Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když vedoucímu pobočky jeho upjatá sestra ve funkci generální ředitelky společnosti pohrozí, že jeho pobočku zavře, rozhodne se zachránit situaci velkolepým vánočním večírkem, na kterém by ulovil významného klienta, ale večírek se mu poněkud vymkne z rukou... (Freeman Ent.)

Recenze (281)

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Zavřít umím sama, jsem ženská roku dva šestnáct!" Klasická divočina ala "pařby na entou". Ale pár hlášek si tam člověk najde, proč ne? "Mohli jsme ten most udělat, vy sráči!" ()

feryk 

všechny recenze uživatele

Asi jeden z nejbizardnějších a největších filmových vánočních večírků. :D Jakmile se rozjede, je to jízda, bohužel nic více film nenabízí, ale i tak slušně zabaví. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Hodnotím až po druhom pozretí, nakoľko som to na prvý krát kvôli chrípke veľmi nevnímal.*Výborná zábava na typ týchto filmov. Samozrejme že hlavným ťahúňom je T.J. Miller avšak ani ostatný neostávajú pozadu. Jason ako vždy hrá nerozhodného suchára, ale nato sme si už asi všetci zvykli. Každý kto zažili poriadny vianočný firemný večierok sa isto pobaví. Tie stávania na druhý deň po večierku vždy stáli zato. Čo som ? Koľko som ? S kým som? Kurvááááááááá.. ()

Rincewind 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení tu na ČSFD jsem nečekal žádný zázrak a byl jsem příjemně překvapený. Jasně, děj to prakticky nemá (od kdy má taky nějaká pařba děj) a vyřešení happyendu je taky trochu na sílu, ale celou dobu jsem se velmi dobře bavil. Co víc od takového filmu chtít? ()

1985lula 

všechny recenze uživatele

Do kina chodím väčšinou na iné filmy ako na americké komédie, ale výnimočne som sa nechala ukecať. Však čo...keď to bude nuda, môžem sa vytratiť, zalomiť, atď. Úvod tomu dokonca aj nasvedčoval, no nakoniec som to vzala na milosť. Pár vtipov bolo celkom vydarených, úprimne som sa zasmiala. V podstate je to celkom predvídateľný film, nemá čím prekvapiť, ale na druhú stranu ani neurazí. Po tomto filme sa mi žiadalo ísť niekam na párty s ožratým a skoksovaným Santom, so sobmi a inou háveďou. ()

Simomon 

všechny recenze uživatele

Krachující firma usporada megaparty aby presvedcila jednoho z investoru a zachranila se tak.. Cela ta ustredni party je skvele natocena a ma koule. Jen mi to cely prislo, jak kdybych koukal na nadupanej videoklip, ktery ma ale stopaz 105 minut! Bohuzel teto komedii mimo deje chybi i humor. Vetsina foru je bez napadu a tak nejak spoleha jen na vyrazy hercu. POSLEDNI SLOVO: Remeslne kvalitne natocena komedie, bohuzel bez vtipu. 40%, 2/5* ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím zda-li ty 2* není moc. Nudná okoukaná a nevtipná rádoby komedie. Ne vůbec se mi to nelíbilo, jdu opravit hodnocení na 1*. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Místy totálně dementní, místy vtipné, ale dost nevyváženě. Aniston by měla dát raději do kupy lidi z Přátel a natočit 11.řadu, jelikož filmy jí nesluší. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Film měl potenciál celkem velký. Dobří herci, fajn nápad. Jenže se nemůžu zbavit dojmu, že film přišel tak maximálně do poloviny. Čekáte minimálně 40 minut, než nějaká párty začne (a to, přiznejte si, je při stopáži hodina a půl pozdě), a dalších 15 minut čekáte, než se to rozjede na obrátky, které jsme viděli v traileru. Bohužel jsme v ukázkách viděli to nejlepší, a to je zoufale málo. Nezajímavý postavy, vtipy z drtivý většiny moc vtipný nejsou a posledních 15 minut je vyloženě wtf, kdy všichni nahání pasáky a dealery, aby jim vrátili kámoše. A vrchol je, že Aniston tu hraje třetí čtvrté housle, takže ani TU si skoro neužijeme (a že je nádherná). Promarněná šance být skvělou komedií. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

Klasická americká úlevovka. Ani ne moc nevkusná, hlavně docela vtipná a zábavná. Překvapivě. Čekal jsem to prostě horší a tak jsem se nechal překvapit několika vtípky, které pobavili. ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Solidní tři hvězdy. Na víc to, bohužel, nemá. Ale není to špatný film. Jen je prostě takový... jednoduchý. I co se vtipů týče. Takže jsem se párkrát hodně nahlas zasmál, ale ve výsledku už si skoro nic nepamatuju. Takže taková jednohubka, třeba. PS - velký palec hore za všechny hvězdy ze Saturday Night Live. PS 2 - Jennifer a krav maga, like it! ()

dawnie 

všechny recenze uživatele

Proč ne! Je to švihlý přesně jak jsem čekala, ale srdce to taky pořád má, a navíc jsme se v kině smíchy několikrát káceli pod sedačky. Možná byl na vině alkohol a fakt, že jsme zrovna při tom měli firemní večírek, ale královsky jsem se bavila, takže pod *** nejdu ;) ()

MAAUZ 

všechny recenze uživatele

Přepálená nekomedie, doplněná krásnou Jennifer Aniston a úchvatnou Olivií Munn. Jinak se nebylo na co dívat. Pařba nebyla ani trochu vtipná (opravdu ani trošičku) a příběh byl jedno velký, nesmyslný lejno. Jedinej funny moment byl, když hrál Dj Calvis oldschool bombu a na podiu Santa s našňupanym černochem vyřvávali "when I say H, y'all say R! H - R .. H - R!" That's it. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

50% - komentář 20ti slovy: Na to jaké kvalitní bylo obsazení, tak jsem čekal větší "divočinu". Trochu se tlačilo na pilu a "vtipy" byly takové "umělé". ()

Reklama

Reklama