Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jedinečném celovečerním portrétu BELMONDO se legendární "Bebel" vrací na místa, kde vznikaly jeho nejslavnější filmy. Spolu s ním a jeho synem Paulem navštívíme Rio de Janeiro, Paříž, Řím a francouzskou Rivieru. Paul vede vyšetřování , vyslýchá očité svědky - hvězdy filmů a otcovy osobní přátele, zpovídá svého "papá". Odhaluje okamžiky, které by jinak zůstaly tajemstvím. (Atlantis Entertainment)

(více)

Diskuze

KimCid

KimCid (hodnocení, recenze)

nejhorší dabování je vždy od Krampola(u těch posledích filmů)

hrona

hrona (hodnocení, recenze)

NA DVD vyšlo také v českém znění, v hlavní roli s Pavlem Rimským

titto

titto (hodnocení, recenze)

Příslušné hodnocení už bylo změněno na 3 hvězdy, nevím jestli se dotyčná uživatelka uklepla, nebo se jí to rozleželo v hlavě, nebo se zalekla zdejší diskuse. Nicméně, ta jedna hvězda by byla přibližně stejně nepochopitelná jako je to extrémní množství pětihvězd, které tady vidím. Co je proboha na tom dokumentu tak výjimečného?? Já jsem viděl hodinu a půl mluvících hlav, navzájem se chválících, a Bebela, po mrtvici ztěžka artikulujícího a spíše se usmívajícího a přitakávajícího historkám ostatních aktérů. Dialogy typu "a táto, vy jste tenkrát při tom natáčení dost chlastali, viď" - "jojo, chlastali ... ólalá". Uniká mi, v čem tenhle dokument vyčnívá nad běžnou výbavou bonusových sekcí DVD...

na příspěvěk reagoval gonga

gonga

gonga (hodnocení, recenze)

Vždy se najde pitomec, který si flusne, trollující nula, nabývající tím ve svých očích jedinečnosti, byť reálně zcela bezvýznamná. 

 (hodnocení, recenze)

1 hvězda od Hanca1996 je snad záměrně chtěným výsměchem či vzdorem nebo absolutní demencí. V životě bych tuto osobu nechtěl potkat, škoda jejího rádobynázoru. Plivat tady umí kde kdo, ale něco vytvořit jen máklokdo.

na příspěvěk reagoval gonga

Martin741

Martin741 (hodnocení, recenze)

uz pomaly 84 rocny Belmondo rekapituluje svoj zivot ... no ale respekt si rozhodne zasluzi 

Související novinky

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

14.07.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama