Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní film o přátelství, klukovských snech a prvních láskách, odehrávající se v pražském Karlíně padesátých let... (oficiální text distributora)

Recenze (6)

Siegmund 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání! Podle mě nemá film prakticky žádný děj. Přitom to na první pohled vypadalo, že má našlápnuto na zajímavý film. Docela mě zaskočilo, že si tvůrci filmu myslí, že mezi dětmi a mládeží bylo kouření tak moc rozšířené. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to nebylo o něco delší. Chvilku mi trvalo, než jsem do příběhu zabředla a na to už byl konec. Svítící boty byly pěkně šílené. To byl teda fakt nápad. Ovšem nic podobného jsem ještě neviděla. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Je to podle Duškových knih, které byly v 80 letech byly vydávány a hojně čteny. Hlavní postava je Tadeáš Falk. Knihy mě na rozdíl od filmu bavily. O dospělosti Tadeáše byl natočen i film Křehké vztahy s V.Kratinou. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Jedinej porevoluční film Víta Olmera, kterej není ubohej a trapnej. Vojtěch Kotek se poprvé pokouší hrát a na rozdíl od jeho dalších počinů se mu to občas i daří. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Karlín v padesátých letech rozhodně není pro mě nijak zajímavým místem a jestliže mě tam zavede film, mojí pozornost si to automaticky nezíská. ()

Reklama

Reklama