Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Recenze (281)

fimler 

všechny recenze uživatele

No začátek totální nudný propadák a trvalo to až tak dlouho, že jsem přestal veřit, že někdy začne ta pařba.Nakonec vše začlo a trvalo to celých 10 minut hrůza. Dál už následovaly sentimenty, jak utíkali na pomoc "Santovi". Poté už nečekejte vůbec nic kromě konce! Když odejdete z kina vůbec nic nezmeškáte a rozhodně můžete jít dělat něco užitečnějšího.... ()

DePompon 

všechny recenze uživatele

Vau. Zmysluplná, uveriteľná zábava na úrovni, odohrávajúca sa na korporátnej párty, akú by si každý prial. Áno, čisto ironicky a možno aj hypoteticky, keby bol tento film úplne ale úplne iný, tak trochu viac prepracovaný. A navyše, vtipný. Možnože aj s iným obsadením. A tentokrát s trochou vianočnej atmosféry, keďže je to, ťažko pochopiť, v názve. :) Pojem nenáročný začína nadubúdať desivo nové rozmery. Rozhodne neodporúčam. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Kino bolo plne,no nesmial sa nikto. Hangover na sposob americkych vianoc s hviezdnym obsadenim nevyuzity potencial americka sracka s davom ludi na place s mnozstvom vandalizmu a neporiadku ktory snimok neposuva dalej ale ho potapa do zumpy este hlbsie asi s 5timi usmevnymi momentmi: Walter nadrogovany koksom, kopirovanie zadnic a genitalii na tlaciarni,sob pijuci vodu zo zachodovej misy...no dej ako ziak v autoskole, ked sa rozbieha a nevie pustat spojku a auto mu zacne skakat. ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Sympaťák T.J.Miller, další sympaťák Jason Bateman, skvelá párty a dve nadherné ženy (Olivia, Jennifer), ktoré ma úplne odzbrojili. Takže za mňa spokojnosť. :) ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Už dle názvu jsem čekal velkou mega párty v kancelářích, avšak těch věcí okolo bylo až moc a přehlušilo, vyjma 10 minut, myšlenku zdivočelé pařby. Docela škoda, protože na place byli slušní herci, kteří mohli divákům nabídnout určitě více. Některé miniděje mi přišly dost trapné či ujeté, některé vtipné byly. Nemůžu se ubránit myšlence, že se tvůrci v závěru inspirovali Pařbou ve Vegas. Jinak podívaná na jedno zhlednutí ano, určitě i pobavila, ale to je tak vše. Dávám tři hvězdy - 55%. ()

Spilif 

všechny recenze uživatele

Skvělá pohodová komedie kterou sem si tam střelil jako odpolední jednohubku, prve sem si říkal a nebo spíš pouštěl jsem ji s tím že si připravím jídlo na zítra a dlabanec po fitku, ale nějak mě to polklo a hodinu a tři čtvrtě udrželo u tv. Skvělej humor pecka hudba a dokonalý obsazení. Tohle jsou přesně ty komedie který můžu. Humor který chvílemi míří až na hranu ale ani jednou si neřeknete tak tohle mě uráží a nebo že to přestřelili. Prostě skvělí na odpočinek paráda a myslím že se na to podívám znovu a rád! Určitě ji nemiňte pusťte si ji a užijte. Příjemnou podívanou... ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Nakonec to bylo lepší, než jsem čekal. Taková fajn blbost, ale že by to bylo příběhově něco ucelenějšího, to ne. Každopádně dobrý. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Že bych se za břicho popadal to určitě ne,ale jako příjemná večerní kancl pářka zabrala dobře.Není tu určitě fekální humor,takže pro tyhle diváky zde nebude moc místo a někdy i samotný humor dost hapruje,ale to je o vkusu každého.Je to spíše jak na houpačce,kdy se jednou bavíte,pak chvilku nic,pak přijde pár humorných skečů,mrknete na Aniston,číhnete na plac,Bateman něco prohodí a tak dále.Viděno s dabingem,který tomu si myslím pomohl více než origoš.65% ()

Knightey 

všechny recenze uživatele

Cekal jsem dle 55% hodnoceni mnohem vice.... vsechno nejlepsi bylo v ukazkach.... Jinak je to fakt dost nudne a clovek se poradne ani nezasmeje u toho... ()

Zoltar78 

všechny recenze uživatele

Nic nového pod sluncem, ale překvapilo mě jak nečekaně dobře jsem se u filmu bavil. Velkou zásluhu na tom má i Jennifer Aniston, které tenhle typ rolí strašně sedí. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Vianočná komédia, akých tu už bolo mrte a v zásade s opakujúcou tematikou v tomto prípade vykrádajúcou Hangover. Aniston poteší, Bateman nuda a Olivia Munn sexi bonus, inak ale nedá sa povedať, že by som sa vyložene bavil. Skôr som to pretrpel v štýle, že šak aspoň nejako zbehne čas. To asi nie je vizitka dobrej komédie. 50 % ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Tak si to zhrňme: máte nápad urobiť šialený vianočný večierok. Sem tam pridáte nejakú vtipnú hlášku alebo fórik, peknučkú Aniston v netradičnej roli a pozitíva končia. Ako to pri takýchto filmoch býva, niekedy sa do vtipu trafia, niekedy je to trapošina. ()

marekspanel 

všechny recenze uživatele

Že já jsem se zase nechal přemluvit ať jdu s partou do kina na film, který sami vybrali :D Ještě, že to bylo jen za 50 Kč, jinak bych si snad nechal vrátit vstupné. Zavádějící český název "pařba" byl teda pěkný marketingový tah, kino bylo uplně plné, ale samozřejmě v tom hrála roli i akční neděle za pade. Každopádně to byla taková nuda, plná kýčů, bez nápadů, že ani vesměs mladé publikum se opravdu zasmálo jen několikrát, já doslova tak 3x. Jennifer je pořád kočka, ale na roli do očí bijící kopie Mirandy z Ďábel nosí Pradu se i tak nehodila. Vulgarita je jediné co dnes považujeme za komedii..??!!! ()

PepusGi11._ 

všechny recenze uživatele

Ani u tohodle filmu jsem netušil,co to bude zač,ještě jsem se po cestě do kina asi dvakrát ptal,jak se ten film vlastně jmenuje...U filmu jsem se parádně bavil,hubu od ucha k uchu vice,než hodněkrát....Žádnej otřepanej humor,herecky obsazení taky skvělý,hudba super.... Kdo by to byl před filmem řekl,že mi skončí v TOP10 :D.... ()

JihadJoe 

všechny recenze uživatele

Banda neschopných dementů, který by každej šéf už dávno nakopal do řiti. Takovouhle skvadru nemá ani Jedličkův ústav a tady se sejde pod střechou úspěšné firmy s technologiema. Kolikrát jsem se tam zasmál? Hm ani jednou. Všude bordel a dementi, herci co přehrávaj, nějaká debilní manažerka co furt pouští větry..... myslel sem, že žánr komedie se posunul už někam dál, ale tady to vypadalo jak kdyby to režíroval sám velký Eddie Murphy....sračka... ()

Reklama

Reklama