútry, záchrané čluny a celkově mám dojem, že by spapala i průměrný ropný tanker. Prý je na druhé straně té díry žralok, dokonce sám megalodon. Ale ti už všichni umřeli, ne? Mamííí.... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nově položený podmořský kabel přiláká svými elektrickými výboji pravěkého žraloka z temných hlubin podmořského příkopu. Jedná se o pětimetrové mládě, které je nebezpečné hlavně pro samotné lidi. První dvě třetiny tak trochu kopírují Čelisti - nahé koupání, ukousnutá noha klesající ke dnu, poprask na pláži a dvě dívky na nafukovací matraci. Když má ale dojít k toužebně očekávanému schramstnutí dívek, žralok je zaplašen. Pak přichází napínavá scéna s motorovým člunem, co za sebou táhne dívku na laně s padákem. Boj o život začíná. Nu a souboj s bestií v nitru potápějící se lodi je opět připomínkou zmíněné klasiky. Jakmile však nastoupí na scénu matka, přijdou s ní ohavně levné digitální efekty. Megalodon totiž požírá lidi po skupinách, případně i se člunem nebo skútrem. Vše pak rychle plyne v běsném střihu k masakróznímu finále. Jasně, je to levné, bez většího nápadu a s klasicky mizernými hereckými výkony. Na druhou stranu film rychle uteče, pobaví a kdo ví, co má očekávat, toho nezklame. 2,5* ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Ach jo, na filmy s podobnou tematikou jako Lidožrout jsem vždy zvědavý, ale zatím pokaždé, až na pár vyjímek, je z toho výstavní průser. Beru, že se tvůrci pokusili zpestřit děj o obrovskou, již dávno vyhynulou bestii, ale ty efekty! Jejich dočiněním vyvolává nemotorný dvacetimetrový žralok spíše smích než hrůzu a polykání jeho obětí, člunů nebo dokonce ponorek působí tak debilně, až se divím, že producenti snímku nepožadovali tučné odškodné. Herecké výkony jsou také absolutně o ničem, bez emocí a nadělávají určitě více škody než užitku. Jediné, co by film mohlo ještě zachránit, tedy pořádně husté napětí, se tvůrcům také nedaří navodit a veškerá akce je taková malátná, dopředu čitelná a navíc téměř bez krve. Jednu hvězdičku dávám hlavně za to, že žraloky mám rád a krmení jejich přerostlých bratříčků mě opravdu pobavilo. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Co dodat, veškeré pocity a "dojmy" shrnuli již předchozí uživatelé. Snad jen, že největší salvu smíchu jsem chytil při jedné opravdu pikantní scéně - mladý páreček si večer vyhlédne jako místečko pro milování uzavřený tobogán, který bůhvíproč pohání zrovna v zavírací dobu voda... a přímo pod ústím tunelu si na ně počká zajímavé-zvuky-vydávající žralok, který si ještě několikrát zatraceně hlasitě krkne - a večeře je vyřešena. :) Shitózní majstrštyk, kdy nevíte, zda hodnotit odpadem či 5*. ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Ten pocit, když si uvědomíte, že první film, ve kterém jste viděli kapitána Jacka Harknesse, byl "Shark Attack 3: Megalodon"... No ale zpět k filmu. V prvních třiceti minutách je "Lidožrout" opravdu zralý na flašku tvrdého a rychloposuv, s přibývajícími minutami už se to už ale (člověk je ostatně tvor přizpůsobivý) a ve finále možná - tak jako já - zjistíte, že jste viděli i horší žraločí počiny než tento. NENÍ to horor, NENÍ to dobrý film, ale JE to (s trochou toho prvotního sebezapření) dokoukatelný film, a kdyby tam nebyly ty naprosto zbytečné sra*koidní scény jako schramstnutí člunu, vodního skútru, ponorky a další podobné (rádoby cool) zhovadilosti, jednalo by se o úplně normální blbost na zabití posledních hodin před spaním. Například bitka uvnitř lodi s baseballkou a další "a proč by ne" pasáže mi vůbec nevadily, ale chápu, že když to člověk zapne v některou z výše zmiňovaných LOL chvílí, je odpad! poměrně jasnou volbou... Nicméně aby to nevypadalo, že mě Barrowman nějak zvlášť ovlivňuje, dám 1* a potenciálním divákům (pokud někdo takový vůbec existuje) radím, aby se na to podívali s dabingem. Nevím, čím to je, ale je minimálně o třídu snesitelnější než originál.XD ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Keď už zo žralokov dorastených do normálnej dĺžky nejde strach, treba prísť s niečim novým. A preto je tu predsa Megalodon, ktorý hravo zhltne loďku aj s posádkou. Či sa to niekomu vidí hrozivé, to už je iná vec, navyše divák dostane zdarma pribalenú aj kopu filmárskej demencie a nelogičnosti (brokovnica po kúpeli v mori hravo strieľa, po zničení lodnej steny hlavou žraloka (!!!) sa loď nepotopí, ale prevrátená pláva atď), takže u mňa jednoznačne stoka. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Problém v tomhle filmu je, že si řeknes jestli to fakt mysleji vážně a oni to fakt vážně myslej! ()

Stanislaus odpad!

všechny recenze uživatele

Přichází opět přerostlý žralok, který likviduje všechno kolem sebe a nepohrdne lahůdkou jako je vodní skútr či nafukovací člun plný lidí. Je až téměř bizarní, na co tvůrci (nejen) žraločích filmů přijdou, aby se nás snažili rozesmát "strachem". Zase další skvost do sbírky "filmů" o gigantických zrůdičkách. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jak už to tak většinou bývá u laciných filmů podobného kalibru, i zde se dočkáme několika záběrů žraloka pod vodou, které zcela jistě pochází z nějakého dokumentu. Protože kdykoliv žralok vypluje na hladinu, má úplně jinou ploutev a navíc ke všemu na první pohled jde o umělinu. Ze začátku to však vypadalo na slušný film. Některé záběry byly skutečně povedené a to, že žralok byl vidět vždy jen na chvíli, mi nevadilo. Do poloviny filmu to ještě celkem ušlo. Potom ovšem propukla zvrácenost filmařů na plno a já jen nevěřícně krotil hlavou, co to na nás zase vybalili. Ono totiž ze začátku zabíjelo mládě a pak se objevila naštvaná maminka. Dvacetimetrový žralok, jehož rozměr úst byl ohromný a ubohý zároveň. Zvykl jsem si už na ledascos, ale aby žralok na jedno sousto skřupl celý motorový člun nebo vodní skútr ještě ne. Navíc náš žralok asi trpěl paradontózou, protože mu vypadávaly zuby. ()

Reklama

Reklama