Reklama

Reklama

Chimera

  • USA Chimera Strain
Trailer

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Narušený vedec necháva zaživa zamraziť deti. Lákavé, že? Všetci tam vyzerajú tak nejak pošetilo. V hlavnej úlohe je Desmond zo známeho seriálu Lost. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Cusick se motá po laborce a snaží se vymyslet lék pro děti a asi i manželku, přičemž mu na paty šlape zlá bába, která jeho výzkum zištně podporuje. Tématicky by to snad ani nemuselo být úplně špatné a jako béčkový thriller film mohl fungovat, ale to by musel na režisérské stoličce sedět někdo alespoň s minimem talentu. Chimera je nekonzistentní blábol postrádající souvislé vyprávění. Haeems sází na vizuál na úkor sledu událostí a ačkoliv se tu najde pár hezkých psychadelických obrázků, je to většinou nuda i v tomto ohledu. Nebrat. 10% ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tento počin nemohol baviť ani samotného režiséra..No neskutočná nuda. Prakticky celý film sa odohráva v nejakej laborke, kde sa H.I.Cusick snaží nájsť liek pre svoje dve deti..dlhovekosť, nesmrteľnosť - námet vôbec nie zlý, ale totálne nudne podaný. Niekto tu asi zaspal dobu a obávam sa, že režisérov prvý počin môže byť aj posledný. 1 hviezda ako ináč za cecky. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nekonzistentné, málo vysvetľujúce, bez štipky lepšej atmosféry. Len ten relatívne slušný technický vizuál to zachraňuje od úplného odpadu. Ale je to málo. ()

Reklama

Reklama