Reklama

Reklama

Sekuriťák

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Recenze (76)

tron 

všechny recenze uživatele

Security nám na USB trčalo niekoľko mesiacov. Celý čas som ho úspešne obchádzal a dúfal, že nikdy, nikdy, opakujem NIKDY nenastane čas pozrieť si ho. Lenže som sa v slabej chvíli pani manželke prekecol, že v tom hrá Antonio Banderas a tak sme si to museli pozrieť. Prvých 30 minút bolo fakt zlých. Dokonca som veril, že ráno podám žiadosť o rozvod. Našťastie, potom sa to sčasti rozbehlo a miestami to bolo jemne dojemné. Ale jasné, bez debaty je to strašná blbosť, v ktorej nič nedáva zmysel. Čo ten týpek s cepínmi preboha? Ako prebiehal jeho nábor? Prišiel objednávateľ a čo povedal? „Počujte, vedúci, nevedeli by ste mi prosím odporučiť machra, čo bol na Evereste a vie to s cepínmi?“ – „Jasné, vieme, v pohode.“ Okrem toho Security obsahuje plno hovadín, ktoré sa tvorcovia síce snažia okecať, ale aj tak mi nesedeli. Protipožiarny systém napojený na pevnú linku? To čo je za blbosť?! Ale zas šéf sekuriťákov hneď na začiatku hovorí, že sa v obchodnom centre zastavil čas v 80. rokoch, takže praktické to nie je, ale logické istým spôsobom áno. Správanie postáv je na hranici akceptovateľnosti (snajper radšej odbachne vlastného a protivníkov na streche, kde sú krásne ľahkým terčom, si nevšíma). A keď si to tak vezmeme, tak je to celé morálne značne na hrane (OK, zrejme by všetkých aj tak povraždili, ale naozaj sa bude hlavný hrdina schopný pozrieť do zrkadla po tom, čo poslal na istú smrť toľko nevinných ľudí len kvôli „nejakému“ dieťaťu? Musím dodať, že Spielberg v Zachráňte vojaka Ryana podobný morálny problém vyriešil rafinovanejšie.). Ale celkovo to tak nejako má niečo do seba resp. je to taká stupidita, že som sa svojím spôsobom bavil. Bradatý Banderas mal niečo do seba, niektoré scény mali niečo do seba, atmoška veľkého obchodného centra mala niečo do seba a celkovo ma to zaujalo ako svojrázny mix Samého doma a Smrtonosnej pasce (vrátane žánrov – od akčného trileru až po komédiu, Banderasovi kolegovia pôsobia ako neúspešní kandidáti na novú sezónu Saturday Night Live). Na Bena Kingsleyho je skvelý pohľad najmä v momentoch, kedy vidí, že sa mu situácia zjavne vymyká spod kontroly a lepšie to už asi nebude. Antoniovi sa zrejme zapáčilo účinkovanie v Expendables 3 a tak oslovil jej producenta Aviho Lernera, či preňho nemá nenáročný bočák. Avi mal, lebo Avi vždy má. Pre El Mariachiho by taká banda proti šípom odolných kreténov bola ranným predkrmom, tak ale roky pribúdajú, doby najväčšej slávy sú (zrejme) nenávratne preč a tak sa s nimi pomaly starnúci spanilý Španiel musí potiť hodinu filmového času. Pri tretej repríze už je to slušná sranda bez debaty hodná 3*. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Banderasovic Toníček nemá žádný koníček, a tak z nudy nebo zoufalství trapně dajhardí v hloupých ubohých céčkových nízkorozpočtových sračkách. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

Smrtonosná past zkřížená se Sám doma aka zarostlý Banderas se svou bandou v obchoďáku dělá co může aby ochránil život jedné nesympatické holčičce. Slušný béčko. A úvodní scéna s Benem Kingsleyem je top! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Béčko jak vyšitý. Antonio Banderas tu je v roli tajuplného sekuriťáka, který toho moc nenakecá, ale zato zase poměrně obstojně koná. Natočené je to přesně tak, jako když si představíte lepší Segalovku. Zamotaná kamera, akce, kde nevíte, kdo je kdo, ale pořád Vás to tak nějak neuráží. Někdo podobné filmy třeba i občas vyhledává. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Sice za dvě, ale nemůžu říct, že jsem se nudil. Banderas si smrtelně vážně hraje na Bruce Willise v céčkové nákupákové variaci na Smrtonosnou past, přičemž Alana Rickmana tu zastupuje sir Ben Kingsley. Guilty pleasure potenciál značný. ()

choze 

všechny recenze uživatele

"What a shit night." Béčko pohybující se na pomezí PŘEPADENÍ 13. OKRSKU, SMRTONOSNÉ PASTI a SÁM DOMA. Scénář nepřekvapí, moc nenapne a ani celkově nepobaví, rejža tomu taky moc drajvu, stylu nebo atmosféry nedodal, ale na akci je vidět trochu snaha... Kromě nudného děje mě nejvíc otrávilo, jak snadno se ti žoldáci nechali převálcovat od party platfusáckých sekuriťáků. A Ben Kingsley měl hádám za víkend odtočeno a na ten film zapomněl ještě na place. Na jedno zkouknutí. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sám jsem sekuriťák, tak jsem na to byl docela zvědavej a jakože pár dobrých momentů to mělo a nevím jestli já a moji kolegové z jedné nejmenované bezpečnostní agentury by jsme zvládli to co hrdinové tohohle filmu, ale jinak mě to spíš zklamalo. Po nadšení z výkonu v Postradatelných jsem se těšil na živelného Banderase, ale tady mi přišel takový unavený a bez šťávy jako by to celé odehrál jen z povinnosti. Kingsley se taky nepředvedl a když připočteme tuctovou akci vychází z toho podprůměrné béčko pásové výroby.35% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Až takové peklo jak tu píší ostatní uživatelé, to nebylo. Na béčkové poměry v současné době to ještě ušlo. I když to nebylo nic extra, dalo se z toho vyždímat ještě víc. Tento příběh je už dost ohraný. Záporáci byli dost slabí, akce nic extra. Jen když nastoupil na scénu Banderas tak se tu pár zajímavých akčních sekvencí našlo, především ve finále. 3* dávám proto, že to bylo celkem zábavné. Nenudilo to, ani to nebylo moc trapné. Na nic si to nehrálo. Výplachová blbůstka, která mě vcelku zabavila. Víc se v tom hledat nedá. Objektivně je to tak na 2*. Já byl ale nejspíš pozitivně naladěn. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Mám rád Banderase, má charisma a umí podat vynikající výkony, ale tahle jeho postava, mu nesedla. Nejde ani tak o to, že ta postava jako by vypadla z roku 1985, v tom roce se hrdinům, sami od sebe zacelili střelné i bodné rány, střepinám od výbuchu se dokázaly vyhnout i když stáli přímo před výbušninami a záporáci, to už předem vzdávali. Ale Banderasovi, to nesedne, mně se Banderas líbil ve třetích Postradatelných, mně se líbil v Nájemných zabijácích a samozřejmně Desperadovi. Ty postavy, co tam hrál sou šílený, sou nepředvídatelný, sou vtipný a hlavně sou to všechno silné charaktery, ale tahle nudná, plochá a ničím nezajímavá postava, ta byla jako žvýkačka, kterou už před vámi někdo měl a to je prostě fuj. Některé akční momenty sou fajn, ale ve výsledku, to nepůsobí tak agresivně, jak nám trailer nalhával, nezachrání to ani mlátička Cung Lee, tentokrát ne. Z těch všech charakterů, mně logicky nejvíc bavil Ben Kingsley (jak jinak, je to Ben Kingsley) a zbytek postav, frajírek, asiat co umí vyrobit bombu a srab, mi byli ukradený, byť frajírek překvapil. Ne, rozhodně ne, tohle Banderas nemá zapotřebí, fakt ne. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Nedoceněný Banderas ve svém živlu a je furt ve formě. Akce a příběh uspokojujicí, fight Banderas vs. Kung Le, fajn postavy a hudba. Dobrý béčko. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

A tohle bylo zase co? Scénář hloupější než klon posledního agenta X a režie příšernější než poslední Die Hard. Antonio se sice ve svém požehnaném věku snaží aby zase vypadal jako akční hrdina, ale nevím co je smutnější, jeho pivas, rýhy na xichtě že byste na ňom mohli hlodat Mariánský přikop nebo jeho účast ve stupidním dvd céčku, kde se parta komparzistů v maskáčích snaží zabít ošklivou holčičku které byste nejraději vpálili kulku do xichtu sami už jen za ten její Downí výraz. Přitom se jí Antonio snaží kočírovat přes růžovou vysílačku, má u toho príma kolegy co před tejdnem prodělali první ranní poluci a vymáčkli tisícího beďáka, taky se ho snaží ukecat xsmrti zlý Gándhí a občas ho pohoní v papundeklových kulisách Ordinace v Růžový zahradě pokérovaný prodavač z Asijské tržnice v hustokrutopřísným koženým sáčku a to vše je dokonale ukočírované režisérem TV reklam na ovesné vločky a celé je to s nádechem PG ratingu. Van Damme se Seagalem můžou bejt úplně v klidu, Antonio se mocinky moc snaží kleknout a čuchnout ke kaďáku déček Nikolase Kejdže. Neskutečná snůška hoven. 20%. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Chlápek z ochranky obchodního domu je chycen ozbrojený násilníkem a nevinná mladá dívka, která má právě přednést klíčové svědectví proti jeho šéfovi je ohrožena. Je to dívatelné, ale trochu zmatečné a nezábavné. A všechno jsme to viděli už někde jinde. Béčkové přestřelky jsou umožněny pouze díky tomu, že policie ve městě má zřejmě dovolenou. Chybí tomu poetiky podobných hloupých akčních filmů z 80.let, při jejichž sledování si labužíme, jak je to krásně stupidní. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď Ben Kingsley, ktorý je nižší ako vlastná manželka, prehlási: "Spálená zem! Nikto neodíde živý!", to mi hneď naskočí husia koža. Celý film je nakoniec o pretŕčaní sa Banderasa ako toho slušného siláka a aby sa ešte viac vynímal, tak mu tam nahodili kolegov, ktorí vyzerali menej nebezpečne, ako SBSkári v dôchodkovom veku, čo stoja v Kauflande. ()

CarloRizzi 

všechny recenze uživatele

Slabý  Equalizer  v podání Antonia Banderase, který vypadá na první pohled  jako Ben Affleck. Fajn je to oddechovka, takže proč si zatěžovat hlavu akorát náš hrdina jezdí na čtyřkolce a profesionální padouch ho není schopný trefit. To mi hlava nebere. Ben Kingsley říká: Pošlete tam ty nejlepší lidi🤣 ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Říkáte si takové laciné pasti, ale proč ne co v danou chvíli dělat. Mohlo to mít větší akční nářez, větší Adrenalin, a větší napětí, ale příběh i s herci zaujal a potěšil. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Tonda Bandaska a parta securiťáckých jelit z Tesca vs. Ben Kingsley a banda ultrasuper zabijáků, co by netrefili slona i kdyby mu stáli na chobotu. Hrozná hlína. Tonda si občas vzpomněl na desperádská léta, což tomu všemu dodávalo na bizarnosti a aby toho nebylo málo, začal vyrábět z propriet zdejší sámošky bomby. Ale i když to je narvaný až po střechu všema béčkovejma hovadinama, na jaký si člověk vzpomene, má to docela švih, pořád tu něco bouchá, střílí se o sto šest a kluci a holky se tu legračně mydlej. Bůh mi pomáhej, ale já se u toho bavil. 60% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zacne sa to nadejne prestrelkou pri prepadnuti konvoju, ale potom sa film presunie do Kauflandu a namiesto beckovej variacie na Die Hard nas caka infantilna kopia Home Alone. Takze namiesto regulernych akcnych scen sledujeme ako parta nesikovnych securitakov likviduje elitne komando imbecilov vdaka tragikomickym pascam. Je to skoda, lebo ked obcas dôjde aj na nejaku tu prestrelku alebo bitku, tak je to natocene celkom dobre. Technicka stranka je v poriadku a film nepôsobi podfinancovane. Ale bohuzial sa v nom deju strasne hluposti a vsetky postavy su otravne natolko, ze im prajete smrt. Banderas je ako hlavny hrdina cely cas zamraceny a Kingsley sa ani zdaleka nepriblizuje slizkosti Alana Rickmana z Die Hard. Film mal potencial byt devätdesiatkovym pohodovym beckom ale namiesto toho to je infantilna otravna zlatanina. 3/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Antonio Banderas a Ben Kingsley zde hrají přesně to, co by se od nich očekávalo, ale díky svým tvářím dělají snímek o něco zajímavější. Ale není to vlastně špatné. Obléhání jednoho obchoďáku, kam zrovna nastoupil nový sekuriťák. Je to akční, je to místy i trochu drsné, ale jede se na jistotu. Za mě fajn. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vůbec nic nového. 1)  Vše, co tvůrci nabízejí, jsem už viděl dříve a většinou v lepším podání. Během prvních deseti minut tohoto předvídatelného kousku je jasný další průběh včetně detailů a budoucích mrtvých. Upřímně řečeno, čekal jsem kapičku sofistikovanější průběh, ale tvůrci se s tím nemažou a rychle rozjedou prvoplánovou podívanou, ve které se postavy řadí do šuplíků klaďas - záporák jako figurky na šachovnici podle barev._____ 2)  Film jednoznačně spoléhá na dva své taháky, na 57letého Antonia Banderase (nováček v ochrance) a 74letého Bena Kingsleyho. Jimi taky vyčerpá všechny důvody, pro které by snad stálo za to ho zhlédnout._____ 3)  Zaznamenal jsem pěkného 35letého Australana Liama McIntyra (šéf ochranky) a mladě vyhlížejícího 36letého Číňana z Tchaj-wanu Jiro Wanga (člen ochranky)._____     4)  Výstižný koment: Marze**. ()

Reklama

Reklama