Reklama

Reklama

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Recenze (73)

nwx 

všechny recenze uživatele

Banderas stárne dobře. V amerických filmech mu to šlape! Chce to jen lepší scénář, jinak je dobrej, i jako už starší člověk. ()

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

Banderas držal dve zbrane naposledy (s takou vervou) u Donnera. Tu už ten príbeh a akcie nič vlastne neznamená. Tie herecké, priam teplé kreácie nestačia ani na vyplnenie krátkeho času. Extrémne krátke predstavenie hrdinu je na konci zakončené úplne hlúpym happyendom, ktorí potrebovali jedine tak amíci. Celkovo je skupina 666 bandou amatérov, na ktorú stačia domáce potreby a také tie veci ako náhoda a tak. Výhodou je ich pomalý úpadok. Security je lacne pôsobiaci Equalizer, kde však osud zúčastnených je vopred odkázaný na posmešky, tupé vyjadrovanie, prehrávanie a tak. A kde by som sa skryl v slovenskom obchdnom dome ? V erotických potrebách. (videné 29.10.2019, JOJ archív) ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Klasické jednoduché akční béčko, kterému kralují drsňák Antonio Banderas a charismatický Ben Kingsley, příběh je zcela tuctový, přesto docela zábavný, moc nenudí a má plno zajímavých nápadů. Zpracování je lehce podprůměrné, kamera je zejména v akčních scénách poměrně nepřehledná, ale to se tak nějak dalo očekávat. Záporáci jsou těžce o ničem, postavy, až na dvě zmíněné výjimky, mi vůbec nesedly. Pochopitelně i zde je spousta nelogických, dá se říct až hloupých scén, velkou výhodou však je, že snímek vcelku rychle uteče, jinak by to byl mnohem větší průšvih. 3/10. ()

masino 

všechny recenze uživatele

Začalo to veľmi dobre, pripomínalo mi to film Osie hniezdo, avšak čím ďalej sa film rozvíjal, tým viac to išlo do...viete kam. Koniec bol čerešnička. Škoda mohol to byť aspoň priemerný akčný film, ktorý si pozriete keď ste doma úplne znudeny a potrebujete vypnúť pri akcnaku. Toto nie je ten prípad. Absurdita sa posunula na vysokú úroveň... ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Akčné béčko, ktoré sa na nič nehraje a dá divákovi presne to, čo chce vidieť - akciu. Krátky úvod v ktorom zúfalý Antonio hľadá prácu, hoc aj umývanie záchodov, aby nakoniec dostal ochranku v obchoďaku, potom rýchly strih a predstavenie (poriadne hnusného) dievčatka a hrdlorezov, ktorí sa behom 2 minút vysporiadali s celým konvojom FBI. Potom nasleduje osudové stretnutie - dievčatko zaklope na dvere a Banderas sa jej ujme. A samozrejme, tím, ktorý ľavou zadnou odrovnal profesionálov má existencionálne problémy v boji so 4 trkvasmi a jedným ex mariňákom, ktorí nie sú ani vyzbrojení. Logika adios a začína akcia, v ktorej skupinka nájomných zabijakov nie je schopná z 10 metrov trafiť svoj cieľ a zmocniť sa dievčatka. Ale aj tak je to lepšie ako napr taký Acts of Vengeance, ktorý bol zabalený do pseudo filozofických úvah. Slabší priemer, ale ako akčná jednohubka celkom ľahko stráviteľné. ()

Toshio 

všechny recenze uživatele

Stepan Bandera(s) musí nejspíš splácet hypotéku. Proč tam hraje ale Ben Kingsley to fakt nechápu. Naivní akční chujovina. Postavy, přestřelky, všechno totálně neautentické. Dokoukat do konce nemožné. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Co to Kurwa zas mělo bejt ? Jako jebka na příšernej večer k hromadě piva a cukrkandlu dobrý. Usnul jsem někde mezi půlkama. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tohle mi sedlo. Jasně, Banderas by mohl mít více akčních pasáží, ale na to jak to bylo postavený já byl opravdu spokojen. Jeden objekt je dycky sranda, tentokrát jde o obchoďák a pár sekuriťáků, někteří jsou samozřejmě ňoumové a holka, která je svědkyní se zde ukryje a lidi, co jí chtějí dostat si jdou pro ni. Takový náměty mám rád a film na svou stopáž krásně uteče a fůrt se tam něco děje. Velký plus je i Ben Kingsley který záporáka si střihl opravdu dobře. Béčkový výplach, který neurazil. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Bohužel taková hodně laciná verze Smrtonosné pasti. Banderas tu nemá v podstatě moc co hrát i akce je taková mdlá a nezajímavá a vedlejší postavy vyloženě nudné. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Vydarené akčné B-čko ktoré síce nie je prepchaté akciou ale nenudí a má skvelého Banderasa a celkom fajn Kingsleyho. Film mám slúšné prestrelky, fajn súboje aj keď je toho pomenej. Určite si to zaslúži 4* ale keď vidím to hodnotenie, tak jednu prihodím ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Vcelku dobrý film, napínavý. Takový trochu novodobý Rambo dějem i režií. Akorát Banderas vypadal už jako anorektický dědeček. Jo a ta holčička byla fakt fest ošklivá. ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Sám doma v o poznanie akčnejšom prevedení, celkovo asi žiadna kvalita ktorú si človek odnesie, no napriek tomu ma ten film až prekvapivo bavil. Oceňujem tiež, že sa to vošlo do 90 minút a nenaťahovali to zbytočne na dve hodiny. A Ben Kingsley, ten asi naozaj zahrá hocičo. ()

MartinReno 

všechny recenze uživatele

Preafektovaná sračka, čo vykráda už tisíc krát vykradnuté. Banderas ale nebol ten kto to kazil. To všetci ostatní. V takýchto filmoch má hrať Danny Trejo a podobní zúfalci. ()

izolator 

všechny recenze uživatele

Antonio Banderas je tady se svým drsňáckým výrazem bohužel spíš k smíchu... situace jsou dost nereálné, chybí jim nápad. Jedinej, na koho se dá trochu dívat, je Ben Kingsley, kterýmu padouši jdou... Ani jemu ale nepřipravili nijak kvalitní scénář. Ale dá se při tom žehlit... :-( ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Takový lehce ulítlý akční film. Dobře, berme v potaz, že by 20 vytrénovaných mužů bylo zabito pěti vycvičenými vojáky s profi výcvikem. Tak nad tím by se dalo teoreticky uvažovat, ale pár cucáků z ochranky + jeden voják? No nic, škoda mluvit. Jinak Banderas to nezahrál špatně. 45%. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Správný mariňák. Tři mise za sebou, v ruce dětskou vysílačku, čtyři maloměstské hlídače a jednu dvanáctku k tomu, to pak není problém vymazat celou profi bandu zloduchů v počtu několika desítek. Utrpení. ()

Stan Borowitz

všechny recenze uživatele

Pipi Dlouhá punčocha má trampoty (pronásleduje ji armáda po zuby ozbrojených zabijáků), tak se uchýlí do obchodního centra, kde požádá o pomoc kvintet noční službu konajících sekuriťáků ve složení Eddie (Antonio Banderas), Vance (James Dean), Mason (Lukáš Pavlásek), Johnny (Mirai Navrátil) a Ruby (Olga Lounová). Situace vypadá jakoby beznadějně, ale tým sekuriťáků (koučovaný trenérskou dvojicí Přemek Podlaha, Angus MacGyver) vyzbrojen několika paralyzéry, nafukovacím balónkem a autíčkem na dálkové ovládání hraje za pomoci odvahy, důvtipu a demence nepřátel s protivníky vyrovnanou partii, která nakonec dospěje do prodloužení, ve kterém Eddie po přihrávce od Pipi skóruje vítězný gól. Film má místy solidní atmosféru i napětí a pár fajn momentů (závěr). Pipi vypadá nejdřív na naprosto otravnou postavu, brzy se ale mění v tahouna. Kdyby to nemělo scénář děravější než Buchova košile na konci Desperada a natočilo se to trošku seriózněji (tj. aspoň béčkově), mohlo to být dobré. Škoda. ()

Reklama

Reklama