Reklama

Reklama

Jack a fazolový stonek

  • Česko Jack a Čahoun - Abbott a Costello (více)

Obsahy(1)

Abbottova a Costellova verze známé pohádky o chlapci, který vymění krávu za kouzelné fazole. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková celkem roztomilá pohádka, která se snaží být celkem dospělá a jiná - a sem tam se jí to podaří - ale Bud Abbott a Lou Costello jsou prostě takoví troubové, respektive se tak prezentují, že z toho nakonec stejně udělají hlavně film pro děti, které se možná někde zasmějí. Asi jinde než dospělý, ale bude je to nejspíš bavit víc. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Abbott a Costello bola komická dvojica, ktorá nefungovala aj na krátkych groteskách ako poväčšinou iní komici, šli priamo do celovečerných filmov a to bol aj ich kameň úrazu. Komické grifi sa čoskoro opozerali, v princípe počas celej svojej kariéry fungovali na rovnakej úrovni. Abbott bol ten uhľadenejší pán a Costello bláznivejší tlsťoch, ktorý aj častejšie "dostal" do tela. V tomto prípade prepracovali známu rozprávku, film bol natočený horúcou ihlou, komické situácie pramenia hlavne z Costellovej situačnej komiky. Slabší priemer. ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama