Reklama

Reklama

Dead Rising: Endgame

Trailer

Ubehli viac ako dva roky od vypuknutia nákazy, ktorá zmenila ľudstvo na krvilačné monštrá. Aby toho nebolo málo, oblasť, ktorá je považovaná za najbezpečnejšiu karanténu, sa stáva novým cieľom tajného vládneho sprisahania. Pokiaľ majú nič netušiaci nevinní ľudia zostať mimo ohrozenia života, neostáva investigatívnemu reportérovi Chaseovi Carterovi nič iné, ako danú organizáciu spolupracujúcu so samotnou vládou U.S. raz a navždy zastaviť. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (18)

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production companies: Legendary Digital Media, DR2 Productions, Contradiction Films, Sony Pictures Entertainment // ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Dva roky po akcii Watchtower sa novinár Chase Carter musí opäť postaviť proti americkej armáde. Tentokrát je v ohrození viac ako milión nevinných obetí a on spolu s jeho malým tímom je jediným, kto môže diabolský plán zastaviť. - Rovnako ako prvá časť vydarený Zombie horor, ktorý nemá žiadne vyššie ambície a v podstate to je len presun z bodu a do bodu B, pričom postavám stoja v ceste nakazení a tajný vojenský plán. Všetko ubieha podla klasickej žánrovej schémy a už od začiatku je úplne jasné, kto zomrie, ale keďže je to hlavne o tej akcii, funguje to správne. Chystaná seriálová forma bude podla mňa tomuto konceptu sedieť ovela lepšie. + Patrick Sabongui + 2 herci z Dead Rising + herečka z iZombie + herec z The Ghost of Goodnight Lane, The Ganzfeld Haunting a Zombie Killers: Elephant's Graveyard + herečka z Final Destination 2, Dead Rising a The Magicians + herec z The ABCs of Death 2, See No Evil 2 a The Magicians + herec z Leprechaun: Origins + herečka z The Returned ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

V podstate podobná vec ako bol predchádzajúci "Dead Rising: Watchtower", teda rozporuplný akčný ZOMBIE SHOOTER. Akurát sa mi to zdalo trochu lacnejšie natočené, asi im od minula orezali rozpočet. Ináč zábavné momenty striedajú momenty trápnosti, fajn postavy sa miešajú s iritujúcimi mumákmi a takmer každá dobrá scénka je onedlho vykúpená scénkou únavnou. Koho bavil predchádzajúci film, nech si kľudne dá aj tento, na jedno pozretie je v podstate neškodný a komu to nesedelo predtým, tu si dojem nenapraví. U mňa tak ako minule; medzi 2* a 3*, ale keďže si ma to nezískalo ani teraz, ostávam pri ratingu nižšom. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ubehli viac ako dva roky od vypuknutia nákazy, ktorá zmenila ľudstvo na krvilačné monštrá. Aby toho nebolo málo, oblasť, ktorá je považovaná za najbezpečnejšiu karanténu sa stáva novým cieľom tajného vládneho sprisahania. Pokiaľ majú nič netušiaci nevinný ľudia zostať mimo ohrozenia života, neostáva investigatívnemu reportérovi Chaseovi Carterovi nič iné, ako danú organizáciu spolupracujúcu so samotnou vládou U.S. raz a navždy zastaviť. Už prvý počin ledva dosiahol priemerného hodnotenia, preto celkom nerozumiem načo "toto" pokračovanie. V určitých momentoch zamrzí prevedenie gore i masiek. Je naozaj cítiť, že snímok ťahá za kratší koniec najmä vďaka nižšiemu rozpočtu. "Dead Rising: Endgame" si po celú dobu ide po totožnej línii ako prvotný film. Nijak nevybočuje, neponúka nič navyše, tobôž niečo originálne, čo by stálo za zmienku. Nudiť som sa však nenudil, akčných scén bolo pomerne dosť, a tak sa pri posudzovaní medzi dva-tri prikloním ku kladnému hodnoteniu - 55% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Přímé pokračování Strážní věže není ani lepší, ani horší, ale vypadá, jako by bylo součástí jednoho filmu. Klady jsou - kratší stopáž a více akce. Výživný masomlejn v garážích a v nemocnici, trochu zábavná je potyčka na eskalátorech, když si člověk představí stejnou scénu v dnešním pražském metru. Chase se tu definitivně promění v Ramba, který kosí jednu chodící mrtvolu za druhou. Tedy chodící. Když jsem si pochvaloval, že zdejší zombie jsou ty klasické pomalé...tak se přiřítil rakeťák. Snad jen na závěr jsem očekával poněkud větší katarzi a skoro to vypadalo, jako kdyby autoři bývali chystali ještě jeden díl... Na jedno podívání dostačující. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

A že to ten Capcom dopustí, aby z jejich skvostů dělali takovýhle žvásty. Jediný za co dávám hvězdu je to rasení zombíků, kterých bylo sakra málo, na to jaká je ta hra ve skutečnosti. Není to uplnej odpad, ale sotva se na to dalo dívat. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Investigativní novinářský drsňák pokračuje v neohroženém rozplétání rafinovaného spiknutí armády a jedné bezskrupulózní společnosti s cílem ovládnout zbytek lidstva po zombie pandemii prostřednictvím jistého ďábelského čipu. Pomáhají mu v tom jeho kámoši i kámošky. Vše je snímáno příšernou ruční kamerou a zombiekillerské slečinky jsou opět pečlivě vystajlované a zmejkapované ve stylu telenovely pro týnejdžry. No, on ten film vlastně je taková telenovela pro týnejdžry. Ale na druhou stranu má slušnou výpravu, vcelku dobrý spád i obstojnou akci (mnohem lepší než jednička). Nejistá třetí; potěšil mě Bill Zane, ale ta kamera byla fakt úděsná. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Po prvním filmu jsem se těšil a jsem zklamaný, že film není ve stejném, spíše vtipném duchu. Popravdě ani zabíjení zombíků a akce tím spojená mě nebavila. Film mě spíš nudil. Za mě 30% :( ()

Korbitch 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší než první díl. Nějaké kecy o tom, že je to dehonestace herní značky :-D Těžko, protože herní Dead Rising je ještě větší sračka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

S americkým snímkem „Dead Rising: Endgame“ dostanete tak nějak klasické pokračování akčního hororu. Snaha vrátit zaběhnutou postavu, dodat tomu trochu grády (to se myslím nějak extra nepodařilo), ale hlavně pokračovat v akční podívané. To se povedlo, jen už to není originální a nemá to takový drive jako první díl. Na ten průměr to ale stačí, na chvíli vás to zabavit dokáže. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Kdo neviděl #1 bude asi celkem zmatený. Na začátku sice proběhne něco jako pokus o uvedení do děje, ale nemůžu si pomoct, že bez znalosti prvního filmu bych byl toálně v háji (hlavně ohledně motivace chování postav). Proto se odpíchnu práve od srovnání se "Strážní věží". Trikově se šlo nahoru, i masky už vypadají o poznání lépe. Co jsem ale nepochopil bylo nahrazení jedné hlavní postavy tipově totožnou postavou (bez udání důvodu). Díky berličce "mutace viru zombitidy" na verzi dva nám mrtvolky již vesele běhají jejich proměna je zrychlená a chovají se mnohem agresivněji. Výroba zbraní zůstala, zábavnost pro změnu zmizela uplně... Celkově tedy jde o méně zábavný počin v lepším kabátku tedy (s ohledem na to že už minule to byl průměr) jdu o stupeň dolů. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ešte slabšie ako prvá už aj tak slabá časť. Čo dodať, našťastie si sériu zabili skôr, ako sa mohla rozbehnúť a dokurviť meno hre ešte viac. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

20% - komentář 20ti slovy: Stereotypně a zdlouhavě ubíjející! Jdem do bodu A, pak B, C a pořád dokola + pár zombíku. Spojit oba díly do 100 minut, to by bylo něco. ()

goauld 

všechny recenze uživatele

Tak řežba v podstatě od začátku až do konce, takže se člověk v podstatě nemá šanci nudit ;-) Tot první hvězdička. Druhá pak za celkem ucházející děj (taky co v tomto žánru vymejšlet jiného, že ;-) pochopitelně, že o prachy jde až na prvním místě. Takže mrtví nemrtví - živí neživí...to není podstatné :-)) a třetí za slušné "gore". Zde však klady končí a začínají zápory. -1 hvězdička za RPGčnost (v jednu chvíli jako bych prožíval nějakou gamesu :-) Hlavní hrdinové kosej zombíky jak na běžícím páse. Zombíci jsou vždy přesně "na ráně" a vždy mají hrdinové po ruce vhodný "smrtící" nástroj :-) další -1 hvězdička za "IT kopance" (to snad dělají filmaři schválně...zřejmě asi v USA je velmi málo IT znalých (a to zřejmě včetně teeenááágerů, pro který je tento film v podstatě vytvořen) a taxe pouštějí do kopanců, který jsou tak průhledný, že by nad tím kroutila i ta nejposlednější "pípačka" u kasy v obchodě). Pro jedno zkouknutí je to dobré, ale zítra asi už ani nebudu vědět o co tam vlastně šlo (a za týden - že vůbec nějaký takový film jsem viděl). ()

Reklama

Reklama