Reklama

Reklama

Greenleaf

(seriál)
USA, (2016–2020), 42 h 18 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Craig Wright

Kamera:

Francis Kenny

Hrají:

Merle Dandridge, Kim Hawthorne, Lamman Rucker, Desiree Ross, Lynn Whitfield, Keith David, Tye White, Deborah Joy Winans, Lovie Simone, Gregory Alan Williams (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(60)

Recenze (2)

zajic28 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál o jedné křesťanské rodině, která vede místní kostel. Člověk na první pohled si myslí, že seriál je o dokonalých lidech, křesťanech, kteří se v každé situaci zachovají správně. Ale jak seriál ukazuje, tito dokonalí Boží lidé nejsou neomylní, mají své problémy a jsou stejně nedokonalí jako všichni ostatní. Musím říci, že mě seriál hodně překvapil. To co se v rodině Greenleaf odehrává, by člověk u biskupovy rodiny nečekal. Násilí, pokusy o znásilnění, vražda, žhářství, homosexualita a mnoho dalšího. Na druhou stranu seriál hezky poukazuje na přístup k Bohu. Lásku, kterou běžný smrtelník, křesťan, by měl pociťovat vůči tomu co bdí nad námi. Gospel, Boží slovo, kázaní doprovází celým seriálem, který je příjemným relaxem po těžkém dnu v práci. ()

Saxicola 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, děj je v podstatě standardní telenovela, co si budem. Ale fascinující je prostředí, kde se to odehrává. Jestli máte nějaké výhrady vůči katolíkům (a já vám je neberu), ale chcete vidět, jak to doopravdy vypadá, když se církev provozuje jako nefalšovaný byznysový projekt, pak mrkněte na tenhle seroš. ()

Reklama

Galerie (11)

Reklama

Reklama