Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Videa (14)

Trailer 5

Recenze (281)

Zodd 

všechny recenze uživatele

Ještě si pamatuju, jak se tehdy na projekci nejméně polovina hostů smála a potom si to zde nikdo nepřiznal. Ano, je to kinematograficky datovaná konvenční hollywoodská rychlokvaška a i čeští distributoři zas jednou použili klasický marketingový tah, ale tak proč ne? Proč když zdejší elitismus hadr už nemá nějaký pátek žádnou moc, i původní účel webu se ztratil v prehistorických časech, se stále přetvařovat (-> nejstarší komentáře, procenta mi jsou jedno)? No, rád jsem vás všechny poznal, fellow soldiers, ale je čas jít do důchodu a užívat mládí jinde... ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Občas solidní záblesk, nicméně šlo z toho určitě vytěžit více. Filmu delší dobu trvá než se rozjede. Jako parádní bych viděl scénu v zasedačce, kde se postavy utvrzují, že párty nakonec přecejen bude. Druhé plus vidím v komediálních jistotách Kate McKinnon a Jennifer Aniston, tentokráte v roli chlapa. 60% ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Dvojka J. Aniston-J. Bateman v komédiách obyčajne funguje celkom fajn (napr. Šéfovia na zabitie), no v tomto prípade to ani po tejto stránke moc nevyšlo. Na môj vkus tu bolo príliš málo gagov a aj situácií, ktoré by mi dokázali utkvieť v pamäti aspoň na pár hodín. Skrátka príbehovo aj humorne nezáživné a slabé. Priemer s prižmúrením očí. 50/100 ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Obsazení je skvělé a nalákalo mě, abych se na to podívala. Původně jsem na to chtěla jít o Vánocích do kina, ale nakonec nezbyl čas, takže jsem si v březnu připomněla Vánoce (a ono to venku i tak vypadá). Je to typická americká komedie, která nenabízí nic originálního ani úžasného, spíše se tam objevují ty trapnější scénky, které zahrnují sexuální úchylky, prdy, drogy a alkohol. Prostě taková pařba o Vánocích, které se už účastnit nikdy nebudu. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Nepříliš výrazný film bez většího překvapení. Po usedlejší a zároveň vtipnější první části, kde se postupně rozkrývají charaktery hrdinů, nastane druhá půle, kde blázniviny nabírají na obrátkách; v těchto partech ale filmu dochází dech. Děj se sice zvrtne několika nepředvídatelnými odbočkami, přesto směřuje do bezpečného přístavu tak, jak se asi od komedie tohoto typu čekalo. Pařba o Vánocích nepřichází s něčím novým do žánru snímků o extravagantních party (který českej distributor po úspěchu Pařby ve Vegas donekonečna nazývá Pařba v...), dobré ale je, že až na několik maličkostí jako penis v 3D tiskárně chybí oplzlý humor, a vtipů vyvolávajících trapno místo smíchu je skutečně pomálu (prdící zaměstnankyně přes firemní korektnost je výjimkou). Co mi ale opravdu vadilo, byli hlavní hrdinové. Je těžký si film užívat, když bych hlavní postavy nejradši zbil do bezvědomí. Nejvíc T.J. Millera, ale i extra protivnou Anistonovou (ano, připomínala mi charakter Rachel z Přátel - a proto mi byla nesympatická) nebo správňáckýho Batemana. Takže výsledek? Film, co chce být divoký, ale je natolik opatrný, aby nikoho neurazil, až je zapomenutíhodný. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (3)

  • Na konci natáčení v Atlantě se nábytek a rekvizity z filmu darovaly Nábytkové bance Metro Atlanta, organizaci, která bezplatně rozdává nábytek lidem, kteří se stěhují do stabilního bydlení a kteří byli dosud bez domova nebo byli oběťmi domácího násilí. (BMW12)

Reklama

Reklama