Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Doug Howell a jeho manželka Sophie jsou oba policisté. Vychovávají Dougovu dceru Chloe, která právě slaví narozeniny. Sophie připravuje oslavu, chce jen, aby Doug vyzvedl v cukrárně dort. To se mu stává osudným, protože cukrárnu někdo přepadne a Douga i majitele zastřelí. Tato strašná událost všechny hluboce zasáhne a Chloe, která trpí astmatem, má stále větší zdravotní problémy. Sophie chce po třech měsících smutku nastoupit do práce a žádá svého nadřízeného Sama, aby se směla vrátit. Práce jí pomůže překonat smutek. Sam tedy souhlasí. Sophie nastoupí v utajení do počítačové firmy, která obchoduje s kyberměnou. Vlastní ji tři mladí majitelé, ale jednomu z nich, Ryanu Muirovi, se zdá, že tam není vše v pořádku. Podezřívá účetního Noaha, že vyvádí peníze ven. Jeho kolega Ben Doughty se proto spojí s policií a ta posílá Sophii. Sophie ve firmě předstírá, že byla najata jako odbornice na vztahy mezi odděleními. Musí však kromě práce řešit ještě Chloin zdravotní stav. Chloe je na tom tak špatně, že léky již nepomáhají. Musí být v nemocnici na kyslíku a lékařce se podařilo od správní rady získat povolení k experimentálnímu zákroku, který se běžně dělá jen dospělým. Je to riskantní, ale pokud se to povede, bude Chloe mít šanci na plnohodnotný život. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Pajina68 odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděla tak špatný film. Nejen, že hlavní hrdinka - kladná postava - byla tak hrozně nesympatická, že to prostě kazilo dojem celého filmu, ale některé scény byly tak špatně natočené, že to musel poznat i laik. I děj se odehrával tak nějak krkolomně a závěr filmu byl úplně ubohý. Nahraný úprk, který jste hlavním postavám nějak nevěřili, rvačka, která byla jako ze zpomaleného filmu, prostě nějak to bylo celé takové umělé. ()

karnifex

všechny recenze uživatele

Zdůrazňuji slovo mysteriózní - spíše by ale sedělo bizarní. Jedná se o opravdu nesmírně podivný slepenec několika žánrů s mizernými dialogy a několika absurdními scénami. Celkově to působí, jako by původní scénář Davida Lynche upravila Rosamunde Pilcherová a celé to sehrála parta z Ordinace v růžové zahradě. No a závěrečná konfrontace kladné a záporné hrdinky už pak působí jako komedie. ()

Reklama

mira.l 

všechny recenze uživatele

Ooopppssss... tak jedna * za snahu. Ta "honička" v tom skladišti byla fakt ftipná a jen dovedla film tam, kam tak nějak od začátku směřoval. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama