Reklama

Reklama

Zoombies

  • Velká Británie Zoombies
Trailer

Obsahy(1)

Zoologická záhrada s názvom Eden je unikátnym projektom vizionára, ktorý zomrel, a tento projekt zanechal svojej vnučke. Tá sa snaží pred oficiálnym otvorením zoo ukázať projekt niekoľkým študentom. Miestny doktor však pri resuscitácii vzácnej opice použije sérum, po ktorom sa opica mení na nezastaviteľnú príšeru. Opica unikne a postupne sa všetky zvieratá v zoo nakazia neznámym vírusom. Zastaviť ich môžu jedine odvážni členovia ochranky, neskúsení študenti a majiteľka Edenu. Dokáže však partia chabo ozbrojených ľudí poraziť nemŕtve levy, slony, papagáje a mnoho ďalších zvieracích druhov, ktoré sa v záhrade nachádzajú, a postupne sa stávajú infikovanými? (Marceloo)

(více)

Recenze (16)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Zoologická záhrada s názvom Eden je unikátnym projektom vizionára, ktorý zomrel a tento projekt zanechal svojej vnučke. Tá sa snaží pred oficiálnym otvorením ZOO ukázať projekt niekolkým študentom. Miestny doktor však pri resuscitácii vzácnej opice použije sérum, po ktorom sa opica mení na nezastavitelnú príšeru. Táto opica unikne a postupne sa všetky zvieratá v ZOO stávajú nakazenými neznámym vírusom. Jedinými luďmi, ktorí ich môžu zastaviť, sú odvážni členovia ochranky, neskúsení študenti a majitelka Edenu. Dokáže však partia chabo ozbrojených ludí poraziť nemŕtve levy, slony, papagáje a mnoho ďalších zvieracích druhov, ktoré sa v záhrade nachádzajú a postupne sa stávajú infikovanými? - Na začiatku roku ma královské štúdio céčkovej hororovej scény The Asylum velmi milo prekvapilo hororom Little Dead Rotting Hood, v ktorom bolo vidieť výrazné zlepšenie. Preto som sa tešil na ich nový projekt Zoombies, ktorého námet je velmi zaujímavý, ale je jasné, že som od neho nemal prehnané očakávania. Zoombies však taktiež nedopadol najhoršie, aj keď ide skôr o klasický horor od tohto štúdia, takže nechýbajú úbohé herecké výkony všetkých zúčastnených, totálne nesympatické postavy, patetické digitálne efekty a gore a taktiež prehnane vážne sa tváriaci dej. Členovia tohto štúdia však opäť nesklamali zvoleným prostredím, ktoré vyzeralo velmi pôsobivo, už tradične velmi dobrou kamerou a pekným hudobným doprovodom. Musím pochváliť aj dobrý nápad so Zombie zvieratami, u ktorého som však nejaké kvalitné spracovanie predsalen neočakával. Najlepšia scéna je tá, keď dievčatko zabije zviera a v nasledujúcom zábere stojí zakrvavená s baseballovou pálkou v ruke, pretože tento záber vyzeral úplne rovnako ako poster k hororu American Mary s mojou milovanou Scream Queen moderného hororu Katharine Isabelle. Tvorcom prajem vela dobrých nápadov, aby mohli toto leto rozpútať už štvrté Sharknado! + herečka z Little Dead Rotting Hood ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na takýto projekt by si JOJ netrúfla. Konečne Zoo ako sa patrí :D Sem ale deti na prechádzku neberte, lebo je dosť pravdepodobné, že by vaše ratolesti dopadli, ako šialené zmutované surikaty. Navyše, chcel by som vidieť Koleníka, ako pózuje pre úvod do sveta re-KLAM so zombie tigrom. Nápad za všetky drobné postráda kvalitu prevedenia, ale tunajší divák (fanúšik hororu obzvlášť!) snáď ani nemôže očakávať, že by spatril efekty na úrovni Jurského parku. Skrátka, ÁNO, je to amatérska kokotina, ktorej sa dá vytknúť mnoho. Ale pre tento krát spravím výnimku a ocením aspoň tú snahu o spracovanie niečoho nápaditejšieho - 30% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

-Tohle není Jurský park!- No, s větším rozpočtem by i mohl, páč nápad to nebyl špatný. Na začátku je nakažená opice, připomínka Braindead (1992). Na Asylum standard, kdy nechybí ani napínavé scény, ani trhání a drcení obětí, byť mnohé jdou mimo kameru. Potěšil odkaz na Vetřelce, hvězdu si zaslouží holčička s koalou. mezi vtipnými dialogy vyčnívají -Tlačíš? Tlačím!- nebo -Hnízdí ve mně!- . Věděl jsem, do čeho jdu, a tak jsem byl vcelku spokojen. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Společnost Asylum si na chvíli odskočila od svých oblíbených žraloků, gigantických chobotnic a hadů, no a rozhodla se divákům nabídnout poněkud odlišnější styl céčkového braku. Samotný nápad by nemusel dopadnout vůbec tragicky, jen kdyby se toho ujal někdo úplně jiný. Zoologická zahrada totiž nabízí nepřeberné možnosti, jak uspokojit choutky milovníků hororového žánru – potažmo zvířecího subžánru. Nejrůznější druhy exotických zvířat, nebezpečný virus a hrstka lidí určená jako krmení – slušná kombinace, která nemusela dopadnout vůbec špatně. Jenže co se dalo čekat od Asylum… Přehlídka digitálních zvířat a laciného gore byla samozřejmostí, nic jiného jsem popravdě ani nečekal. Jenže i na samotné Asylum mi to přišlo tentokrát dost suché. Většina zvířecích ataků se odehrává mimo záběr kamer (tedy především jejich konečná fáze) a divák je tak v mnoha scénách ochuzen o to „nejlepší“. Právě tyto okamžiky mě zklamali mnohem více, než nepříliš vábivý vzhled většiny zvířat. Divák tak přijde o nejen masakr a hysterický křik mimo záběr neuspokojí snad nikoho. Asi nejvíc mi vadilo, že jsem přišel o krvavý střet koaly a dcery hlavní hrdinky. Místo toho jsem si musel vystačit s žirafami, úprkem před digitálními lvy (mimochodem je postavy nedokázaly trefit z brokovnice, ani když od nich byly asi půlmetru, za to při náletu papoušků se změnily v hotové Robiny Hoody). Takže vlastně jediným pozitivním okamžikem, byly ty opice na začátku filmu. 30% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Nech žije Asylum!! Tu sa normálne prekonali. Jasné, že to nie je Jursky park, čo tam mimochodom bolo aj spomenuté, ale má to aj svetle momenty a to na túto spoločnosť je viac než skvelé. Nie sú to, ale ani triky či herci, tu to tiahne hlavne zaujímavý príbeh. Ktorý sa točí okolo zombie zvierat, ktoré nie sú obzvlášť trikovo spôsobilé, ale zato majú riadny apetít, takže je tu veľa krvi i divokého úteku ľudí. Nedám prvú 3* tejto spoločnosti, ale sú už blízko. Silne 2*. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Zoombies“ je snímek, kterému chybí více humoru na to, aby byl skutečně zábavný, je málo akční na to, aby vás dovedl strhnout, mí klasické klišovité postavy, ale co je naprosto nejhorší, to je skutečnost, že ani potenciál zombie zvířat nebyl využit. Prostě jsou to jen zvířata, která se kymácí a mají divné oči, jinak na nich není vůbec nic. A stejně tak není vůbec nic na filmu, v kterém se ukazují. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Gratuluju! The Asylum se aspoň na chvíli z tvůrce těch největších srajd překlenul jen v tvůrce srajd, protože Zoombies jsou překvapivě... přijatelné! Co si budem... od úvodních, rušivých titulků, které jsem doslova proklínal, přes i několikrát opakované záběry přeletů nad pomyslným „parkem“, po příšené herecké výkony, to byla klasická Asylumovka. O efektech ani nemluvě. Ale měla tentokrát zajímavý a celkem poutavý nápad - zoo a zvířecí zombie apokalypsu smíchanou s prvky Jurského parku, akorát bez dinosaurů. Proč ne? Ono to i docela fungovalo, do konce jsem se nenudil, byl jsem i potěšen občasným využitím kostýmu gorily namísto 3D modelu. A ta překvapivá scéna s holčičkou a koalou? To se mi rozhodně vpálilo do paměti. Jo, dávám lehký průměr! ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Super nápad na béčkový horror, nedostatek super nápadů na to, co do něj vlastně dát. Zoombies je sice sympaticky akční podívaná se slasherovým tempem úbytku postav, ale trpí nedostatkem zapamatovatelných scén. Jako jo, zombie opička, rodící se ve Vetřelčím stylu byla fajn, gorila-wrestler taky a asi nejsrandovnější byla finální scéna ve voliéře, v čele s nemrtvými papoušky metodicky se snažícími rozklovat sklo. Jinak ale zůstal pokleslý potenciál nemrtvých zvířat v zoo hrubě nevyužit. Což je vlastně u produkce Asylum celkem častý jev. Si říkám, jaká je škoda, že tohle studio nezaměstnává jako scénáristy stejné magory jako jsou ti, co jim ty filmy vymýšlejí. ()

Junys 

všechny recenze uživatele

Zoologická zahrada která nese název Eden Wildlife, se zdá být pěkná. Jenže když místní doktor zachraňoval opici tak se proměnila v nestvůru. Postupně jsou nakažená všechna zvířata. - Když už jsem to stahoval v HD tak jsem čekal že to aspoň bude za něco stát ale ono ne.. Prostředí super, to se mi fakt líbilo ale animace a určité záběry pěkně amatérsky natočený.. ()

HERGImanCZ 

všechny recenze uživatele

Asi to nejlepší, co společnost Asylum kdy natočila! Přesto načekejte žádný zázrak. Avšak film je, na rozdíl od jiných výtvorů studia, koukatelný a nemáte u něj ani tendenci se každou chvíli ušklíbnout. CGI je v určitých pasážích sice hrozné a příběh obsahuje neskutečné množství děr a nesmyslů, postavy jsou ale na druhou stranu docela sympatické a jejich chování poměrně ne zas tak stupidně vzhledem k situaci. Ze strany Asylum veliké překvapení, přesto si film ale nezaslouží žádné vysoké hodnocení. ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Lacné digitálne triky, trápny príbeh, pojašené postavy. Nabudúce môžeme očakávať asi zombie púpavy! ()

mikruu odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum... Co dodat... Celkem by mě zajímalo, kdo financuje tvorbu této společnosti a kdo schvaluje scénáře... ()

Reklama

Reklama