Reklama

Reklama

Lidožrout

  • Česko Žralok útočí 3: Lidožrout (více)

Obsahy(1)

Pláž jihoafrického Kapského Města je plná koupajících se lidí. Ale jen do chvíle, než zaútočí žralok lidožrout. V ostatcích roztrhaných obětí pak vědci naleznou něco šokujícího. Zub patřící dávno vyhynulému pravěkému bílému žralokovi, který dorůstal délky až osmnáct metrů. A tak, někde v hlubinách oceánu číhá obří predátor a lidé i se svou moderní technikou jsou proti němu zcela bezmocní... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (139)

Stanislaus odpad!

všechny recenze uživatele

Přichází opět přerostlý žralok, který likviduje všechno kolem sebe a nepohrdne lahůdkou jako je vodní skútr či nafukovací člun plný lidí. Je až téměř bizarní, na co tvůrci (nejen) žraločích filmů přijdou, aby se nás snažili rozesmát "strachem". Zase další skvost do sbírky "filmů" o gigantických zrůdičkách. ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Už pár rokov dozadu, keď som videl toto video: http://www.youtube.com/watch?v=1nzd0R_OeOc som vedel, že tento film musím vidieť. Zhodou šťastných okolností sa mi ho podarilo zastihnúť v telke bez toho, že by som vedel o tom, že sa jedná o tento skvost kinematografie. Myslel som si, že je to len ďalší random generovaný film o žraločích zabijakoch, ktorými je Markíza v poslednom čase zamorená a nemal som záujem strácať s ním čas. Keď som ale uvidel zopár scén z úvodu, bolo mi jasné, že toto bude mimoriadna sračka - mimoriadne otrasná a extrémne zábavná, čiže presne podľa môjho gusta. Až v samom závere som si uvedomil, že som si neočakávane splnil sen. Dávam odpad, lebo o ničom inom sa tu uvažovať nedá, ale za zábavnosť by to bol plný počet. Doporučujem všetkým. 1-/10 ()

Reklama

Morico odpad!

všechny recenze uživatele

Mámo já bych jed! Snědl ucháč mlíka a bochník chleba, jenže měl pořád hlad, tak snědl mámu a tátu. Už v chalupě nezbylo nic, proto se vydal na moře. Potkal děvečku, snědl ji i s jetelem, pak potkal sedláka se senem a snědl ho taky i s koňmi a se senem ... Jakožto konkurenci doporučuji film Dinoshark! ()

pend 

všechny recenze uživatele

V první půli se o (časté a krvavé) útoky stará mládě, které je však obyčejný žralok bílý, který vydává zvuky. Po jeho smrti se objeví matka, ta polyká celé záchranné čluny...a tím končí veškerá krvavost útoků. Navíc stihne být všude...První část byla docela zábavná. V druhé polovině jenom nevěřícně sledujete obrazovku. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Po několika pivech a shlédnutí tohoto filmu, na který bych se střízlivý jak jsem živ se nepodíval, můžu nadávat jak se mi bude chtít. Nemluvim tu o grafických efektech, které by zvládlo dítě základní školy. Jde tu přeci o Megalodona. O toho velkého lidožravého žraloka, který žere všechno na co příjde a je pomalu větší než pětipatrový barák o rozměrech 50 na 50 metrů. Megalodon je totiž kůň tohoto filmu. Nemůžu si pomoct. Já jsem se od srdce zasmál, a to k štěstí dost vážně potřebuju. Když horor, tak vtipný a to Lidožrout Megalodon rozhodně je. Dávám odpad! ale jen od srdce, hodnotit to po vtipné stránce možná bych se dohrabal až ke třem hvězdičkám, takhle je to kravina, kterou na nás vyslala Nova v pozdních večerech a já si ji bezbolestně užil a vyležel se z nepříjemných stavů, který by na mě došly a bůhví jak bych dopad. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Přestože je film pokračováním série Žralok útočí, kromě tématu nemá s předchozími dvěma díly prakticky nic společného. V českém prostředí byl dokonce vydán pod zcela odlišným názvem Lidožrout. (L_O_U_S)
  • (Ne)slavná hláška "What do you say I... take you home and eat your pussy?" nebyla ve scénáři. John Barrowman (Ben Carpenter) chtěl pouze rozesmát Jenny McShane (Cat Stoneová). McShane však nijak nereagovala. Nabídku orálního sexu v českém dabingu bohužel neuslyšíte. (L_O_U_S)
  • Jenny McShane, představitelka Cat Stoneové, si zahrála již v prvním dílu série Žralok útočí (1999), avšak jinou postavu. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama