Reklama

Reklama

Mlčeti zlato

(seriál)
  • USA Game of Silence
Trailer 2
USA, 2016, 7 h 10 min (Minutáž: 43 min)

Hudba:

John Debney

Hrají:

David Lyons, Nikki Tomlinson, Eileen Grubba, Michael Raymond-James, Larenz Tate, Bre Blair, Claire van der Boom, Al Sapienza, Gregory Alan Williams (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (4)

viviak 

všechny recenze uživatele

no pilot teda vyborny a hlavne som rad, ze sa da predpokladat o com to vlastne cele bude takze uz len sledovat ako sa to bude vyvijat. trochu zamrzela hned smrt prveho zo 4ky ale myslim, ze mala svoj vyznam. herci-nove tvare az na 2 takze ja som spokojny. taktiez ma milo prekvailo, ze to zrejme bude aj o flashbackoch-teda dufam, ze ich nestopnu po 1 diely, pretoze su urcite dobrym ozivenim celeho deja a som rad, ze to nezahrali len tak, ze ukazali na zaciatku minulost a pak koniec-vsetko uz len pritomnost. po druhej ep je uz uplne jasne, že to bude bieda. coz je skoda lebo pribeh nie je najhorsi. inak na neila z OUAT sa fakt neda pozerat. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ono se to od začátku tváří jako seriáloví Spáči a pilot celkem navnadí. Ale pak už je to díl od dílu horší. Zápletka sice není zase tak špatně vymyšlená,ale vše sráží naprosto kokotsky se chovající postavy a příšerně hrající Raymond-James, kterého jsem ještě jakž takž snesl v první epizodě, ale pak už to nešlo. Po pátém díle končím. 35% ()

yvona 

všechny recenze uživatele

Nechápu kokoty,kteří mají potřebu sdělit svůj názor ihned po shlédnutí pilotu nebo po dvou,třech epizodách seriálu. Je stupidní seriál nedokoukat a přitom komentovat.. Zápletka není složitá, naopak velmi jednoznačná. Ale v několika prvních dílech se holt musíme prokousat všemi souvislostmi. To není u seriálů nic neobvyklého. Vydržte,po 3. epizodě to dostává grády a napětí se stupňuje až do konce. Doufám, že bude další série, protože desátou epizodou to zase až tak úplně nekončí.Teda končí,ale vrátka pro další sérii zůstávají otevřená. ()

Reklama

Reklama