Reklama

Reklama

Connected

Obsahy(1)

Starnúca žena žijúca vo veľkom meste prežíva negatíva tohto procesu, spojené nielen s rodinným životom, ale aj s ňou samou. Hľadá cesty, ako z toho von, ako byť znovu šťastná. Pri tejto jej ceste nachádza utiahnutú komunitu, ktorá sa však neštíti moderných technológií. Kam ju to všetko zavedie? (Marek1991)

Recenze (8)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Ono je to pro někoho nepochopitelné, ale ano - plno žen - a to opravdu veliké množství - trápí stárnutí a snaží se proti němu bojovat jakýmkoliv způsobem...a to, co tu předvedla Pamela Anderson bylo bravurní :) Vůbec mě v tu chvíli nezajímalo, kdo ona jako známá osobnost je - prostě jsem jí věřila tu zoufalost a beznaděj a touhu vrátit čas...Zahrála to skvěle a celá myšlenka tohoto krátkého snímku je skvělá :) :) ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Postmoderna alebo ešte iná kultúrna stránka, možno, každopádne Pamela tu veľmi vierohodne stvárnila to, čo trápi mnohé ženy a budete prekvapení, ale určite aj mužov. Záver bol dosť zo sféry hľadania sa v modernom svete, zo sféry spájania sa, nájdenia šťastia a celkovo to bolo dosť mystické, pritom podľa mňa aj pozitívne a nie príliš sektárske. ()

Reklama

topi80 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočená i zahraná trochu ujetá záležitost. Pamelu už nebaví, kterak ji pohledy lidí srovnávají s tím, jak ji znají z Pobřežní hlídky, a tak se v tomto filmu představila v jiném světle. Do detailu, místy bez make-upu a s nedílnou ukázkou toho, že čas zastavit nelze. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Můžeme si tu vykládat něco o myšlence, ale jedinej důvod, proč to vzniklo, bylo, že Pamela chtěla ukázat, že i v padesáti vypadá pořád dobře. A je to tak! (70%) ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Zajímavá myšlenka. A ať si říká kdo chce co che, Pamela je kočka i bez makeupů a retuší. Na svůj věk je to sakra kost :-D a dokonce je vidět, že když chce tak umí i hrát :-D ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama